2016 SAYIŞTAY DENETÇİ YARDIMCILIĞI MÜLAKAT SÜRECİ
-
Mesleğe başladıktan sonra adaylıkla birlikte yardımcılık süresi uygulamada 2 yıl mı 3 yıl mı? Bilgisi olan paylaşabilir mi?
-
Arkadaşlar Sayıştay'a bugün elden evrakları teslim ettim,duyuruda yazmayı unutmuşlar güvenlik araştırma formundan 2 nüsha ve ikisi de fotograflı olarak göndermeniz gerekiyor,burda yardımcı oldular bana ancak posta ile gönderecek arkadaşların bilgisi olsun.
-
@SEO hocam merhaba, güvenlik soruşturması formundaki fotoğrafı bilgisayardan mı halletmemiz gerekiyor,yoksa sonradan mı yapıştırcaz, aynısını özgeçmiş formu içinde soruyorum çünkü onda da fotoğraf kısmı var. Ayrıca özgeçmiş formunun iki sayfayı geçip geçmemesi konusunda bir şey söylediler mi, siz nasıl yaptınız?
-
@damir sonradan eklenecek
-
@damir Fotoğrafı çıktı aldıktan sonra yapıştıracaksınız hocam,özgeçmişi ben uzun yazmadım zaten o kısma sığdırdım ama ek sayfa kullanacaksanız dilekçede ekler kısmında belirtin,o sayfayı da paraflarlar zaten sıkıntı olmaz.
-
Özgeçmiş formunu elle dolduruyoruz değil mi hocam @SEO
-
Elle doldurulacak.
-
@Harun-Resid evet hocam
-
Merhaba ben daha yeni mezun oldum. Sayıştay sınavı 2017 de yapılacak mı ? Yapılacaksa tarihi hakkında bilgisi olan var mı? şimdiden teşekkürler
-
@sozdardogan.944 muhtemelen sene sonunda 45 kişilik sınav yapılır.
-
Arkadaşlar, 'hakkınızda bilgi alınabilecek iki kişi' kısmına bilgi verecek kişilerin isimlerinden başka telefonlarını veya başka bilgilerini yazmamız gerekiyor mu?
-
@garipbülbül Garantiye almak için isim soy isim, ünvan, telefon yazmanı öneririm hocam
-
@Unforgiven teşekkürler hocam.
-
Hakkımızda bilgi verecek kişileri üst düzey birilerini mi yazmalıyız (yani referanslarımızı ) yoksa müfettiş denetçi falan mı yazalım
-
@mahmut.htt ben en yakin arkadaslarimi yazdim. Biri issiz, digeri akademisyen
-
güvenlik soruşturmasındaki nüfus cüzdanı sureti onaylayanın ismi imzası olan yeri nufustan mı halledecegiz
-
Arkadaşlar bu belgeler 17 Mart'a kadar verilecek değil mi? Birde onun önecsinde herhangi bir belge bilgi vermek gerekiyor mu?
-
@mk_38 ben elden teslim ettim ve orayı boş bıraktım görevliler kontrol Edip onayladılar
-
@maliyefs anladım teşekürler
-
Arkadaşlar gönderecegimiz belgeleredeki foto sakallı olsa sıkıntı olur musun acaba . Yoksa öyle bir risk almadan sakalsız mı çekmek lazim