2016 SAYIŞTAY DENETÇİ YARDIMCILIĞI MÜLAKAT SÜRECİ
-
Siyasi referans şu sıralar işe yaramaz çoğu insan milletvekili referansı ile geliyor referandum var kimseye yok demezler
-
@Priss Abi şu referans işlerini burda konuşmayın ya moralim bozuluo:)))
-
@KNUT-Wicksell dostum çoğu kişi mv referansıyla gelecektir Eminim
-
2 aşamadan geçmiş adayların 5 dklık mülakatla liyakatını ölçeceklerini sanmıyorum.
-
@arthur-smithes 5 dakika değildir mülakat ya 135 kişi mülakata girecek. Bence 15-20 dk yı bulur mülakat.
-
geçmiş mülakatlarda 2 3 soru sorup yollamışlar. max 7 8 dk sürmüş
-
@arthur-smithes Kaderimiz nerden gelceği belli olmayan 2 soruya bağlı diosun:)))
-
daha önceki mülakat tecrübelerini araştırdım da.7-8 dakika en uzun süreni. liyakat aşamasını geçtik bence. en az biri bilgi olmak üzere iki soru soruyorlarmış.
-
Yani gelin sizi bi görelim diyorlar
-
http:// www.ntv. com. tr /turkiye/son-dakika-sayistayda-feto-operasyonu,XnYmx8Pe-0ygTPLWJb5H4A
mülakatları etkiler mi acaba -
Bi operasyon eksikti o da oldu. Bu ayın sonuna diyordum da daha da gecikecek gibi.
-
abi geciksin biraz bence.kaymakamlık hakimlik aradan cıksın ne kadar adam giderse sans o kadar artıyor
-
@arthur-smithes Sayıştayda bunu bekliyor olabilir mi?
-
@garipbülbül sanmıyorum.sayıştay alım konusunda süreci standarlastırmış bir kurum.tabi bu sene olağandışı bir sene oldugu için nasıl bir süreç olacak bakalım
-
sayıstay mülakatına kalıp da sgk teftişi kazanan 6 sgk uzmanlığı kazanan 5 kişi var.Mülakata girerlermi acaba
-
@arthur-smithes hocam bende tam bu soruyu soracaktım pek sanmıyorum ben ama umut fakirin ekmeği
-
Sayıştay deyince fire asgari olur herhalde.
-
eğer sayıstay mülakatı geç yaparsa ve gümrük müf. idari hakimlik kaymakamlık sonucları sayıstaş mülakatından önce açıklanırsa sayının 20 30 u bulacagını düşünmüyor değilim.Birde bayan adaylara pek sıcak bakılmadıgını düşünürsek fena bir rakam çıkmaz ortaya
-
@paretowilfredo hocam malumlar nette daha önce paretowilfredo adındaki hesap siz mıydınız acaba
-
@arthur-smithes hocam Sgk teftisten ben ve 3 arkadasim sayistay mulakatina girecegiz insallah satistayin ikamesi yok malum