Halkbank Müfettiş Yrd.---İç Kontrolör Yrd.--Uzman Yrd.
-
Her oturum İÇİN ayrı giriş belgesi almaya gerek var mı acaba
-
@serza 2 tane cıkart ne olur ne olmaz
-
http://i.hizliresim.com/nEBRXV.jpg
Arkadaşlar bankacılıktan da mı yarısını yapmamız gerekiyor ?
-
@ismail Alan konularında toplam olarak %50 yi aşmanoz gerekiyor.
-
Tüm alanlarda %50 doğru yapınca 60 puan mı yapıyo
-
@serza bir soru 0.416 puan ediyor 120 soruyu dogru yapsak 50 puan alıyoruz ama baraj 60 , yani 3 sınavdan da yuzde 50 yi gecip aynı zamanda 60 ı yakalamak gerekiyor
-
Arkadaşlar iyi bir işletme notuna, kitabına ihtiyacım var. Elinde olan varsa paylaşabilir mi?
-
Arkadaşlar 2015 yılının halkbank müfetişlik sınavına nazaran bu sınavın uzm yrd zorluk derecesi ne seviyede olur ? Bir de bu sene uzmanlık ve müfettişlik sınavının kitapcıkları yani soruları farklı mı olucak ?
-
@dirk 2015 sınav sorularına nerden ulaşabilirz ben sadece 2012 uzman yard sınav sorularını buldum diğerleri yayınlanmadı mı acaba
-
Arkadaslar sizin de çıktınız iki sayfa mi çıktı. Resim de ufacık. Telefona indirip bilgisayara bluetoothla atip öyle cikardim ondan mi acaba boyle oldu
-
Bu yıl kolay olacak bence özellikle ingilizce.Önceden soru başına 1,5 dk idi yanılmıyorsam. Şimdi 1 dk ve dil barajı var.Bu arada istanbula olacak oldukça büyük dilimi
-
@derbederoldum sonuna kadar katılıyorum umarım ankara alımı az olmaz
-
Halihazirda uzman yardimcisi varmi forumda ?
-
kimse takmıyor sınavı heralde
-
Valla hic giresim yok sinava bankacilik finansman muhasebe hic calismadim
-
Diğer sınavlara odaklanınca geri planda kaldı, oysa ilanlar yokken ortaya çıkıp sevindirmişti
-
-
@ncbb hocam 20bin kişi mi ne başvurmuş
-
@ncbb biraz öyle oldu tabi, yine de bi gidip tecrübe kazanmış olalım sınavla
-
İngilizce umarım 2012 deki gibi olur