Halkbank Müfettiş Yrd.---İç Kontrolör Yrd.--Uzman Yrd.
-
@derbederoldum 60 soru GK,Gy; 60 soru Ingilizce. 120 soru da alandan var hocam.
-
@conurt evet ama Gygk ve alan kolay kpss ye göre ingilizce yarı yarıya yapmak sorun olabilir
-
@derbederoldum Evet öyle.ingilizce de yds den daha kolay bence ama sınavın belirleyecisi Ingilizce olacak belli ki. Sizin nasıl ingilizce?
-
@ismail 156 dogru her ilde mülakata kaldırır barajları geçmek şartıyla. çalışmaya devam ilanların gelip gelmeyecegi belli değil
-
@conurt ingden bilerek ydsden +40 yapan herkes barajı geçer
-
@ncbb inşaallah bakalım Allah büyük.yds 71 benim ing işletme mezunuyum ve şu durumda bu ilanı fırsat olarak görüyorum.
-
@conurt hocam uzmanlıgamı başvurdun
-
@ncbb Evet hocam
-
@conurt o yds puanı ile keşke müfettişlige basvursaymıssın kardeşim.neyse hayırlısı olsun.
-
@ncbb şehir kısıtım ve sorumlu olduğum insanlar var hocam öyle olunca nasip böyleymiş.
-
@ncbb kardeşim son yapılan yds:67.5 KPSS p35:86.5 puanim var inş kazaniriz . Antalya ya basvurdum uzmanlığa. Önceleri kontronorluk yaptım ama işsiz kalma korkusuyla uzmanlığa çevirdim . Girelim de farketmez. SGK yi ve vakıfları 1 puanla kacirdim zaten morallerim bozuk .
-
@derbederoldum benim için alan belirleyecek. hayırlısı
-
Arkadaşlar bahsedilen alanda yüzde 50 yeterlilik toplam bazda mı yoksa ders ders mi?Geçen yıl ders ders hesaplanmıştı
-
Kardeşim sgk listesine 0.15 ile giremedim. Birkaç gün kendime gelemedim. Böyle puan farklarıyla da kaçırmak varmış demek ki.
-
@patriot ders ders
Edit: yani bölüm bölüm anlaminda
-
uzman yard. başvurdum ama
İşletme Yönetimi, Finansal Yönetim, Pazarlama Yön
Banka Muhasebesi, Para-Para Politikası-Merkez Bankacılığı, Finansal Sistem Uluslararası
Finansal Sistemler
derslerinde kaynak eksikliğim var yardımcı olabilecek var mı siz nerden çalışıyorsunuz? -
@Dikotomi valla senin de kotuymus ben de yikiliyorum her ilan geldiğinde ..
-
@ismail kardeşim sen o puanlarla Türkiye derecesi yaparsın bu sınavda benimde 55yds 85,4 p35 var ama her sınavında ayrı bir hikayesi vardır yinede endişe kaplıyor insanı @Dikotomi valla ben vakıflara giremediğimi gördügümden beri günde 3 saati geçmiyor çalışmam Allah yardımcımız olsun. işin şu kısmını aklıma getirip kendimi toplamaya çalışıyorum ben listeye sondan girdigimde sanki mülakata kalacagım kesin mi diye düşünüyorum.
-
@totti valla bende bilmiyorum onlardan fazla çıkmaz herhalde .. istatistik falan mı ogrencez bu saatten sonra o da var
-
@ncbb inşallah kardeşim buradan yazarız sonuçlarımizi... Benim bir de göç uzmanligi var başka da birşey yok bu sene.... Halkbank geçen senelerde sınavı kazananları cagirmamis falan diye ağlıyordu millet boyle bir durum bize de olabilir mi acaba yoksa öyle yapmalarının sebepleri mı vardı acaba ?? Bilen var mı?