Halkbank Müfettiş Yrd.---İç Kontrolör Yrd.--Uzman Yrd.
-
@grykrcn maliyeden 5 soru cıkıyor zaten.diğer konular birikim ile olur ayrı ayrı kitapları toplayacak olsanız 500 sf falan oluyor.ayrıca barajları geçmek şartıyla dedim her 60 alanı mülakata çagırılmıyor 2012 yılında ankara 65 e yakın kapatmıs.
@Unstable hocam şubelerde oldugu için memleket önemli.eger bölgeye alınacaksa pekde bir önemi yok.
-
@Unstable Subliminal message detected.
-
@paretowilfredo Valla subliminal falan yok hocam düşünmekten doğru düzgün ders çalışamıyorum açıkta kalma korkusu çok kötü
@ncbb Yok hocam uzman yard. için sordum.Kendi adıma söyleyeyim Osmaniye'de yaşıyorum ama başka il seçeceğim muhtemelen hala karar veremiyorum
-
@Unstable bankacılık finans için akademi yayınlarının çıkmış banka sınav soruları hazırlık kitabı yeterli olur.Neşet çalışkan facebook da paylaşdi.zaten çok yüzeysel sormuşlar. Bu sınavda belirleyici olacak olan ingilizce eğer zor olursa barajdan dolayi çok düşük kapatır. 60 alan girer mulakata
-
@derbederoldum işletme soruyorlar miydi bu sınavda ya
-
@ismail bir kaç tane gelecek pazarlama ve yönetim ile ilgili
-
Şu an elle tutulur yalnızca bu ilan var ben sadece 6 saatimi en az ingilizce kalanı alana çalışıyorum.Umarim torpil donmeyen hakkaniyetli bi alım olur ama öğretmenlik mülakati gösterdi ki hicbirsey degismemis hersey aynı tas aynı hamam maalesef
-
Ben şimdi sabah para yatırsam ne zaman yansır sisteme. Başvuru ne zaman bitiyor
-
Hemen yansıyor bir saat içinde falan ...benim öyle olmuştu ..
Beni! Merak ettiğim eski halkbank kazananlarıni 1 yıldır mı ne cagirmamislardi . Millet isyandaydi. Şimdi bize de aynısı olur mu acaba ,, bilen arkadaş var mı?
-
@ismail hocam bankalarada mı bulaştı bu hastalık
-
@aliveli valla öyle demişlerdi . Hatta umudu kesmislerrdi adamlar
-
Bu ileti silindi! -
Başvuru esnasında dekont yüklemesi istiyor mu
-
@Aristo genel olarak daha rahattır hocam ama müfettişlik daha paralıdır.
-
Bu ileti silindi! -
@vedatozkan Halkbank Müfettiş Yrd.---İç Kontrolör Yrd.--Uzman Yrd. içinde söyledi:
Yoldaşlar başvuruda koyduğum fotograf jpg formatında olmasına rağmen sistem yüklemiyor. Aynı sorunu yaşayan ve ya sebebini bilen var mı?
önce fotoyu dosyadan sec yapın yukle yapmayın gönder diyin sonra tekrar formu doldurun bu sefer yukleye basınca oluyor
-
@derbederoldum Neşet Çalışkanın paylaştığı dosya elinizde mevcut mu acaba yada link hangi grupta paylaştı göremedim
-
Bu ileti silindi! -
Bu ileti silindi! -
Başvurular bitti acaba kaç kişi başvurdu