Halkbank Müfettiş Yrd.---İç Kontrolör Yrd.--Uzman Yrd.
-
Halkbankasının cevabı geldi:
Başbakanlık İletişim Merkezine yapmış olduğunuz 17/09/2016 tarihli ve 1600111673 sayılı başvurunuz incelenmiştir.
Bankamızda çalışan ya da çalışacak olan personel 4857 Sayılı İş Kanununa tabi olarak Özel Hukuk Hükümlerine göre istihdam edilmektedir. Bu bağlamda personel alımıyla ilgili şartlar Bankamız Yönetim Kurulu tarafından belirlenmektedir. 5 Kasım 2016 tarihinde yapılacak olan sınavımızın başvuru şartları da bu çerçevede belirlenmiştir.
Her türlü istek ve önerinizi, 365 gün 24 saat hizmetinizde olan Dialog’un 0850 222 0 400 numaralı ve (212) 340 09 99 no’lu faksı aracılığı ile iletebileceğinizi hatırlatır, Bankamızın size sunduğu tüm avantajlardan yararlanmanızı dileriz.
Saygılarımızla,
T. HALK BANKASI A.Ş. -
merhabalar , başvuru yaptıktan sonra , başvurunuz tamamlanmıştır dedi ve sms ile mesaj geldi bundan sonra başvuru ile ilgili yapmamız gereken başka bir şey var mıdır?
-
@jokerr zannetmiyorum başvuru tamamlanmıştır
-
@escobar_p hocam merhabalar, aldiginiz yanit dogrultusunda alinanlar devlet memuru veya kamu calisani kadrosunda degil, 4A li oluyor...dogru mu anladim?
-
@edibudu Konunun detayına çok vakıf değilim. 657'ye tabi olmadığı kesin,gerisini bilmiyorum
-
Çalışanlar iş kanununa tabi çalışıyor.
-
@escobar_p tesekkur ederim hocam,saygilar...
-
Ingilizce çalışmaları ne alemde arkadaşlar sınavı ingilizce belirleyecek gibi
-
Pareto bi cevap yazabilir misin ? Lütfen ..
Ben ilk tercihi kontronolor yapmıştım . Ama kontronorluk olmazsa ilk tercihi uzmanlık olanlara öncelik verirler diye değiştirdik biraz önce ilk tercihimi uxmanlik yaptım . kontronorluk istiyorum ama işsiz kaldim diye degistirdim korkudan .. sence ne yapayım . -
@ismail ben ik yi aradım ilk tercih geçerli elenirseniz ikincidende elenmiş oluyormusuz
-
@derbederoldum onlarda birbirinden haberdar değiller valla guvenemiyoki insan belki de salladi . Bu dediği doğruysa ilke uzmanlık yazmak daha iyi o halde ?
-
@ismail Kardeşim uzmanlık şu durumda risk almamak adına daha mantıklı. Uzmanlığın dolacağı kanaatinde değilim sınav sonucunda. Kontrololükten 2.tercihine kalacak kişiler olacaktır. Ama bu riski almak size bağlı.
-
@paretowilfredo hocam sizce dil baraji olması ve ingilizcenin YDS düzeyine yakın olması ingilizcesi iyi olanlar için bir umut yarattığını düşünüyor musunuz
-
Muhakkak kardeşim. %50 baraj olmasa bu bir artı olmazdı insanlar alandan gk gy den yürüyebilirdi. İngilizcesi iyi olanlar için avantajlı bir sınav olacağı muhakkak.
-
Anladığım kadarıyla başarı şartı şöyle:
Gygk: %50 başarı
İngilizce: %50 başarı
Alan:Tüm derslerin toplamı %50 başarıHepsinin toplamı %60 başarı doğru mu?
Yani alandan ders ders ayrılıp hepsinden yarısını yapmak değil mesele. Örneğin hukuktan 0 doğru da yapabiliriz. Ama bütün alan derslerinin toplamı %50 ise kazanmış sayılırız doğru anlamış mıyım?
-
@asdasd aynen öyle hocam
-
@paretowilfredo seni yanlışlıkla etiketledim kusura bakmayasın @asdasd toplamda 144 dogru olması lazım 60 puan alabilmek için (barajları geçmek şartıyla) şöyle diyebiliriz inglizce 30 gk gy 45 alandanda 69 lazım barajı geçmek için
-
Arkadaşlar sınava hangi kaynaklardan çalışıyorsunuz?özellikle işletme ve bankacılık finans konularında kaynağı veya elinde notu olan var mı?
-
@ncbb ben gygk ve muhasebe maliyeden yüksek yaparım. Yükü hafifletirim.
-
Tercihlerini yapan arkadaşlar il tercihlerini neye göre yaptı acaba ? Kendi memleketlerini yada kendine yakın memleketleri mi göz önüne aldınız yoksa düşük kapatacağını düşündüğünüz illere mi öncelik verdiniz ? Bu kadar çok il olunca tercih yapmakta çok zorlandım kendi adıma