Halkbank Müfettiş Yrd.---İç Kontrolör Yrd.--Uzman Yrd.
-
Uzmanlık sınavınım ingilizce bölümü için yardımcı olabilecek bir kaynak, pdf vs tavsiye edebilir misiniz?
-
@derbederoldum 41.000 dedi birileri
-
41.000 civarında bir başvuru olmuş
-
@MB-07 hocam akının el sözlüğü vardı küçük kelime için idealdir
-
Ankara Üniversitesi yaparken ingilizce sınavı Yds gibi değildi, Büyük bölümü cloze test+cümle tamalama+çeviri idi en azından müfettişlik sınavı böyleydi. Haliyle Yds'ye oranla çok daha yüksek sonuçlar aldık o sınavdan geçen sene. Ben 70 yds seviyesindeyim sınavda 52/60 geldi. 75 yds olan arkadaşımın 58/60. Çok daha yalın ve sıkıntısız metinler seçilmişti. Gramer değil anlamaya yönelikti ve hepimizin en çok sevdiği en kolay gelen çeviri kısmından 10-15 soru vardı. Bu sene Atatürk Üni. olunca ne kadar değişir, bilinmez.
-
@paretosef ee almadılar mı hocam
-
@aliveli Eyvallah hocam sağolun
-
A dostlar ben çıkmış sorulardaki ingilizce kısmına baktım da hiç de YDS düzeyinde değil bunlar bu sorulara zor diyenler 2016 YDS ye girmemiş belli ki sadece kelime bilgisini yoğun olarak ölçen sorular. Tabi ben bu yorumumu 2012 çıkmış sorulara göre yapıyorum son yıllara dair bilgisi olan varsa yeşillendirsin bi zahmet
-
arkadaşlar alan sınavına hangi kaynaklardan çalışıyorsunuz?özellikle işletme ve bankacılık finans konularında elinde not vs olan var mı??
-
@urfa63__ 41 bin sadece uzmanlık kontrolörlük için mi yoksa dört kadro için toplam başvuru mu?
-
Anüitr den çok soru çıkar mı, ben hiç bilmiyorum da bu hesaplamalari
-
Gençler çalışmalar nasıl gidiyor ingilizce falan bakalım neler yaptiniz
-
Başvuru yapanlar mesaj telefona gelirse şifre başvurum yapılmış mı oluyor
-
@derbederoldum geçen sene çeviri-reading-cümle tamamlamadan 40 a yakın soru cıkmış geriye kalanda grammer- cloze test falanmış. malumlar nette gördüm
-
Arkadaşlar muhasebem hiç yok zorlamasam mı acaba diye düşünmeye başladım. diğer kısımları da çok iyi yaparım diyemiyorum.. Ne tavsiye edersiniz?
-
@leyla temel yevmiye kayıtları ve mali tablo analizine bakın .30 soru önemli
-
@ncbb totalde kaç soru vardı hocam.
-
Bende gittim Antalya yazdım gerizekali gibi ,sanki başka sınav var neyime güveniyorsam
-
@derbederoldum bakayım değil mi. Bir umut. Teşekkür ederim
-
@leyla is ingiliccede bitiyor