Halkbank Müfettiş Yrd.---İç Kontrolör Yrd.--Uzman Yrd.
-
@ismail ben biliyorum hocam o mesele öyle değil. sıkıntı yok yani
-
Bu ileti silindi! -
Arkadaşlar bankacılık ve finans bölümü için not yardımında olabilecek kimse yok mu ?
-
@totti akademi yayınlarının soru bankası bankacılık kısmı yeterli olur diyen arkadaşlar vardı. ben de edindim kitabı. Yeter yetmez bilmem ama fikir olsun
-
@leyla keske en azindan 1 testinin resmini cekip atsaniz. Bizde sorular nasil soruluyor gorsek. Yapar misiniz?
-
Bankacılık notu olsa çok iyi olacak, bir de tabiki işletme için
-
Arkadaslar benim basvuru son gune kalmisti tecil tarihini ogrenemedigm icin tahmini bir sey yazdim. Icime korku dustu. Bir problem olurmu acaba?
-
@sezerhaydar60 olmaz sıkıntı yapma
-
@ncbb eyvallah
-
Sınava giriş yerleri ne zaman açıklanacak
-
@urfa63__ 25 ekim yazıyor ilanda
-
Bi ben mi öylesine giriyorum galiba burdaki herkesin ingilizcesi orta seviyede de olsa var çünkü benim kötü YDS hadi hayırlısı herkes için
-
Ilan geldiğinden beri ingilizce çalışmaktan alanı unuttum.Umarim alan zor olmaz
-
Bu sınavın müfettişliğine giren tek kişiyim herhalde
-
İstanbul seçenler çok avantajlı olacak uzman kadrosu istanbulda çok boşmuş geçen sene giren uzman yard arkadaşın söylediğine göre ayrıca müfettiş sınavından elenenleri uzman yard için çağırmazlar umarım geçen senelerde olduğu gibi
-
Sınav yerleri açıklanmış arkadaşlar, https://sinav.ataaof.edu.tr/halkbank/
-
Hepimiz için hayırlı olsun arkadaşlar kaç kişi başvurdu belli mi ?
-
@eapr 40bin deniyordu
-
Sabah ve öğle oturumu için iki ayrı okula vermişler, ösym bile bu konuda daha insaflı.
-
Ben antepte girecem unv çıkmış galiba özellikle ankara istanbul gibi yerler de sayı çok olduğu için farklı okula vermişler ama yinede keşke öyle olmasaydi tek okul olsaydi ayrıca 40 bin sayısı da baya çokmuş yabancı dil olmasa galiba 100 binleri bulurdu