Halkbank Müfettiş Yrd.---İç Kontrolör Yrd.--Uzman Yrd.
-
@kullaniciadi 170 doğru yapan içeride bence
-
@İdari_Katip beklediğim sayı tam o civarlarda umarım doğru bir tahmindir:)) genel kültür çok canımı yaktı benim.
-
@İdari_Katip uzmanlik icin dusunceniz nedir hocam ? Kac dogruyla kapatir ?
-
foruma yeni katıldım muhasebe ve finans sorularının tartışıldığını göremedim nerden bulabirim
-
@paretosef @ifsit bir grupta toplamıştı arkadaşlar
-
@İdari_Katip nerden bulabilirim o grubu hukuka baktım ama diğerlerini göremedim bi yardımcı olursan sevinirim
-
kpss a ve kurum sınavlarına hazırlık grubuydu galiba, paretosef sor o paylaşıyordu
-
@ifsit ulaştın mı dostum cevaplara
-
Ben 170 yetmez diyorum teftişe geçen sene 170 yetmemişti.Bu sene sınav çok çok daha kolaydı. 175'in altı zor bence.
-
@ifsit teftiş için toplayabildiğimiz sorular bikaç sayfa geride hocam
-
Sorular için emeği geçen herkesten Allah razi olsun
Sizce Izmir icin Uzm. Sınavı en az kac netle çağırır benim alan beni mahvetti
Gkgy 46-50 bandinda ing 50 ustu gelir ama alan 65 civari ya gelir ya gelmez
Yeterli olur mu malumati olan ustadlar bilgi verebilir mi? -
Arkadaşlar uzman-iç kontrol soruları nerede acaba? Ben göremedim sanırım. Yalnızca bir arkadş hukukları derlemiş ama geri kalanı göremedim.
-
@paretosef geçen sene 167 doğru ile kazanan var, 69.6 ile kapatmıştı. 167/240=69.6
-
istanbul ve ankara için uzman alımı daha fazla olacakmış geçen sene giren uzman arkadaş söylemişti
benim şahsi fikrime göre 100 istanbul 60-70 ankara olsa izmir ancak 15-20 -
@yaocan sadece hukuklari derledim, musait oldugumda da digerlerini yazarim, eksik ama digerleri toparlayamadim tam olarak.
-
@İdari_Katip ben geçen seneki sınava girdim. Gk-Gy her soru 0.333 İng 0.416 Alan 0.4583 dü katsayısı. Elimde 169 doğru ile 69.2 almış arkadaşımın sınav sonuç belgesi var. Benim de Gk-Gy 39 D, İng 52 D Alan 75 D idi 166 doğru ile 68 küsür puanım vardı. Hocam sınav sonuç belgesinde soruların katsayılarının farklı olduğu zaten yazıyor. Mesela Gk-Gy'den çok iyi yapıp alan ve ing vasatsa kazanamazsın. Ama gk-gy vasatsa yinede çok kolay kazanabilirsin.
-
@İdari_Katip neden o tarihte bilginiz var mı?
Ayrıca BT uzm. yrd. sorularına ulaşılabilecek bir yer biliyor musunuz ?
BT uzman yrd. giren var mı ? -
@paretosef benim durum o. gk kısmı rezalet fakat alan iyi. Bu durumda bana gelecek net 170 civarında olacak. Büyük kısmı alan ve ing. Sonucu merak ediyorum
-
@paretosef Halkbank Müfettiş Yrd.---İç Kontrolör Yrd.--Uzman Yrd. içinde söyledi:
@ifsit teftiş için toplayabildiğimiz sorular bikaç sayfa geride hocam
Dostum, hukuk sorularından birinde cevap etkin pişmanlık vermissin. Soru, hangisi kusurluluğu etkileyen hallerden biri değildir demiyor muydu ? şıklarda da, Hakkın Kullanılması vardı, ama etkin pişmanlık diye bir şık ben hatırlamıyorum. Hakkın kullanılması da, soru dediğim gibiyse doğru cevap oluyor.
-
@Leightbau Aşağıdakilerin hangisi TCK'da ceza sorumluluğunu azaltan veya kaldıran hallerden biri olarak yer almaz? A)Hata(TCK md.30). B )Haksız Tahrik(TCK md.29). C)Etkin Pişmanlık. D)Meşru Savunma(TCK Md.25). E)Hakkın kullanılması (TCK Md 26). Cevap C Hocam