Halkbank Müfettiş Yrd.---İç Kontrolör Yrd.--Uzman Yrd.
-
@bestof92 Geçen sene baraj buralarda olmuştu, 165-170 net arası bakalım bu sene nasıl olacak
-
@paretosef uzmanlık alan ve ing sorularının cevaplarını paylaştnız mı göremedm ben
-
@İdari_Katip kardeşim p35 puanın kaç ?
-
96 Dostum, ama eski kulağı kesiklerdenim
-
@İdari_Katip saygılar benim uzmanlık alanım banka sınavlarıdır ilk defa seni gördüm bu kadar yüksek olacak olan
-
Ziraat ve vakıfta derece yapıp elendik sırada bu var
-
@İdari_Katip 240 soruda 170 nete mülakata kalamadın mı?
ziraatta 81 doğruyla elendim izmir için en son katılım bankası sınavında. -
50 ing 48 gy gk 85 alan için müfettişlik için şans nedir hocam @İdari_Katip
ayrıca uzmanlıkta 30 ing 45 gy gk 70 alan şans nedir il olarak ankara -
Bugün haber olarak girdiğimiz yazımız
2016 YILI HALK BANKASI SINAVI
TY FORUMDA KONUŞULANLAR
KPSS 2016 sonrası A kadro kurum sınavlarının oldukça az olduğu bir dönemde, Halk Bankasının 475 kişilik Uzman Yardımcısı , 40 kişilik İç Kontrolör Yardımcısı ve 25 kişilik Müfettiş Yardımcısı olmak üzere 540 kişilik sınav ilanına çıkması, kadro bekleyen birçok arkadaşımızın geleceğe dair umutlarını yeşertmişti.
Bu ilanlara ait giriş sınavının yazılı aşaması: 5 Kasım 2016 Cumartesi günü İstanbul-Anadolu, İstanbul-Avrupa, Ankara, İzmir, Bursa, Denizli, Antalya, Gaziantep, Erzurum, Trabzon, Samsun ve Kayseri olmak üzere (12) farklı merkezde iki oturum şeklinde gerçekleştirildi.
Sınav sorularının açıklanmayacağı bilindiğinden forumda arkadaşlarımızın hatırında kalan soruların tartışılması adına link açılmıştı. Forumda yer alan bazı arkadaşlarımız bu konuda büyük bir özveri göstererek sınavda yer alan soru ve cevapların neredeyse hepsini postun altında paylaşarak bir çok kişinin aklında kalmayan soruların ortaya çıkmasını sağladılar. @paretosef @edibudu ve @nickname takma isimli arkadaşlarımıza soruların neredeyse hepsini paylaşabilmek için gösterdikleri çaba dolayısıyla TY ailesi olarak teşekkür ederiz.
-
@totti başarılı dostum. O netler gelirse içeridesin bence
-
Benim de beklentim Gk-Gy 41-43, İng 53-54, Alan 85-90
-
@paretosef sende içeridesin, şimdiden mülakat tayfası oluştu
-
İngilizceyi tam net oluşturamadım bende, alan netleri tam oluştu aslında. Paylaşan arkadaşlar vardı. İngilizcede böyle çalışma oldu mu ?
-
@İdari_Katip Halkbank Müfettiş Yrd.---İç Kontrolör Yrd.--Uzman Yrd. içinde söyledi:
İngilizceyi tam net oluşturamadım bende, alan netleri tam oluştu aslında. Paylaşan arkadaşlar vardı. İngilizcede böyle çalışma oldu mu ?
Aslında yaptık ama paragraf çok olması gerek aşırı basitlikten saniyede soruların cevaplanması, alan gibi soruların hatırlanması kolay olmadığı için değerlendirme yapabilecek kadar soru oluşmadı.
-
@paretosef kafaya takılmadan çözdüğüm için benimde akılda kalmadı, Max 5 firedir diye düşünüyorum.
-
Arkadaşlar ,Halkbank uzman yardımcılıgı sorularının hepsi 4 şıklı mıydı?
-
TY ailesine tesekkur ederim..
Arkadaşlar benim uzmanlikta ingilizce 35 civari, gk gy 45 civari, alan 80 85 civari Istanbul icin mulakata kalma ihtimalim var midir acaba? -
@nickname rahat kalırsın
-
Müfettişlik kaçla kapatır yorumu olan var mı
-
Arkadaslar bu alimlar sube sayilari ile orantili olur mu acaba ? Mesela bir ilde 10 sube var digerinde 5,alim sayilari ile orantılı midir ? Ben tercih yaparken bunuda goz onunde bulundurmustum