Halkbank Müfettiş Yrd.---İç Kontrolör Yrd.--Uzman Yrd.
-
Uzmanlik icin tahmininiz var mi arkadaslar 160 civari yeterli mi sizce ? Agirlikli olarak gk gy ve ingilizce dogrulariyla
-
@burcu ankara için sınır olabilir . diğer ilere cok rahat yeter.
-
@kullaniciadi tesekkurler.Elde beklenen bi bu olunca sabirsizlaniyor insan
-
@ncbb istanbul tercih etmistim insallah buraya yeter
-
Soruları ne zaman yayınlarlar fikriniz var mı? En azından netleri az çok belirlemek adına faydalı olacak cevapları görmemiz.
-
@MB-07 hiçbir zaman yayınlanmayacaktır
-
@MB-07 sorular yayinlanmayacak arkadaslar . Sonunda foruma uzman yard. dusunen arkadaslar da geldi istanbul dusuk kapatabilir arkadaslar genel kani bu yonde . Sizce kucuk illerin durumu ne olur kac kisi alir acaba . Bu arada gecen senelerde mulakata alinacak kisi sayisinin 3 kati cagirilmis.
-
@burcu yeterde artar bile . mülakata başlayın çalışmaya
-
@ncbb 150 160 doğru bekliyorum bende ank uzmanlık konya iç kont yazdım sizce normal seyirde bir calısma 1 ay sınav acıklanana kadar mülakat için faydası olur mu yada mülakat için ekstra nasıl calısma yapılmalıdır
-
@fablo 150 =62,50........160=66,66 puan yapar arasındada çok büyük fark var. ankara için giremezsiniz bile konyaya %95 girersiniz. TABİ BENİM TAHMİNİM. mülakatta laf lafı açıyor.genelde mülakatı siz yönetirsiniz derler ama böyle olmaz karşındaki yönetir mülakatı sen sadece koz verme karşı tarafa önemli olan budur.. herşey çıkabilir mülakatta kariyer planın nedir . kpss puanın kaç hedefin nedir.. şimdiye kadar ne yaptın.. ÖZELLİKLE ALAN SORULARI BANKACILIK AGIRLIKLI OLACAKTIR. gibi gibi gibi .
-
Benmde 160- 170 arasi bi beklentim var . İc kontroler trabzon uzman yard. Corum yazdim . İns gelir sayilarin belirsizligi cok kotu oldu .
-
@ncbb dogru söylüyosunuz hocam , emin olmadıgım sorulardan dolayı öyle bir aralık verdim ama haklısınız cok sey degişir 3 4 puanda teşekkür ederim cevabınız için
-
Uzman yardımcılığı İstanbul için, 70 alan 42 ingilizce 40 gygk yeterli olur mu sizce
-
Merhaba @ncbb . Acaba Ankara uzmanlık için tahminleriniz nelerdir ? Kaç doğruyla kapatır diyorsunuz sizce ?
-
@kubra +160 diye tahmin ediyorum ama aşagısıda olabilir alınacak olan kişi sayısına baglı birazda birde mülakata 3 katmı 4 katmı cagırılacak o da önemli bu kadar belirsizlik olmasından dolayı 2012-2013 deki puanlara göre yorum yapıyorum
-
@ncbb Teşekkürler .. Artık beklicez
-
@nickname hocam hukuk disinda diger uzm alan sorularinida paylasacaktiniz.Toparlayabildiniz mi acaba ?
-
Arkadaşlar elimden geldiğince toparlamaya çalıştım. Yanlışlarım varsa kusuruma bakmayın, buyrun..
İktisat- Bertnard- tam rekabete en yakın.
- Esneklik: 4,0
- Arz fazlası :500
- Maastricht: %5 olan şık
- Avc sorusu: TVC/q dan çıkıyordu.
- Neoklasik değildir: J Robinson
- Ad nin eğimini etkiler.. cevabı hatırlamıyorum
- MPL/MPK : ½
- İşsizlik oranı ya da istihdam oranıydı:65
- Sermaye piyasası
- Telafi edilmiş talep eğrisi:…… etkiyi içerir
- Tam rekabetin özelliği değil : asimetrik bilgi
- Takas
- MR=MC… 3
- Merkez çevre kuramı kimin?
- Düşük malın engel eğrisi: Negatif eğimli
- Örtük enflasyon: 2002-2005
- 1978-79 istikrar programı
- MB araç bağımsızlığı: 2001
- Tüfe… Sepet sabit
- Taylor kuralı sorusu
- Cobb-douglas.. %75 %40
- Harcamaların artırılması, vergilerin düşürülmesi. Çarpan sorusu… Y=%5 artar
- TR büyüme yılları: 1923-1938 2000-2011
- Değişken faiz sorusu… ben gösterge faiz yaptım
- Geçerli kur cevaplı bir soruydu
-
Muhasebe de çok akılda kalmadı tabi ama not ettiklerimi de yazayım belki ihtiyacı olan olur;
- İhtiyatlılık
- FİFO:45000
- Yatay analiz
- %2 zarar
- Gerçeğe uygun değer
- Ortak faiz süresi: 12.4 imiş
- Reeskont tasarruf değeri: 40000
- Mali kaldıraçlı soru: 4000
- Başabaş noktası: 7000
- faiz: 595
- Fon kaynağı değildir? olağan zarar
- temel mali tablo: bilanço