Halkbank Müfettiş Yrd.---İç Kontrolör Yrd.--Uzman Yrd.
-
Bu surecin uzun olmasindan nefret ediyorum. Aciklasinlar artik 10 gun oldu! Beklemek ne zor is, Allahim sabir ver !
-
Bende oyle.Hic abartmıyorum saat başından daha sık olarak buraya bakıyorum.Ya da sonucun açıklanacagı linke bakıyorum.
-
@nickname @iktisatzede keşke sizin düşündüğünüz gibi kısa sürede açıklansa ama ben bu kadar kısa sürede açıklanacağını düşünmüyorum 5,5 aydır sözlü mülakat sonucu bekleyen birisi olarak.
-
@ist bu ay sonuna kadar kendinizi hırpalamayın arkadaşlar
-
Kimsenin bizim ne yasadigimizi dusunup umursadigi yok gercekten! 2bucuk yildir bu surecin icindeyim!daha fazla olanlara hayranim sabirlarina..
Olup olmayacagi bile belli olmayan bir işin pesinden kosturuyoruz... bekliyoruz. Rabbim hepimize yardim etsin. Sabir versin. Gercekten de hepimiz kpsszedeyiz. -
Aynen bir belirsizliği bekliyoruz ama elden gelen bir şey yok .
-
Başvuru şartında Mart 2017'ye kadar askerlik tecili istediğine göre süreç ona yakın sürecek. Hesap edin.
-
@İNSAN ben hesap edemiyorum, yani mart sonuna kadar yerlestirme sonuclari kesin olup işe baslanma sureci mi demektir bu?
-
@ncbb hocam kesin bilgi mi? Daha uzun surecekse hani psikolojimi hazirlayayim, ortada girecegim bir ilan da yok ondan dolayi emin olma arayışim.
-
@nickname artık tecrübeler konuşmaya başlıyor ya kesin değil o zaman sen kendini aralık sonu sınav acıklanacak gibi hazırla
-
Tamam hocam oyle diyorsan, tecrubeye saygim sonsuz @ncbb
-
@nickname daha yeni memurlara baktım açıklandı mevzuları dönmüş
-
Site acilmiyor ben bakamadim, aciklandi mi acabaaa ? @ncbb
-
@nickname site sürekli öyle açıklanınca aktif olur ama benim beklentim bankanın kendi sitesinden açıklanması yönünde
-
@ncbb ilanda bu siteden aciklanacagi duyurulmustu diye hatirliyorum ben..
-
Yorumları okuduğum zaman pek umutlu olamadım ama yine de tecrübeli arkadaşlara sorayım Uzman yardımcılığı için GKGY 45 İNG 35 ALAN DA 75 civarı yapmak mülakata bırakır mı ne dersiniz ?
-
@ist 5,5 ay mi ? Su an ders calismak icin kutuphaneye gidiyorum ve karar verdim gitmiyorum kendimi en yakin binadan aticam
-
Bu ileti silindi! -
Şu an uzman yardımcısı olarak çalışan bir arkadaşım sınavı takiben dört ay sonra işe başladığını söyledi. Sonuçların açıklanmasından sonra da uzun bir süreç var yani.
-
@iktisatzede evet 5,5 aydır gsb nin sonuçları açıklamasını bekliyorum. Atma kendini bir yerden lazımsın kurumlara tabi sonuçları açıklamayı isterlerse