Halkbank Müfettiş Yrd.---İç Kontrolör Yrd.--Uzman Yrd.
-
arkdaşlar merhaba konya uzman yard. ve istanbul ıc kontrolorluk sızce kaçla kapatır? .tesekkurler sımdıden
-
@ekonomist42 Halkbank Müfettiş Yrd.---İç Kontrolör Yrd.--Uzman Yrd. içinde söyledi:
arkdaşlar merhaba konya uzman yard. ve istanbul ıc kontrolorluk sızce kaçla kapatır? .tesekkurler sımdıden
Hocam bu tarz sorular afaki ve cevap alamayacağınız sorular malesef. Afedersiniz kimse müneccim boku yememiş () ki bilsin. Kpss gibi elimizde puan ve sıralamalara dair bilgi de yok, tamamen sınava giren, il tercihine göre belirsiz. tahmin edilebilmek için bir veriye ihtiyaç var. Sadece öngörü olarak İstanbul diğer illere göre daha düşük kapatır, hem alım sayısı çoktur hem gitmek isteyen sayısı oransal olarak azdır.(Uzm.Yard.için). Kim ne derse bir analiz değil, tamamen sallamasyon olacak.
-
@paretosef zaten tahmini seyler soylenicek tabiki kimse bilemez ama surrkli banka sinavlari kovalayan arkadaslar var belki onlarin kendince bi yorum tahminleri vardir diye sormustum.
-
@ekonomist42 yakında görecez artık
-
Sonuçları açıklansa da rahatlasak bir nebze. Mülakatı ne zaman yaparlarsa yapsınlar. Kazanan mülakata çalışsın kaybeden önüne baksın. Umarım bu hafta içi açıklanır artık. Alt tarafı 40 bin kişi girdi
-
A grubu için stresli bir süreç olduğunu söylerlerdi de ne kadar stresli olabilir ki derdim kendi kendime. Yanılmışım. Allah emek veren, gayret gösteren herkesin yardımcısı olsun.
-
@ekonomist42 Hocam 19762 kez banka sınavına girsen dahi bunu bilemeyiz, burda guy gibi bir mantık var. Guy'da Kpss sıra ve puanlar bilinip il tercihi yapılıyor kontejan belli bir verisel tahmin söz konusu. Şuan ne kontejan belli ne kimin kaç puan aldığı ne başarı sırası ne illerin tercih edilmesi hiçbir veri yok. Şu sınavda illerin kaçla kapatacağını bilen kişi altılı, sayısal felan oynasın
-
@paretosef Halkbank Müfettiş Yrd.---İç Kontrolör Yrd.--Uzman Yrd. içinde söyledi:
@ekonomist42 Hocam 19762 kez banka sınavına girsen dahi bunu bilemeyiz, burda guy gibi bir mantık var. Guy'da Kpss sıra ve puanlar bilinip il tercihi yapılıyor kontejan belli bir verisel tahmin söz konusu. Şuan ne kontejan belli ne kimin kaç puan aldığı ne başarı sırası ne illerin tercih edilmesi hiçbir veri yok. Şu sınavda illerin kaçla kapatacağını bilen kişi altılı, sayısal felan oynasın
Sonuçlar nasıl açıklanıyor peki. Genel sıralama ve toplam puan olarak mı ? Geçen senelerde girenlerden bi bilginiz var mı ? -
Istanbul uzmanlık taban puanla kapatır ve en fazla 2 katı kazanır gibi geliyor.Ingilizce gyGK iyiydi ama alandan patladim özellikle hukuk böyle bir banka sınavı bu sayı bir daha uzun yıllar gelmez
-
160 doğru canakkale için yeter mi acaba
-
Yine de insan merak ediyor yüksek kapatçak gibi gelior 165 le 170 arasi
-
Arkadaaslar konuyla alakasiz ama belki bilginiz vardır diye soruyorum. Halk bankası sinavinin ertesi günü bazi iller icin iş bankasi memur alımı sinavi yapıldı. Sinav sonuçlarının ne zamn açıklanacağı hakkında bilgisi olan var mi ? Şimdiden teşekkür ederim.
-
merhaba arkadaşlar o kadar baktım ingilizceye dair cevapları bulamadım hatırlayan arkadaşlar var mı ?
-
Arkadaşlar gkgy 45-50 doğru ingilizce 30 doğru diyelim( umarım) alan 75-80 izmir gelme ihtimali nedir?
-
@Gizem-Aldeniz bence yeterli olur.
-
@vlkrt ins olur ama yüksek kapatır die korkuyorum canakale için 160 doğrudan fazla yapmislardr
-
Biride çıkıp yazmamış ki cevaplarda swot analizi vardı.
-
@Gizem-Aldeniz sanmıyorum ya genelde en yüksek izmir ki o bile gelebilir senin doğru sayına bakalım umarım gelir benim izmir bi de onlar çekiniyorum biraz
-
Istanbul tabanla kapanacak büyük ihtimalle ama gygk ingilizce iyiydi ama hukuk ezdi geçti. Dile çalışmaktan bakamadım .sınırda kaçırdım galiba
-
@vlkrt ins ya 160 doğruya gelir anca okadr cikio zatn 165 flan yok bnm