Halkbank Müfettiş Yrd.---İç Kontrolör Yrd.--Uzman Yrd.
-
@compengcim bende BT den girdim sorular kolay gibiydi sanki.
-
Küçük iller kacla kapatır acaba 170 165 doğru görürse sikinti
-
Canakkale yazan varmi hiç acana
-
Hala açıklanmadı bu sınav sonuçları yaa. Yabancı dilim yok kendimi denemek için girdim. Biliyorum kaldım ama kaçla kaldım onu öğrenmek istiyorum
-
@khanbozkurt bildigim kadariyla eger ortalama gecilmezse puan hesaplanmiyormus. Ne kadar dogru bilemiyorum ilk banka sinavim
-
Arkadaslar bence 160 ve üzeri kazanır çünkü sınav o kadar da basit değildi ayrıca ingilizcesi olmayan ya da olup ta alan sıkıntısı olanlarda var ayrıca il sayısı çok olduğu için suprizlerde olacaktır diye düşünüyorum bence 150 ve üzeri yapan umut edebilir Allah hepimizin hayirlisi ile gönlümuze göre versin inşallah...herkese başarılar
-
Hakkımızda hayırlısı ya sınavdan çıkınca 42 ingilizce 72 alan 40 ya gy gk demiştim
-
Arkadaşlar sınavda 60+ingilizce baraj şartımı var yoksa,direk 60 baraj şartımı var.60+ing şartı varsa diğer bölümlere yazık olacak eğer öyle bi durum varsa artık Halkbanka gittiğimde vezne görevlisi dahi ingilizce konuşmazsa şikayet edecem.
-
Bu ileti silindi! -
Açıklansın artııııııkk
-
@miltonfriedman ingilizce dahil her alanda yari baraji gecmen gerekiyor kardes. Onun disinda da ortalamada puan 60+ olacak
-
@miltonfriedman çok haklısınız hocam, alan konularına çok hakim değilim ama ingilizce ve gygk iyi olduğu için alanda barajı geçersem muhtemelen mülakata kalırım. Halbuki bankacının bilmesi gereken asıl konular alan.
-
@vanim Kardeş 92-95 arası alanım var 48-51 arası gkgy var ama ingilizceyi bilmiyorum 10 tane emin olarak işaretledim geri kalanını gözüme güzel geleni işaretledim belki sorularda küfür bile etmiş olabilirler.
-
@miltonfriedman ben de ingilizceyi minimum 58 bekliyorum, gy-gk 50 civarı ama alan işte ah alan 45 soruyu bilerek yaptım gerisi Allah'a emanet.
-
Küçük il yazmak dezavantaj oldu sanirim
-
@Gizem-Aldeniz nereyi yazdınız?
-
@Gizem-Aldeniz açıklandı mi
-
@asdasd canakkale 157 doğru fln vr
-
bende Çanakkale yazdım. ingilizceyi geçersem 155-160 arası bekliyorum. tabi ne gelir bilinmez
-
@sametuzeyir ben İngilizceyi kesin geçtim aynı şekilde bekliorum 155 le 160 arası