Halkbank Müfettiş Yrd.---İç Kontrolör Yrd.--Uzman Yrd.
-
@Begüm-Meriç %50 doğru sayısını yakalayamamışsındır. Ben de aynı durumdayım alandan 57 doğrum var 60 olması lazımdı en az
-
Benim 1. Tercihim Balıkesir İç Kontrolör 2. Tercihim İstanbul Uzmanlıktı. 69 puan alarak Balıkesiri kazanamamışım fakat mülakata gireceğim pozisyon/il kısmında İstanbul/İç Kontrol yazıyordu böyle bir durumla karşılaşan var mı?
-
Arkadaşlar hala site kapalı görünüyor ne yapmam gerekiyor kriz geçirecem heyecandan
-
@Marshallgil bu sıkıntı memurlardada var. adam ankara yazıyor konyaya atmışlar
-
Siteye girebilen varsa tc şifre verelim de hayrına bi baksın nolur
-
@Murat-Özcan Halkbank Müfettiş Yrd.---İç Kontrolör Yrd.--Uzman Yrd. içinde söyledi:
@Begüm-Meriç %50 doğru sayısını yakalayamamışsındır. Ben de aynı durumdayım alandan 57 doğrum var 60 olması lazımdı en az
Baraj 50ye çekildiğine göre çoğunluğun yoktur diye düşünüyorum
-
Arkadaşlar aynı şekilde iç kontrolörlüğün taban puanına yettiği halde uzmanlık pozisyonu görülüyor bunun sebebi nedir acaba ? Şimdiden kazananlara hayırlı olsun
-
@ncbb bence bir yanlışlık var. bu sonuçlarla şuan bir kişinin hakkı yenmiş oluyor
-
Bu ileti silindi! -
Teftiş mülosundayız, hayırlısı herkese. Sistem şuan kilit.
-
Sınav sonuçları açıklandı ve yoğunluktan site iptal oldu.
İstanbul taban puanı 52 ye indirdi . Bilginize -
Teftiş mülakata kalan arkadaşlar puanlarınız nasıl?Beklediğinden daha az neti gelen var mı?
-
@Marshallgil aksama kadar cıkar kokusu ik yı aramınızı öneririm
-
@ncbb sonuçlar yeniden yayınlandığında arıcam hocam, bu sonuçlar çok değişir bence
-
@T.R.Malthus benim beklentim ile benzer hocam 76 puan
-
74.1726 ile teftiş mülakatına kalmışız. Herkesin hakkında hayırlısı olsun. 21 e 18 hukuk gelmiş bu kadar kötü beklemiyordum. Ama bu hukukla da mülakata kalmışız ilginç.
-
Site ne zaman acilacak tekrar bilgisi olan var mi ?
-
http://forum.tercihiniyap.net/topic/428/halkbank-tefti̇ş-kazananlar
teftiş gelsin bu gruba ayrılsın
-
Bence puanina bakabilenlerde mulakata hak kazanmali,cunku buda bir basari,Simdide teknik ariza var sonra gel demisler
-
Site kaç saattir teknik hata veriyor ben daha yeni öğrendim açıklandığını.. bu kadar bekledik açıklandığı halde bakamamk zor geldi