Halkbank Müfettiş Yrd.---İç Kontrolör Yrd.--Uzman Yrd.
-
@cachalot açıklanmadı hocam ama sitede bir hareketlilik vardı bugün
-
@aliveli Ee kurban olduğum sitede hareketlilik var diye kocaman sınav sonuçları açıklandı,heyecanınız bitti mi denir?
-
@ismail hocam ben 7 ye kadar beklerim o saatten sonra kaçarım
-
hocam forumdan takip eden moderatör arkadaşımız burdaki yazışmalar ve siteye ulaşamama durumunu değerlendirip açıklandığı kanaatine varmış , isyanınızda haklısınız ama artniyet kesinlikle yok
-
Yenile yapmaktan gına geldi
-
@dendene bu saatten sonra açıklamazlar hocam ...
-
Sürekli açıklanıyor açıklanacak falan diyen soytarı artık kessin sesini.
-
Halkbank resmî sitesinde duyurular kısmında açıklandı diye yazmadıkça o link de aktifleşmeyecek galiba. Çünkü önceki sınavlar hep orada sonuç açıklandı diye belirtilmiş
-
Maskeli Beşler filminde vardı. Salih Abi'nin kanser hastası çocuğuna para toplamaya çalışıyorlardı. Olay kesinleşmeden " Salih abi havaalanına git, parayı bulduk, çocuk tedavi edilecek" deniyordu. O para hiçbir zaman toplanamadı.
Tavsiyem, Salih Abi gibi her duyuma bel bağlamayın. Hafta içinde açıklanacak dense de muğlak bir ifade bu.
-
hadi hayırlı olsun . sonuçlar açıklandı
-
Halkbank a diyecek laf bulamıyorum hayır madem sabah açıklayacan akşam niye fake atıp bizi kandırıyon
-
@aliveli hiç sorma ya Allahtan sabah açıkladılar yoksa akşama kadar gün geçmezdi
-
Hayirli ugurlu olsun dostlar. Gordugum kadariyla en yuksek teftis 72'yi ic kontrolorde maksimum 70 puani gormus. Uzmanlikta ise puan konusunda sorun olmamis..baraja takilmayanlar alan bazinda, insallah rahatlikla listede yer bulmus olmali.
-
@ncbb linki aktifleştirince sevindirik olduk akşam
-
mülakat tarihleri v.b konularında bilgisi olan var mı ?
-
58.75 le mülakata kalmışım İstanbul için .bunda Bi yanlışlık Yok dimi arkadaşlar? Taban 60 dı ama
-
arkadaşlar şifremi unuttum şifremi unuttum deyince göndermiyorda aceba özel karakter felanmı kullanmıştık ben neden yanlış giriyorum?
-
@serza bir yanlışlık yok taban puan 50ye düşürülmüş yeterli başarı sağlanamadığı için.
52,9 la kapatmıştı sanırım İstanbul. -
58le mülakata hak kazanamadım. Tekirdağ ortalama 55 istanbul ortalama 52 baraj 50. Benim gibi olan başkası var mı?
-
Hala siteye ulaşılamıyor diyor nasıl çözecez bu sorunu