Halkbank Müfettiş Yrd.---İç Kontrolör Yrd.--Uzman Yrd.
-
taban puanı 50 ye düşürülmüş ama bende bakamadım sonucuma :((
-
Sonucuma ulasmistim, 62.5 puanim vardi, antepte tercih etmedigm halde uzmanliga hak kazandgm gorunuyordu. Ayrica dogru yanlis sayilarm hic beklemedigim sekildeydi ve iktisat ve muhasebede %50 baraj altindaydim. Sizce sonuclar degisir mi?
-
@sezerhaydar60 baraj altındaysa kabul edilmemesi gerekiyor diye düşünüyorum hocam. belki yanlış bakmışsınızdır geçmişsinizdir bence barajı:)
-
Bu ileti silindi! -
@sezerhaydar60 her bölümde değil baraj hocam. GK-GY , İNGİLİZCE ve ALAN BİLGİSİSİ testlerinden %50yi aşmışsınızdır. Yalnız tercih etmeme rağmen bende İstanbul İç Kont. kazandım. Sonuçlarda hata olduğunu düşünüyorum sistem düzeldiğinde düzelmemiş olursa İK ile görüşücem
-
bende sonuçlara bakamadım sitede taban puanlar yayınlanmıştı onu atabilecek arkadaş var mı şimdi onu da kaldırmışlar?
-
@kozexpo %50 baraji alanlari geneli icinmi gecerliydi(120/2) yoksa bolumler icin ayri ayri mi? Simdi kafam karisti surec boyunca buna hic dikkat etmedim. Eger ilk dedigim gecerliyse puanim bir sekilde dogru olabilir. Ama ben eskisehir uzmanlik ic kontrl tercih ettim ama uzmanlik kazandin diyordu. Sozun ozu sonucunu goremeyen uzulmesin cunku agir yanlisliklar var. Antep uzmanlik isime geliyor ama sonucta tercih etmedigim bir yer. Hakkimizda hayirlisi olsun.
-
tercih ettiğin sehir harici baska bir sehirde gelebiliyormu yoksa sadece tercih ettiğin sehirlere göre puanın yetiyormu ona mı bakıyorlar ?
-
@totti taban puanlarda değişicek hocam. Sonuçlarda hata var
-
Gencler ingilizce kisminda %50 yapmayip da mulakata kalan var mi aranizda ?
-
@zynp-92 antep ic kontrolorluk tercihimdi antep uzmanlik gelmis bende harici sehir duymadim
-
@pyle sanmıyorum. ama her alandan barajı aşan zaten 60 almıyor mu? alıyorsa nasıl 50 ye çektiler? kafamda deli sorular:)
-
@kozexpo her alandan %50 barajı devam ediyor hocam. her alandan %50 doğru yaparsan 50 puan alırsın. Örneğin 120 doğru alan biri için ; 120/240x100=50 puan 60 almak için 144 doğruya ihtiyacımız olacaktı ama banka bu barajı kaldırdığını açıklamış
-
@Marshallgil böyle bir kanıya varma sebebiniz nedir acaba?
-
@Ayfer-Ünlü tercihlerde bir hata var hocam ve bu hata taban puanlara etki ediyor. Bankanın taban puanları kaldırması da bunu destekler nitelikte
-
@Marshallgil hayırlısı diyelim o zaman:) barajı geçip ingilizceden takılcam zaten gram heycan yok:)
-
@Marshallgil Halkbank Müfettiş Yrd.---İç Kontrolör Yrd.--Uzman Yrd. içinde söyledi:
bu hata taban puanlara etki ediyor. Bankanın taban puanları kaldırması da bunu destekler nitelikte
aynenn
-
@totti evet o kalkalı bir saat oluyor neredeyse bende anlamadım
-
Merak ediyorum cidden antepte uzmanligin mulakatina girecek kisi sayisi yetersiz oldugundan beni uzmanliga kaydirmis olma ihtimalleri var mi? Biliyorum soru oldukca sacma ama buna mecbur kalma ihtimalleride yuksek geliyor cunku baraji asagiya cekmisler.
-
Arkadaşlar şimdi İK ile durumu görüştüm, sonuçlarda üniversitenin sistemsel hatasından kaynaklanan bir sorun olduğunu ve bu hatanın düzeltileceğini belirtti. Yani taban puanlar değişeceği kesinleşti.