Halkbank Müfettiş Yrd.---İç Kontrolör Yrd.--Uzman Yrd.
-
@anonim_işsiz güldürdün dostum
-
@Econumist benim olmadi ing barajini 1 soruyla kacirmism alan netim 68 idi
-
Puanını ve olmadığını öğrenip puanını öğrenemeyen arkadaşların yorumlarını okumak değişik oluyormuş..Allah gönlünüze göre verir insallah arkadaşlar
-
@by123 Bizim de 70 ile Müfettişlik olmadı. Hayırlısı bakalım.
-
@Marshallgil dostum Allah(C.C) yar ve yardımcın olsun öncelikle. Yaptığın hareket için sırf kayıt olup teşekkür etmek istedim kendim adıma değil hakkaniyetin adına, malum kazandım deyip köşenede çekilebilirdin. Allahın hak tecellisi tüm umut bağlayanların üzerine düşsün hepimiz için hayırlı olsun cümleten ben daha sonucuma bile bakamadım
-
@anonim_işsiz sen inşallah kazanırsın arkadasım beni çok güldürdünn allah da seni güldürsün bende iphonedan giriyorum ben nereye sıkıştırayım kürdanııı
-
arkadaşlar sınava giren arkadaşlar ile de görüştüm . tüm forumda yazılanlar ilede görüştüm. BENİM ANLADIGIM KADARIYLA TECRÜBEYE DAYANARAK ;
sınav sonuçlarında bir hata yok lakin 1. ve 2. tercihlerini farklı illere yapan arkadaşlarda sıkıntı var bunun sebebi bence sistemdeki sıralamaları hatalı yapsından kaynaklanıyor. bunu düzeltip tekrar yayınlanacaktır. çokkk büyük bir fark olmayacagınında düşüncesindeyim.
ikinci olarak barajların indirilmesine kızmışlar fakat banka size zorunlu bir tercih yaptırmadı siz tercih ettiniz çalışılacak yerleri. herkes biliyordu izmir ve ankaranın yüksek kapatıp istanbulun ise düşük kapatacıgını. SAKİN olmakta fayda var bir sıkıntı oldugu kesin bir an önce yeni hatalara meyil vermeden düzeltinmesini bekleyeceğiz. -
@sezerhaydar60 Halkbank Müfettiş Yrd.---İç Kontrolör Yrd.--Uzman Yrd. içinde söyledi:
Sonucuma ulasmistim, 62.5 puanim vardi, antepte tercih etmedigm halde uzmanliga hak kazandgm gorunuyordu. Ayrica dogru yanlis sayilarm hic beklemedigim sekildeydi ve iktisat ve muhasebede %50 baraj altindaydim. Sizce sonuclar degisir mi?
tercihleriniz arasında antep hiç mi bulunmuyordu peki? Yoksa 2 tercihinizden birisi antep miydi?
-
Ay mulakata kalmisim cok sukur.. kalan arkadaslari tebrik ederimm
-
52 ing ile olmadi..alanda takildik
-
Yav site açıldımı da ben hala giremiyorum?
-
Acıldı mı sistem tekrardan
-
Ben hala giremiyorum site kapalı
-
Site acilmadi ben gunduz bakmistim
-
@nickname arkadasım girebiliosam bizimkileredr baksan tc şifreversek
-
Doğuşun küfürlü videosunu Halkbank için kafamda uyarlayıp izliyorum bu nedir böyle trajikomik bi durum nerde görülmüş ya :@
-
@nickname ne zaman baktınız sonuca
-
Malesef acilmiyor arkadaslar sabah baktim ben yoksa seve seve bakip guzel haberler vermek isterdim
-
@venivicci antepte ic kontrolor tercih ettim uzmanlik geldi. Ilk tercihim esksehr uzmanlikti. Simdi durum su puan 62.5 normalde bu puanla iki tercihimde gelmiyo insaAllah ic kontrolorlugun taban puani duser
-
@sezerhaydar60 hocam sanırım kaydırma yapıyorlar öyle benimde konya iç kont sectim uzmanlık geldi uzmanlığa yetiyor konya iç kont yetmiyor ben cok değişeceğini sanmıyorum