Halkbank Müfettiş Yrd.---İç Kontrolör Yrd.--Uzman Yrd.
-
@sezerhaydar60 Doğru mu anladım. 1. Tercihiniz Eskişehir Uzmanlık (67.5) , 2. Tercihiniz Antep iç kontrolör (62.9). Puanınız 62.5 ve antepte tercih etmediğiniz uzmanlık mülakatına kaldınız. Bu çok enteresan normal şartlarda mülakata kalamamış olmanız lazım. (Yanlış anlamayın)
-
Ya bizi ne hale getirdiler. Daha bi sinavi dogru duzgun yapip aciklayamiyolar. Ama bizden beklenti hep yuksek nedense. Once kendilerine bi baksinlar
-
Puanım 71 ilk tercihim Gaziantep uzmanlık ikinci tercihim Gaziantep iç kont. İdi uzmanlık için mülakata hak kazandım lakin uzmanlık 55 kontrolörlük 63 ile kapatmış. İlk tercihime kontrolörlük yazmadığıma pişman oldum.
-
@Galata yeni mi baktınız biz hala giremiyoruz
-
@mimiko yok hocam sabah on bir de bakmıştım ben.
-
@Galata bu saçmalıkdan öte birşey değil. İç kontrolörlük uzmanlıkla kıyas götürmeyen bir meslek inşallah gönlünüzden geçen hakkınızda hayırlısı olur lakin itiraz yollarını denemenizi öneririm hakkınızda hayırlısı olsun...
-
@paretosef yanlis anlasilacak bi durum yok aynen ole oldu ve sinavin aciklanmasi benim yasadgm turden seylerden dolayi tekrarlanack taban puanlar degisecek zaten. mulakata kalamama ihtimalim cok yuksek ama keske hic bole bise olmasaydi
-
@Cevdet-Soydan onların hatası değil ki hocam adamlar bize zamanında tercih hakkı verdi ben iç kont. Birinci tercihe yazmalıydım benim aptallığım oldu ama memurlar net tanıştığım biri de daha iyi olmuş dedi çünkü antep bölge en fazla üç ya da dört iç kont. Alır ama en az on tane uzman yardımcısı alır şansın daha yüksek olur dedi bi de iç kont. Daha iyi olduğu için ona referans bulmuş insanlar da olacaktır yani iç kont. Müfettiş olacak kişiler şimdiden bellidir bence. Bunda en azından biraz şansım var ama yine de biraz pişmanlık yok değil içimde
-
Arkadaşlar izmirin taban puanı yüksek olabilir tamam ama 70 çok yüksek değil mi bi yanlışlık olma ihtimali yok mu ?
-
@Galata 71 puanla başvuramayacağın tek kontolörlük izmir sanırım ( oda ne idüğü belirsiz bi açıklanıp gerisin geri apar topar kaldırılan taban puan listesi safsatasına göre) Allah gönlünüze göre versin...
-
@tuntirikos katılıyorum ankara da cok yüksek bnce
-
Gerçekten çok talihsizim sabahın köründe siteye girdim şifremi giremedim telefon değiştrdiğim için şifrem diğer telefonumda kalmıştı onuda şarja takıp şifremi öğrenmeye çalışırken site kapandı şuan delirmek üzereyim birde puan listesi açıklandığı zmn bir kere daha yıkıldım çünkü uzm yrd için ankara iç kntr yrd için istanbul seçmiştim yani iki tercihimde neredeyse en yüksek yerler belki uzm yrd için ist seçsem daha orayı kazanıcaktım şuan nereyi kazandım yada kazanamadım bilmiyorum ama acayip femorlize olmuş durumdayım ve en talihsizi istanbulda hali haxıtda hala evim vardı bu sonuca göre kapatıp ankaraya kesin dönüş yapacaktım z
-
@mimiko eğer puanınız İstanbul uzman yardımcılığı (52) için yeterli ise tercih etmemiş olsanız bile gelme ihtimali olabilir (haksızca (!) fakat yanlış anlamayın) çünkü yazılıp çizilenlere biraz göz atınca çıkarılan sonuç buna yönlendiriyor insanı ister istemez. Bende hala o sınav sonucuna bakamayan tayfadanım :@ Kimsenin hakkı ve ahı alınmadan hakkımızda hayırlısı olsun.
-
@Cevdet-Soydan inşallah arkadaşım bir aydır zona oldum tedavigördüm bi haftadır çarpıntı problemim tavan yaptı beloc içiyorum şuan stresten beynim çatlamış durumda gün içinde bünyem ne kadar daysnıcak bilmiyorum gercekten tükendim
-
@mimiko kardeş burda laf kirliliği yaptıysam öncelikle herkesten özür dilerim ama şunu belirteyim; var olana da yok olana da elhamdülillah demeyi bilmeden Allah rızık vermez ; verse bile o rızıktan hayır gelmez. O yüzden canını sıkma olursa da olmazsa da Allah böyle buyurdu,zengilik 3 tanedir ilki iman ikincisi sıhhat üçüncüsü mal zenginliği. Bu kadar strese girip sağlığına sıhhatine zarar verdiğine değmez Allah acil şifalar versin.
-
Puanlarda bir değişiklik olur mu yoksa alanda baraj altı kalanda bir değişiklik olmaz mı sadece taban puanlar mi değişir ? Beklediğinden düşük gelen var mı bir de.
-
İstanbul için baraj düşmektense, diğer illerde barajı geçenleri istanbula 2.part olarak çağırmaları lazımdı.
-
@paretosef sebebi ? dediğiniz olay çok yanlış
-
@paretosef keşke öyle olsaydı 120 doğrularla mülakata kalınıyorken 159doğruyla mülakata kalamadık.
-
@paretosef sanırım teftiş sınavını kazandınız, bilgi değil muhakeme olarak da bu işe layık olduğunuzu ispat ettiniz gerçekten katılıyorum adam 69 alır ankara uzman yardımcılığına başvurur elenir; ötekisi 53 alır istanbula başvurur ve mülakata hak kazanır. Peki nerde liyakat? Hangisi daha başarılı? Kesinlikle savınızda haklısınız...