Halkbank Müfettiş Yrd.---İç Kontrolör Yrd.--Uzman Yrd.
-
Sınav sonucumu gördüm kazanmısım ancak elde bişey var mi yok kesinlik var mi yok neyine neye calısıyım ben
-
Mulakata calismak nedir arkadas,2014te girdigim mufettislik mulakatinda 2.asamada 5er kisi bir odaya giriyo herkesin onunde bir kagit 30dk kagidi oku kendin tartis (o kagitta genelde subede yasanan bir usulsuzlukle ilgili)Sonra iceri 5tane yetkili giriyo sen tartisirken not aliyo falan,Kimsenin Turkiyenin ekonomik durumu,Dolarin yuksemesi falan alanla ilgili keske sorsalardi ama kimsenin pek taktigi yok kisielrin ekonomik bilgisini falan
-
94 alan,48 gk gy doğrumuz var,şehrin taban puanını da geçtik ama kazanamadık.Başımıza birde İngilizce çıkardılar.O zaman kurumda nie alan bilgisi ile işlerini yürütüyorsun diye adama sorarlar.Memlekette ki adamlar daha Türkçe konuşmayı bilmiyor biz ne işlerle uğraşıyoruz.(Hakkıyla kazanan arkadaşlarımı tebrik ediyorum.)
-
Allah aşkına bir daha sınav mınav yapmaya kalkmasın şu üniversite. Allah'a şükür öğrencisi değildim. 4 sene bu dert çekilir mi be
-
Ulan bari itiraz süresini akıllarınca böyle site kapatarak falan yemeseler bari. Malum sınav açıklandı 3 gün geçti artık yapacak bişeyimiz yok da denilebilir şu saatten sonra herşeyi beklerim yazıklar olsun hakkım zehir zıkkım olsun daha sonucumu öğrenemedim...
-
Güzel Kalpli Temiz Kardeşlerim benim
yapılan hata Atatürk üniversitesinden kaynaklı gözükmüyor, Sınav süreçleri ile Atatürk üniversitesinin yükümlülüğü
- Soru hazırlamak
2.Sınav Sonuçlarını okumak ve kendisine yayımlanması için geri gönderilecek listeyi Bankaya göndermek.
Halkbankasının yükümlülüğü
1.Sınav ilanı
2.Sonuçları değerlendirmek ve listeyi Yayımlanması için Atatürk üniversitesine göndermek.
3.Mülakat işe Alım Vs.Şimdi sıkıntının, Şurada olduğu Aşikar, şehir tercihlerinin arasında hatalar oluştuğu.
Örneğin : izmire başvurmuş 1 arkadaş 60 aldığını varsayarsak, izmir barajına giremezken 52 olan İstanbul barajında ismi yer aldığı takdirde, o kişi İstanbul listesinden çıkacak ve Ne yazık ki açıkta kalacak. Böylece istanbulun barajı değişebilecek.Bir çok örneklem oluşabilir.
Sadece şurası kesin.
Alan - gy/Gk - İngilizce %50 yapamayan arkadaş ne yazık ki listede ismi olamayacak. Bu kural değişmedi.Daha öncede belirttiğim gibi 60 Barajı, yeterli sayıda kazanan olmadığı takdirde aşağıya düşürülebilecekti.
Not : Anafikir : İktisatta "Ceteris Paribus" Hakim ilke iken, buradaki ilke tamamen "Jamiryo"
Eğer Tekrardan Düzenlemek için ve kontrol için çalışmalar yapılırsa, İK tarafından biraz daha sabır ve sükûnete davet edelim tüm grubu Biraz zaman alabilir
- Soru hazırlamak
-
@Cevdet-Soydan bunu yapamazlar sınavı geçip geçmediğini öğrenemeyen bir sürü aday var.
-
Yazmıyo ama tahmini olarak mulakat 3 katı mı çağrılır 4 katı mı ? daha önceki senelere göre tahmin edebilen var mı ?
-
@james35 arkadasım sen sonucunu öğren de bi üç mü beş mi onbeş mi orasını boşver adamlar daha bi sonucu açıklyıp ilan ederken ağızlarına yüzlerine bulaştırdılar bunlar ombes katını da çağırırlar ben artık yönergeymiş yuzde elli barajıymış hiçbirine inanmıyorum
-
@dendene valla bence de sınav açıklandıktan sonra sitenin kapanmasını yapamazlardı ama bal gibi olmuş. Yazılan kurallara bağlı kalınmamış kalın kalın ilanda 60 barajını geçemeyen adayların sonuçları değerlendirmeye alınamayacaktır yazısını çok iyi okuduğumu biliyorum. Bunun bir açıklaması yok arkadaş saat 10 da uyanan adam kaç doğru yaptığını gördü 11 buçuk ise halen karın ağrısı çekmekte.
-
Şu halkbank başlıklarını birleştirebilir mi yetkilinin biri? İki başlıkta da aynı kişiler aynı şeyleri yazıp duruyor.
-
@mimiko kardeşim ben öğrendim sabah erken kalkıp bakanlardanım mulakata kalmısım . bunu merak ettim sadece önemli sonuçta 2 kat ile 4 kat çağırma arasında çok fark var % 50 artıyo girme şansı insanın
-
0.8 puanla sectigim ilde mulakata kalamadim. Simdi yazilanlara bakiyorum arkadas uzmanlikta sectigi ilde mulakata kalamamis, ic kontrolor olarak baska ili secmis. Ic kontrolor olarak sectigi ile uzman yardimcisi olarak mulakata kalmis. Simdi burda o ili secip kucuk bi farkla uzmanligi kacirana haksizlik degil mi?
-
@paretosef sanırım sorun il tercihlerinin yanlış girilmesi.ankara tercih etmiş birine istanbul çıkmış örneğin
-
@neolduneolmadı olabilir hocam sıkıntı umarım en kısa sürede çözülür ve sabaha bu belirsizlik arkadaşlar için ortadan kalkar.
-
Alan için tamamından yüzde elli barajı mı vardı? Yoksa mesela hukuktan yüzde elli,iktisattan yüzde elli falan mı? Şimdiden sağolun
-
@nenni Alanın tamamı, gk-gy ve ingilizce olmak üzere 3 kısımdan %50 barajı vardı
-
@E.M.Z aksam saatinde bakabilen var mi..
-
Arkadaslar bir sorum olacak, Istanbul uzman yardimciligi baraj dusuk kapatti ve 60 normalde soylenen. Bu tekrar duzeltilir mi? Yani benim puanim 57 gelmis(sabah bakanlardanim) sabah mulakata hak kazandiniz yazisini gördüm ve şimdi tekrar bir duzenleme olursa yikilirim yani bunu gordukten sonra.... Haksizligin farkindayim... ama umut işte..
-
@nickname o işin geri dönüşü çok zor