Halkbank Müfettiş Yrd.---İç Kontrolör Yrd.--Uzman Yrd.
-
@ucanizmirli Ben hep hazırım, Guy mülakatlarından 3 kere yüksek yazılı puanlara rağmen elenmiş bi insanım ben, çok acıtmaz
-
@ucanizmirli kardeşim kızıp yanlış anlamazsan bir soru sorcam tam saat kaç gibi baktın bu sonuçlara? Ulan hayatımda böyle fake yemedim hergün sabahın köründe kalkan ben 11 de kalkasım tuttu treni kaçırdım mermiye kafa atmış ibrahim tatlısese döndüm. Yarın erkenden kalkayım bari de masa başına kurulayım ona göre.
-
@tuntirikos bnm sayıştay dan sonra ikinci kurum sınavım bu. Sayıştay allahın emriydi belliydi olacaklar. Bu sınavda da ben eger ingilizcede 30 doğru yaparsam kesin gözüyle bakıyo gibiydim ki bırak 30 u 44 yapmışım ama gene olmadı işte
-
@Cevdet-Soydan yok niye yanlış anlıyım attığım foto telefondan ss alıp kırptığım için saat gözükmemiş ama saat tam 11 de almışım ekran görüntüsünü
-
@ucanizmirli 11:15 gibi baktım bende bağlantı yok diyodu o sırada çöktü sandım ilk sonra bi baktım forumlara adam konya iç kontrolör yazmış ilk tercihine ikincisine ankara uzman yardımcılığı adama konya uzmam yardımcılığı gelmiş şaka gibi beynimden vuruldum birde baktım halkbankın sitesinden de taban puanlar apar topar kaldırıldı o zaman anladım aslında çökmeyip düzeltme yapmak için kapadıklarını. İnşallah fazla bekletmezler onda da umarım bi pislediler onuda sıvadıkca sıvamazlar inşallah.
-
@Cevdet-Soydan bir gecede barajı 50 ye çeken bi kurumdan her şeyi beklerim ben
-
Yazılanları baya okudum ve herkes kendice haklı bazı konularda mesela barajın düşürülmesi en büyük haksızlık kurum sınavlarında bunun cok örneği var 70 kişi alacak kurum mülakata 40 kişi çağırıyo ve yeterlilik görmezse bu 40 kişinin bile tamamanı almıyor .
Madem mülakata girmeye hak kazananların sayısını yetersiz görüyosun o zaman 60 altında mülakata çağırığın herkesede mülakatta bazı engeller koyman lazım. Şahsen kendim istda iyi bi puan aldığım için daha tedirgin hissediyorum 52 alan işe girerse bu çok acı . Ama izmir ankarada duurm öyle olmayacak işe girenler bile en az 170 doğruyla girecek . Bu iş baya can sıkmaya başladı umarım herkes için hayırı olur
-
@ucanizmirli hocam sonuçları heyecanla bekliyordum ama sizin tabloyu görünce heyecan falan kalmadı bende kazanamadım o kesin. çünkü buna yakın sonuç bekliyorum ben de ankara'yı yazmıştım ah kafam ah.
-
Gunaydin arkadaslar, sabah sabah gozumu yine tercihini yapta actim
Yahu ben 57 aldim, baraj düşürüldü diye girebildim vicdan yapiyorum. Adamin derdi Izmir 70 ile kapatmista 65 ile girememiste.. Kusura bakma da Izmir Ankara yuksek kapatirdi zaten bunu bilmeyen yoktur. Sen bunu göze almissindir. Senin icin baraj ha 50 ha 60 bir sey farketmez, her turlu sen İzmire giremeyecektin. Önce bunu bir kabullen sonra yorum yap.
-
Arkadaşlar izmiri 160 doğruyla kazanamamanız haksızlık olduğu anlamına gelmiyor. Siz izmir yazmışsınız izmirdeki adaylar ile yarışıyorsunuz. Size ne istanbuldaki adaylardan. İstanbul yazanlar sizin rakibiniz değil ki. İstanbulda baraj düşmeseydi bile siz mülakata kalamayacaktınız. Şimdi bahane yaratmayalım bence kendimize.
İstanbulun en düşük kapatacağı da belliydi. Geçen senelerde barajı geçen herkesi istanbulda mülakata davet ettiler.İstanbul yazmayan ama barajı geçtiği için kendisini istanbula kaydırılmaları gerektiğini söyleyen arkadaşlar da abartmasın. Asıl haksızlık o olurdu. İstanbul için değerlendirilecek adaylar istanbul yazanlardır. Adam beyan etmiş ben istanbulda yaşarım diye. Muş yazan adamı istanbul mülakatına mı çağırayım? Öncelikle hangi ili yazanları çağırsınlae mesela? Ya da barajı geçip kazanamayan arkadaşları tek tek arasınlar mo gelir misim diye? Sizce bu mantıklı mı yani? 45.000 kişinin girdiği sınavda herkesin tek tek aranmasını öneriyorsanız tebrikler.
Sana 2 tercih hakkı verilmiş sen istanbul yazmamışsın. Sonra kazanamayınca aman beni istanbula kaydırın. Bence asıl haksızlık bu olurdu.
-
İnsanlarada hak veriyorum işsizlik zor, çalışıp çalışıp bir karşılık gelmesini beklemek zor ama bazı şeyleri kabullenerek başlayın arkadaşlar kabullenemiyorsanızda hiç şansınızı denemeyin yok biz örgütleriz kendimize güveniyoruz diyorsakta diğer ilanda kimse başvurmasın sınava Nash ne kadar haklı görelim.Ayrıca ilanda kesin bir yerlerde bankanın sınav da değişiklik yapma hakkı saklıdır gibi birşey yazıyordur, söylediklerinize aynen katılıyorum. @yaocan
-
Bu ileti silindi! -
Bu ileti silindi! -
Arkadaşlar insanoğluna hiç yaranılmaz bu tarz sınavlar hep böyle yapılır başka türlü yapılsa bu sefer neden öyle yapılır dersiniz. Siz güzel güzel izmir ankara yazmışınız istanbula laf ediyosunuz gidip sizde yazıcaktınz o zmn istanbulun düşük kapıcağını herkes biliyordu. İzmirdr şartlar nasıl istanbulda şartlar nasıl elbette fark olmalı.
-
Madem 60 barajını indiriyorsun o zaman %50 barajını da kaldır.
-
@yaocan İstanbul için mülakata 45000 kişi mi çağırılıyor kardeşim her giren istanbula mı çağrılıyor kazanıp kazanmadığı farketmeden hey Allahım kardeş taş çatlasın 100 kişi alsın istanbula uzman 3 katını çağırsın 300 eder hadi seni mi kırcam 150 kişi alsın da 450 kişiyi çağırsın. Ben farklı bir il için tercih ettim istanbul bile değil ama kurumun seçtiğim ildeki bölge müdürlüğünü yakından biliyorum 30 tane çağrı merkezi asistanı diye üniversite 3.,4.cü sınıf elemanlarını oturtmuşlar günlük adam başı 45 50 kişiyle konuşanı var onun bir tanesinin.
Mülakata kalacak nihai kişi saysı uzman yardımcılığı için 475*3=1425
İstanbul için değil başka yerlerde de 60 ın altında belirlenen puanlar var 200 kişi başarı sağlasın 60 ı geçemesin sen bu ları yedek yazıp sınavında başarı gösteren 60 ı geçen adaya öncelik tanırsın gelmezsede kueum kendini mağdur etmez ayırdığı yedekten alır bu kadar basit birşey yani hiç bahane bulmanıza gerek yok. Bak çok fazla örnek verebilirim buna bi yakınım ziraat bankasında güzel biryer için mülakata arayıp çağırdılar gelmiycem dedi oldu bitti. Bileniniz var mı bilmem keza vakıfbank müfettiş olamayanları iç kontrolör yada uzman yaptı en yakın arkadaşım istanbulda iç kontrolör şuan bu zor birşey değil. -
Bir kisinin tercih etmedigi pozisyon icin o sehirde mulakata kalmasina kimse tepki gostermiyor. Kimi diyor baraji dusurmeyecektin kimi diyor %50 barajini kaldirsaydi. Bu kadar net haksizligi gormuyor olmaniza ve kimsenin bunu dile getirmemisini şaşkınlikla gozlemliyorum.
-
@volei o yanlislik zaten düzelecek o yüzden bekliyoruz hocam.
-
@yaocan Kimseyi çağırmaz hocam.Istanbul yazıp altmış barajını geçen sayısı az ise altmış puan alanlar mülakatta avantajlı olur fena mi.Illa elenecek adam mi lazım yani?
-
İllerle Bir iki kelam da ben edeyim. İstanbul'un en düşük kapatacağını şu sınavı ciddiye alan herkes bilir. İlk günden beri arkadaşlarıma İstanbul'u seçseydik şimdi mülakata çalışıyorduk dedim. Çünkü hem merkez istanbulda hem de yüzlerce şubesi var istanbulda. Bankanın sitesinden şubeler bölümünden istanbulda kaç şube olduğuna bakabilirsiniz. Emin'im şu 500 alımın en az 200'ü İstanbul içindir. Bu yüzden de İstanbul'u kazanmak için barajları geçmek yeterli olurdu. Ha ben orada yaşamayı Göze alamıyorum. Malum Bodrum kattaki eve 1200 lira kira istenen zıvanadan çıkmış aşırı stresli bir şehir. Ben Ege'de bir yerler yazmak istedim. Ama İzmir'in en yüksek kapatacağını tahmin ettim. Ne numarası var bilmem ama hep sınavlarda en yüksek kapatan çok tercih edilen bir şehir. Bu yüzden ben de İzmir yazıp riske girmek istemedim. internet sitesinden bakıp +15 tane şubesi olan başka bir ufak şehir seçtim. Taban puanı baya düşmüş tercihimin ama sonucumu göremedim. Zaten o puanı da alamadıysam girmeyi de haketmiyorum.