Halkbank Müfettiş Yrd.---İç Kontrolör Yrd.--Uzman Yrd.
-
Insallah cok sagolun... @paretosef
-
@nickname Hocam rica ediyorum şuna haksızlık demeyin, benim asabım bozuluyor siz nasıl haksızlık diyorsunuz anlamıyorum; bu iş Gelir Uzman Yardımcılığı gibi biraz kumar-risk işi yani yazdığınız ilin size gelip gelmeyeceğini bilemezdiniz, İstanbul yazmışsınız risk almışsınız sonradan değişiklik olmuş gelmiş, bende en son Guy ilanında puanımın yetmeyeceğini bilerek Ankara yı yazdım; sonradan yeterli kişi yok deyip İstanbul başvuru puanını 60 a düşürseler nasıl yaparsınız sizin onu öyle yapacağınızı bilsem ben İstanbulu yazardım demeye hakkım olduğunu düşünmüyorum.(keza Ankara dışında nereyi yazsam geliyordu sanırsam) yapmayın etmeyin he şunu diyorsanız yanınızdayım; Puan alıp öyle tercih yapılsaydı daha mantılı olurdu ama öyle yapmadılar.
-
@T.R.Malthus Hocam haksizlik kismi şu; sen baraj puanina 60 demişsin sonra hoop bi aciklaniyor 50. Normalde haketmiyorum cunku 57 almışım. Sınırı saglam cizemediklerini dusunuyorum. Yani demem o ki benim haksizlik olayim vicdani boyutuyla. Yoksa risk olayina ben de katiliyorum, haklisiniz.
-
yorumların birazını okudum ve bazı arkadaşlar bu sisteme haksızlık falan yok demişler. Be arkadaşım başvuru yapılmadan önce bize hangi ilin kaç kişi alacağıyla ilgili bir şey söylenmedi, ve de tek il seçimi yaptırdılar. Şimdi ben bu puanla 69 ilden sadece 9 tanesinde barajı geçememişim ve seçtiğim il olan izmirde baraj puanı 70 olduğu için mülakata kalamadım. Soruyorum sizlere ben burda bu puanla mülakata bile girmeye hak kazanamamışken başka illerde 52 puanla bile mülakata kalabiliyorsa bu sistemin adaleti nerede
-
Arkadaşlar sabah sonucuna bakabilenlerdenim puanım 64 il tercihim istanbul(53 le kapattı uzman yardımcılığı) ama ingilizce 29 doğru da kalmışm dolayısıyla mülakata kalamadım sizce site açıldığında mülakata hak kazandınız gibi bir sürprizle karşılaşma ihtimalim var mı?
-
@E.M.Z çok teşekkür ederim.
-
arkadslar alandan herbır dersten mı %50 yi gecmemız gerekıyordu. yoksa genel olarak alan kısmının tamamında mı %50
-
@ynl006 yok arkadaşım genel olarak alandan 60 doğrun olması lazım en az
-
@ucanizmirli en azından şöyle olabilirdi ; madem ki mülakata çağırılacak kadar yeterli adam bulunamadı sen ilk önce 60 puanı aşan adama başarının sağlanamadığı iller için hak tanırdın (gelmeme ihtimaline göre yine o ile başvuran kişilerden de yedek kontenjanı ayırıp kendini sağlama alarak) adam yok ben illa tercih ettiğim ilde yaşamak için yazdım izmir yazdım istanbulda yaşamak istemiyorum saol derse( şunu diycek adam bu memlekette yaşamıyor,yaşıyorsa da tuzu kurudur şahsen bana deseler başvurduğun ile yetmedi ama 60 barajını aşmışsın gel istanbulda çalış işine gelirse diye gözüm kapalı giderim) de bu barajı düşürdüğün illerdeki seçen arkadaşları çağırırdın sınava çağırırdın. Çok yakınen tanıdığım birisi şuan adli hakim, ama atanmadan Ziraat Bankasının kurum avukatlığına başvurmuştu ve adamlar arayıp mülakata hak kazandınız gelcekmisiniz diye 2 dk içinde sorup hemen ona göre kontenjanını hazırlamışlardı birebir şahidim. Bu saçmalıktan öte birşey değil kumar, kazı kazan resmen. Burdan 53 55 57 alıpta hak kazanan arkadaşlara muhalefet olmaya değil, ekmeklerinde gözüm olduğu için de değil sadece kurumun saçmalığına lafım... Allah herkesin gönlüne göre versin.
-
@Cevdet-Soydan keşke öyle bişey yapılsa da ondan da çözüm bulamayınca puan düşürselerdi. Veya en azından birkaç il tercih etme hakkı verilseydi de böyle olmasaydı
-
@ucanizmirli Ankara,İzmir tercih edenlere çok yazık oldu.125 doğruyla insanlar ''barajın düşmesiyle'' mülakata kalırken 160 doğruyla kalamıyoruz mülakata.ki bu farkı yaratmak için aylarını verirsin ama sonra HAKSIZLIK yok derler.
-
@ucanizmirli Ben de bu civarda bi sonuç bekliyorum ve gayet iyi bir puan olmasına rağmen mülakata kalamamak durumu çok sinir bozucu gerçekten, başvuru öncesi ben bankayı arayıp illerin kaç personel alacağını bile öğrenmek istedim fakat yardımcı olan olmadı, iş durumlarından forumu da takip etmeyince yazmış bulundum izmiri, burda mesele diğer çoğu ille arasındaki müthiş uçurum, bunun 'ama şöyleydi, ama böyleydi'lik bi tarafı yok bence, adaletsizlikten başka birşey değil.
-
@ucanizmirli ben yanlış okumadıysam ilanda çok açık ve net bir şekilde 60 puanın altında kalan adaylar başarısız sayılıp değerlendirilmeye alınmayacaktır yazıyordu. Bir kere sen kendi verdiğin ilanla çelişiyorsun kişi kriterler zorlaştı istanbulda şans işi değil artık bari gönlümden geçen yeri yazayım da hayırlısı dedi yazdı, bir bakmışsın ki istanbul 50 ye düşürüldü eee hani düşmeyecekti kardeşim demezler mi adam madem öyleyse ilana **mülakata çağrılacak aday sayısı geçerli başarı kriterlerini sağlayamazsa il bazında puan sınırları esnetilebilir ** diye başta belirtseydin demez mi yazık günah değil mi insanlarda daha esnek davranırdı sonuç olarak madem böyle birşey yapacaksın.
-
@tuntirikos benim de canımı sıkan konu bu işte. Hani 60 barajının altında kalsam eyvallah geçemedim barajı o yüzden olmadı derim ama benim barajı baya geçmeme rağmen mülakata girememem ve normalde barajın altında kalan kişilerin mülakata kalması koyuyo insana
-
@Cevdet-Soydan aynen öyle 60 barajı vardır diye yazıyodu kocaman. Bir sürü barajı geçen insan varken snn gidip de baraj geçilmedi 50 ye düşürüyorum demen diğerlerine haksızlık yapman demektir
-
@ucanizmirli hocam senin adına çok üzüldüm emin ol gerçekten tüm samimiyetimle söylüyorum. Ama bu puanı aldıysan ve bu başarıyı gösterdiysen üstüne 3 5 bişeyler koyup daha da iyi yerlere gelirsin bir bakmışsın bir bankanın veya kamu kurumunun teftişindesin. Ben daha sonucumu bile göremedim :@ sen rahatlamışsın en azından Allah başarısızlıkların içinden bunu sonuncusu eylesin daha iyisi olcağı için olmamıştır belkide kısmet değilmiş.
-
@ucanizmirli Kesinlikle haklısınız, şuan sizin sonucunuza yakın bir sonuç beklediğim için ben de kazanamamış olarak görüyorum kendimi ve gerçekten bunun adaletli bir şekilde düzeltilmesini ummak istiyorum, inşallah herkesin hakkının adil bir şekilde teslim edileceği şekilde açıklanır sonuçlar.
-
62.92 aldık ama nafıle ankara yazdıgım ıcın mulakata kalamadım. keske en basında guy gıbı kac kısı alacaklarını bıldırselerde bızde ona gore terch yapardık.
-
@Cevdet-Soydan eyvallah kardeşim inşallah senin de hakkında hayırlısı olur. Benim canımı sıkan şey hak eden bir sürü insan varken hak etmeyenlerin öne geçmeleri tek canımın sıkıldığı nokta bu. Eğer yukardan aşağıya bi liste yapılsaydı da kazanamasaydım "hak etmişim bnm gerizekalılığım" der geçerdim
-
@tuntirikos moral bozmak istemem ama bu sistemle snn de durumun bnm gibi olabilir aga hazırla kendini