Halkbank Müfettiş Yrd.---İç Kontrolör Yrd.--Uzman Yrd.
-
@ucanizmirli ya kardeşim kulp bulma diye bir tabir var olduğu için rakamları açıklamakta uçuk tutmak gerekir ki bu uçuk olmasına rağmen yüzde %51 i devlete ait ve devletin sayılı büyük bankalarından biri olan kurumsal bir yapı için zor birşey değil ya ben bunu anlamıyorum, buna itiraz edene de anlamıyorum, anlamamak için ısrar edeni de anlamıyorum...
Bak bir kardeşimiz durumunu anlatmış, yeminle ekmeğinde gözüm olduğu için demiyorum Allah rızkını gani gani versin hakediyorsa Düzce ve istanbul tercihinden istanbul gelmiş seçmediği halde; kardeşim bende istanbulu seçmedim benide yönlendir o zaman demezler mi kuruma.(kardeşim sana lafım yok sen emektarsın sakın ha yanlış anlama,alınma,gücenme)
Velhasıl kelam en kısa zamanda inşallah açıklanır, açıklanınca hakkın tecellisi hakedene yağar; hakettiği halde de hakkı yerde kalanın hakkını mevlam yerde bırakmaz vardır bir bildiği herkesin gönlünden geçen hakkında hayırlısı olsun. -
@ucanizmirli size kesinlikle katiliyorum aklim bir turlu bunu almiyor bende mulakattayim istanbul icin ancak 52ye cekilmesi ben ve benim gibi bircok arkadasin kuruma girme sansini etkiledi madem 60ti 60olmaliydi ona gore sinava girdik cok saskinim.
-
@yaocan yedek mevzu hiç çelişkili değil bir kere ; ikincisi ben kendimle çelişmiyorum kurum kendiyle çeliştiği için hakkımı talep ediyorum gerçi kendi hakkımı da talep etmiyorum bakamadım daha. Bir arkadaşımız hukuksal olarak da açıklamış ilan bir icaptır; hatta icaba davettir. Ben diyorum ki kardeşim ben isranbulda iç kontrolör olmayı isterdim ama yüksek kapatır diye tercihimi ordan yana kullanmadım fakat İstanbul iç kontrolör tercih edip de sen adamı tercih etmediği halde istanbul uzman yardımcılığına yerleştiriyorsan (bu hakkı nerden buldu veya nerde belirttiyse artık) bende istitorum kardeşim günümüz koşullarında 3000 falan başlangıç için çok iyi para bak bende herkesin girdiği sınavdan seçtiğin adamdan yüksek de almışım sen beni al diyorum mahalle ağzıyla olsun bari anlayın lütfen bu kaldırılamaz bir durum bu içler acısı bir durum yazık günah değil mi ben ilanın maddelerine bağlı olarak tercihlerde bulundum bilseydim böyle birşey olacağını ona göre tercihimi yapardım.
-
Daha önce yazdığımda belirtmiştim. Tercih edilmemesine rağmen mülakata davet edilmesi bazı arkadaşların yanlış. Zaten bunu düzelteceklerdir. Muhtemelen yaşanan sıkıntının kaynağı da budur. Elbette bunu düzeltmeyeceklerse diğerlerini de kaydırmaları gerekir buna katılıyorum. Ama bunun yanlışlıkla olduğunu ve düzeltileceğini umuyorum.
Bunu düzelttikten sonra da barajı aşağı çekmelerinde bir problem görmüyorum.
-
@yaocan sorun senin problem görmemen değil arkadaşım. hiç mi hukuk dersi almadın hayatında? 40000 küsür kişiden yaklaşık 3 milyon tl topluyorsun, sonra şartları değiştiriyorsun. bu olayın hukuki boyutuna net hakim değilim ancak hem borçlar kanununda hem tüketicinin korunması hakkındaki kanunda sözleşmenin tek taraflı değiştirilmesi mümkün değildir. banka bu ilanı veriyor sende parasını yatırıp giriş başvurunu yapıyorsan burada bir akit kurulmuş sayılır.
-
Sitenin düzelmesi hakkında bir gelişme var mı? Ben sonucumu hala öğrenemedim giremiyorum.
-
Bilgi alan var mı sonuçlar hakkında?
Arkadaşlar banka için hukuki yolları araştıralım ve sözleşmey tek taraflı değiştirmesi adına ne yapabileceğimize bakalım kanımca istanbulda 60 barajını geçen sadece 200 kişi var ise sadece onlar mülakata kalmalıydı.İlk yerleştirme yapılır ve çok açık kalır ise farklı sistemler denenebilirdi ama ilk aşamada istanbul yazmış 60 puan üstünde puan almış arkadaşlara haksızlık yapıldığı kanaatindeyim.
NOT: İstanbul yazmadım,o şehirde en az 5 bin kazanmadıkça da yaşamam. Puanımı da bilmiyorum hala. -
@yaocan bak güzel kardeşim, burası polemik savaşlarının döndüğü bir yer olmasın ; ne benim düşüncemi savunmam biter ne de düşüncelerim değişir.
Bak puanların düşmesine benimde itirazım yok 6 dan fazla çözüm öneri var ama ben bir garip insanım beni kim dinler ben hakkını arayanların derdini savunuyorum daha kendi sonucumu bile görememişim hepsi bu. Geldin, dediklerime ithafen sataşırcasına laflar ettin ; açıkladım sonra Allah var ortamın nezihliği bozulmadı fakat şunu lütfen anla artık bende barajın düşmesine karşı değilim,yalnız açıkda insan varsa tercih edilen ile göre değil; başarı puanı ve sıralamasına göre yerleştirme yapılması gerekir umarım anlamışsındırSenin hakkında da hayırlısı olsun yalnız izmir iç kontrolörden 73 aldığı için istanbula yönlendirilmiş birisinin seni nihai listede elemeside zoruna gider işte hepsi bu hadi kal sağlıcakla.
-
Arkadaşlar merhaba bende puanımı görebilen nadir kişilerdenim galiba dün saat 10 gibi baktım açıktı site kazanmadınız yazıyordu ama benim kafamda deli sorular var bugün baktım siteye girilemiyor... Dün sonuçlarımı incelediğimde birde ne göreyim boş sorum varmış benim meğerse tabi yersen ben hiç boş soru bırakmamıştım anlayamadım valla ayrıca alan bilgisinden soruların yarısını bile yapamamışım nasıl oluyorsa hiç aklım ermedi benim bu sonuçlara yani anlayacağınız doğru yanlış soru sayısında da bir sıkıntı var gibi duruyor çözemedim
Ama yılmadım usanmadım bu işin peşindeyim ve takipçisiyim yaş itibari ile 15 senedir birçok sınava girdim çıktım ama ben böylesi bir REZİLLİĞE daha önce hiç şahit olmamıştım bunu da yaşadık yaaa arkadaşşş bu nasıl bir memleket yapmayın yaaa... YETKİLİ AMCALAR SİZE SESLENİYORUM... -
@fthcrk belki işaretlediğiniz sorularda taşırma ihtimali yapmış olabilirsiniz, ama hak arama yolları ve şikayet müessesesi gelişmedikçe çok aç ve açıkta kalan olur o yüzden her türlü hukuki yaptırımı uugulamanızı öneririm. Halkınızda hayırlısı olsun.
-
@Cevdet-Soydan eyvallah sağolun ama taşırma da yapmadım özellikle itina ile işaretledim soruları tek tek ve kontrol ettim acaba boş soru kaldımı diyerek anlayamadım gerçekten nasıl böyle oldu hepimizin hakkında hayırlısı olsun inş.
-
Arkadaşlar burada bir sataşma ya da laf yetiştirme söz konusu değil. Elbette ki düşünce ve görüşlerimizi paylaşacağız. Bunda vazgeçecek bir durum da yok. Bence bu hakkaniyetlidir sizce öbürü.
Ben 73 ile beni geçen arkadaş olursa başarılar dilerim. Kazanan ve kazanamayan arkadaşlara da aynı şekilde başarılar diliyorum.
-
arkadaslar konu cok farklı yerlere gitmiş ancak bu sonuçlar tekrar ne zaman açıklanır sorun nedir kurumu veya üniyi arayıp bilgi alan kimse yok mu ? 1 gün geçti bu kadar büyük olan problem nedir ?
-
Arayıp soran var mı? Ne zaman açıklanır ? Bu nedir ya yarımız biliyor yarımız bilmiyor.
-
Düzeltilmeler Tamamlanmış. Herkesin Hakkında hayırlısı olur İnş. Yakında "Vizyonda"
-
isteseler 2 günde bitirilecek bir işmiş
-
@İdari_Katip Halkbank Müfettiş Yrd.---İç Kontrolör Yrd.--Uzman Yrd. içinde söyledi:
Düzeltilmeler Tamamlanmış. Herkesin Hakkında hayırlısı olur İnş. Yakında "Vizyonda"
Neyin düzeltilmesiymiş bu denli uzun süren düzeltmeler acaba? Komple herkesin sonucunda mı değişiklik yapıldı noldu acaba?
-
@venivicci Halkbank Müfettiş Yrd.---İç Kontrolör Yrd.--Uzman Yrd. içinde söyledi:
Neyin düzeltilmesiymiş bu denli uzun süren düzeltmeler acaba? Komple herkesin sonucunda mı değişiklik
hocam listeleri karıştırmışlar sınav sonuçlarında değişiklik yok zaten sınav sonuclarında değişiklik olsaydı en az 1 haftası vardı
-
Ne zaman açıklanacak şimdi.tam olarak.
-
Server error diyor şimdi de hadi bakalım