Halkbank Müfettiş Yrd.---İç Kontrolör Yrd.--Uzman Yrd.
-
Arkadaşlar benim puanım tercih ettiğim iç kontrolörlük için de yetiyor ama uzman yardımcılığı için mülakata kalmışım. İlk sıraya iç kontrolörlük yazmıştım başvururken. Bir fikri olan benzer durumda olan var mı?
-
ben de ilk olarak uzman yard. tercih ettim ancak iç kontrolör gözüküyor, puanım uzman yard. yetiyor. aradım ama açan olmadı mail attım. yarın tekrar tekrar arayacağım.
-
bana antalya iç kontrollör geldi. var mı burda başka? bir de mülakatlar kazanılan ilde mi olcak?
-
Alan barajının uygulndıgını düşünüyor musunuz
-
@memothegreat ilk tercihin neydi kardeş? Benim de uzmanlık geldi. Antalya
-
Istanbul ic kontrolor kaznmisim arkadaslar bundan sonraki surec nasil olacak
-
-
-
@ismail ankaraydı ilk tercihim. 69.58 aldım. şansınzlık işte gelmedi o.
-
@saricizmeli hocam sen naptınn yaaa keşke boş bırakmayaydın.
-
@memothegreat liste açıklanır mi acaba kaç kişi mülakata girer
-
68.3 puanla mülakata kalamadım adalet mi bu ya? Doğru olan barajı düşürmeden 60 puan üstü alanlara puanlarının hesaplanması için "hak kazananlara" yani 2. tercih hakkı verilmesiydi!
-
@Econumist genel kültür genel yetenekte boş bıraktım ona eminim ona emin olduğum kadar ıngilizce ve muhasebede birakmadigima da eminim ama elden ne gelir sorma arkadaş
-
@memothegreat hocam çok yüksek ihtimalle ankara'da söğütözü'ndeki binada olacak ama orasının da taşındı taşınmadı durumu vardı. bence ankara istanbul veya sadece ankara'da yapılacak.
-
@ismail açıkcası bir fikrim yok henüz.
-
arkadaslar sınava uzman yardımcılığı diye basvurmustum ilk öle hatırlıyorum basvurdugu pozisyonda uzman yardımzlıgımı yazar ilk öyle olsaydı yoksa iç kontrolorlukmu yazar
-
lutfen acil cevap beklioyurmmm
-
@memothegreat dostum bende Antalya ic kontrolörluk'de mulakata kaldim. Mulakatlar Istanbul veya Ankara'da olur sanriim. Umarim ikimiz icin de hayirlisi olur
-
@bazarov bu idari_katip arkadaşa sordum. Ataşehir genel merkezde olcak hepsi dedi.
-
Kazanan arkadaşları öncelikle tebrik ediyorum, uzman yardımcılığı-iç kontrolörlükle alakalı başlık açıp mülakata kalanlar olarak orada konuşsak bundan sonraki süreci daha iyi olabilir