Halkbank Müfettiş Yrd.---İç Kontrolör Yrd.--Uzman Yrd.
-
@SsjBroly Aynen hocam hayırlı ise inşallah olur
-
Anca girebildim. Kazanmışım sonunda. Umarım hepimizin hakkında hayırlısı olur. Burda faydalı bilgiler sunan herkese çok çok teşekkür ederim bu arada
-
kaç kişi alınacağını hala bilmiyoruz değil mi il bazında. Kaç kat mülakata kaldı falan. .
-
@Yoluzunyol emin olmamakla beraber 4
-
@zamangeciyor 66 küsürle bende dısarıda kaldım haksızlık 60 puan altı degerlendirlimemeli
-
Arkadaslar hiç boş birakmadigi halde sonuçlarında boş gorunenler var mi? Bende genel yetenek kisminda 14bos görünüyor.
-
@jose yarın direk itiraz et hocam. az bir sayı değil
-
@ncbb Edecegim dostum, mesai saatleri içinde aradım açmadılar, mail attım. Yarın tekrar deneyeceğim, hakkımızda hayırlısı.
-
@jose maili boşver hocam bende kaç tane attım tın yok üniden. ik yıda ara
-
@ncbb Yarın da IK ve Bimer'e başvuru yapacağım, böyle belirsizlik olmaz.
-
@jose Bende de var hocam hukukta 2 boş, gk de 2 boş toplamda 4 boşum var, 2013 mezunuyum birçok kurum ve banka sınavına girdim ilk defa başıma geliyor, boş bırakmadığıma eminim, baştan kontrol ettiğimi biliyorum, ben de bilgi edinme kısmından yazdım ancak yarın arayacağım.
-
@tuntirikos Telefonları kasıtlı acmiyorlar ata unide, ben onlarca kez aradim meşgul çaldı, ondan sonra aradığım zaman acmadilar mesai saatleri içinde.
-
@jose Bana da muhtemelen aynı şekilde davranacaklar ama yine de hakkımı arayacağım, 165 doğrum var, 1 doğru daha olsa mülakata kalıyorum 4 tane boşum var, bununla ilgili soru sormak benim hakkım. İnşallah sonuç alabiliriz hocam çok beklemesem de.
-
@tuntirikos elbette itiraz hakkimiz ama bana geliyor ki bunlar mail ve telefonlara cevap vermeyerek itiraz süresini gecirecekler, sonra da hiç bir şey yokmus gibi konu kapanacak. Ne diyelim Allah hak, hukuk gözeten vicdanli insanlari karşımıza çıkarsın. Elden gelen baska bir sey yok maalesef
-
arkadaşlar eşim ve ben birlikte girdik sınava ve ikimizde kazanamadık. ancak dikkatimi çeken bir konu var, eşimdeki ders soruları ve bendeki ders soruları farklı böyle birşey mümkün mü ?
GK-26 GY-34 YABANCI DİL-60 BANKACILIK-15 EKONOMİ-38 HUKUK-39 MALİYE-8
MUHASEBE-20 BU SORU SAYISI BENDE SONUÇLARA GÖRE EŞİMDEKİ SORU SAYILARI SIRASIYLA 26-34-60-17-30-35-5-33BUNUN BÖYLE OLMASININ BİR SEBEBİ VAR MI YOKSA HATA MI VAR ?
-
@Emre59 siz müfettişlik sınavına eşiniz uzmanlık sınavına girmiş
-
@Marshallgil İKİMİZDE AYNI ŞEKİLDE BAŞVURU YAPTIK O NASIL OLDU Kİ
-
@Emre59 bir fikrim yok hocam.
-
61.6 puanla dışarda kaldım kendi şuçum aslında izmir seçtim yeni mezun olduğum için izmirin bu kadar yüksek olduğunu bilmiyordum keşke manisa seçseydim bi de puanlar açıklandıktan sonra ilk tercihi yapmak daha iyi bi sistem olurdu 10 il falan seçerdik puan yetene giderdik neyse kazanan arkadaşlara başarılar tecrübesizliğin kurbanı oldum ülkenin bu durumda elimden böyle fırsatı kaçımak çok koydu umarım guy açılır...
-
Arkadaşlar bu hafta içi arayıp referans isteyecekmiş halkbank kazanan adaylardan. Büyük ihtimalle - kesin değil- mülakat yerleri ve tarihleri de belli olurmuş.