SAYIŞTAY ÇIKMIŞ KLASİK SINAV SORULARI.
-
@fiscaldrag bende aynen bunu kastediyorum
-
@fiscaldrag @pigoucu takılmayın arkadaşlar,aynı şeyler ilk sınavdan sonra da olmuştu,sonuçlar açıklandıktan sonra piyasada kimse kalmadı,ki test sınavında cevaplar belliydi yani tartısmaya açık değildi..ama bu klasik sınav sonuçta,okuyan kişinin o anki ruh hali bile etkili olabilir yani sonuçta,umarım hak edenler geçecektir sınavı,herkes kendisine mantıklı gelen cevabı savunacak şu an tabi ki,herkes icin hayırlısı olsun..
-
Faiz için alınan vergi BSMV değil midir?? Ne 360 ne 193.... Finansman giderinde takip edilir
-
Maliyedeki ahlaki riske stigliz in eksik piyasalar ve asimetrik bilgisini yazdim ama erdal unsal mikroda baska birininmis heralde ahlaki risk.bilgidi olan varmi yada sizler ne yaptınız?
-
@pigoucu Stiglitz, asimetrik bilgi konusunda çalışmalar yapmış ve hatta bu konuda Nobel Ekonomi Ödülü almıştır.
-
@fiscaldrag birisi bana erdal unsal mikroda baskasi yaziyo cook eminim dedi suphe ettim
-
@pigoucu Hocam o konuda bilgim yok fakat ben maliye mezunuyum.Okulda pek çok kez bu konu karşıma çıktı,Stiglitz'den başka isim de duymadım açıkçası.Zaten soru maliye bölümünde geldi,o nedenle yaptığınızın doğru olduğunu düşünüyorum.Hem soruda kişiden ziyade asimetrik bilginin yarattığı sonuçlar soruluyordu, o kısma çok takılmayın derim.
-
@fiscaldrag SAYIŞTAY ÇIKMIŞ KLASİK SINAV SORULARI. içinde söyledi:
@pigoucu Hocam o konuda bilgim yok fakat ben maliye mezunuyum.Okulda pek çok kez bu konu karşıma çıktı,Stiglitz'den başka isim de duymadım açıkçası.Zaten soru maliye bölümünde geldi,o nedenle yaptığınızın doğru olduğunu düşünüyorum.Hem soruda kişiden ziyade asimetrik bilginin yarattığı sonuçlar soruluyordu, o kısma çok takılmayın derim.
Eyvallah
-
@pigoucu Hocam, o konuda 'limon teorisi' var. Akerlof'un 1970 yılında yazdığı 'Limon piyasası' makalesi ile bu konu gündeme geliyor. Belki arkadaşınızın onu demiş olabilir. Ama, zaten Akerlof nobel ödülünü aynı konuda Stiglitz'le beraber paylaştı. O soruda isimden daha çok asimetrik bilginin piyasada görünüşünü anlatmak daha önemliydi diye düşünüyorum.
-
@garipbülbül SAYIŞTAY ÇIKMIŞ KLASİK SINAV SORULARI. içinde söyledi:
@pigoucu Hocam, o konuda 'limon teorisi' var. Akerlof'un 1970 yılında yazdığı 'Limon piyasası' makalesi ile bu konu gündeme geliyor. Belki arkadaşınızın onu demiş olabilir. Ama, zaten Akerlof nobel ödülünü aynı konuda Stiglitz'le beraber paylaştı. O soruda isimden daha çok asimetrik bilginin piyasada görünüşünü anlatmak daha önemliydi diye düşünüyorum.
Aynen akerlof demisti eyvallah
-
Arkadaşlar maliyede 5018 ile ilgili soruda 5018 deki bütün denetim türlerini mi soruyordu yoksa sadece 5018 deki sayıştay denetim türlerini mi soruodu?
-
@KNUT-Wicksell SAYIŞTAY ÇIKMIŞ KLASİK SINAV SORULARI. içinde söyledi:
Arkadaşlar maliyede 5018 ile ilgili soruda 5018 deki bütün denetim türlerini mi soruyordu yoksa sadece 5018 deki sayıştay denetim türlerini mi soruodu?
-
-
Biri cevaplasa şu sorumu
-
5018 ile ilgili soru neydi sayıştay drnetimi
-
Başlığı yukarı taşıyım
-
Hiç hatırlamıyorum ya
-
@Harun-Resid Usta 5018 deki tüm denetim türlerini mi yoksa sadece sayıştayın yaptığı denetimleri mi soruodu ? Sen ne yazdın yaw
-
@KNUT-Wicksell Sayıştay'ı soruyordu hocam.
-
@fiscaldrag yani sayıştay ın yaptığı denetim türleri di mi? Arkadaş siyasi denetim felan dedi de ondan sordum ben de satıştayı sorduğınu hatırlıyotum . O da mali uygunluk ile performans denetimi