SAYIŞTAY ÇIKMIŞ KLASİK SINAV SORULARI.
-
@KNUT-Wicksell Son günlerdeki tartışmalar ışığında Sayıştay'ın hukuki niteliği nedir?5018 sayılı kanun çerçevesinde Sayıştay'ın denetimini açıklayınız?Sayıştay'ın yerindelik denetimini açıklayınız? şeklinde hatırlıyorum.
-
http://forum.tercihiniyap.net/topic/599/2017-guy-i̇lani-3-000-guy-i̇sti̇yoruz/133?page=7BURAYA GELIN ARKADASLAR ETKINLIGIMIZE KATILIN RICA EDIYORUM BU BIZIMMM ICIN
-
@fiscaldrag Teşekkürler kardeşim
-
@KNUT-Wicksell Rica ederim.
-
konuyu hortlatayım arkadaşlar 2014 sınavının mülakat ve nihai sonuç tarihlerini bilen var mı ?
-
@harmenihas kardesim 14 nisan gibi bir tarihte belli oldu. Mulakatin bittigi cuma aksami 10 sularinda aciklandi.
-
Tabi 2014 te fetö denen adiler ayyuka çıkmamıştı ve güvenlik soruşturmaları bu kadar teferruatlı yürütülmüyordu.
Tek umudum güvenlik soruşturmalarının yazılı sınava giren 225 aday üzerinden erkenden başlatılması. Belki de ihtiyaçtan dolayı böyle bir yol izlenmiştir ? -
@paretowilfredo cuma netleşecek tabi ama bu sene sanki mülakatı beri çekerler gibi ? bu arada 2015 mayıs 2-3'te sınav yapılmış netice 8 mayısta açıklanmış anladığım kadarıyla.
-
3 gün sonra sonuçlar açıklanacak bakalım mülakata kalabilcez mi?
-
Maliye ve kompozisyondan tırsıyorum
-
Rabb'im hepimize hayırlı sonuçlar almayı nasip etsin.Bu aşamaya kadar gelmiş olmak bile motive edici bir başarı açıkçası.
-
gün geçtikçe ne yaptığımı sınavın nasıl geçtiğini unutur oldum. hayırlısını isteye isteye gün sayıyoruz artık
-
Geçmiş senelerde kazananların yazılı puanları çok yüksek 90 ve üstü çoğu . Biz nasıl alcaz bu puanları
-
@KNUT-Wicksell maliyeden kompozisyondan ne yaptığımı kestiremiyorum. İlk girdiğim yazılı sınav ilk kompozisyon deneyimim. İstedikleri gibi bir kompozisyon yazdığımı düşünmüyorum verdikleri en alt bi taban puan var mı acaba ?
-
@KNUT-Wicksell Kendinize sıkıntı yaratmayın şimdiden.135 kişi içinde puanı normal şartlarda 70 bile olmayanlar da olacak.Mülakatta ne olacağını ise kimse bilemez.
-
@KNUT-Wicksell hocam çan muhabbeti var ya sanırım onunla alakalı bir şey. en yüksek puan alan 100 kabul edilip puanlamalar ona göre sıralanıyor diye duydum ben. bir de protokolde formül var çan yapılıp buna rağmen 135 kişi tamamlanamazsa o formül devreye girecek sanırım. 135. kişinin puanı 70 olacak şekilde puanlar şekillenecek anladığım kadarıyla.
-
@bıçak-sırtı hocam ben her oturumdan en az 60 almak gerekiyor yanılgısına düşüp bir iki oturumu kötü geçti diyerek sonrakilere girmeyenler olduğunu okudum forumda. ama öyle en az şunu almak gerekiyor diye bir kaide yoktu. iyi kötü bir şeyler yazmışsanız ve genele göre de çok farklı değilse puan verirler.benim de yazım kötü. kendi yazımı okuyamıyorum endişem o yönde
-
@harmenihas onlar okumaya alışkındır endişelenme hiç Bazı soruların cevaplarını bilmesem de doldurdum boş bırakmamaya özen gösterdim.Her oturuma da girdik.Bari pes etmeyenleri geçir vicdansız ösym
-
@bıçak-sırtı yanlış doğruyu götürmüyor nasılsa belki 1-2 puan verirler özgün cümlelere iyi etmişsiniz
-
Süreç çok yıpratıcı. Kaç gündür bekliyoruz. Şayet bu turu geçersek daha kaç gün bekleyeceğiz. Kim bilir.