SAYIŞTAY ÇIKMIŞ KLASİK SINAV SORULARI.
-
muhasebede son soru 30 puandı ilk iki sorunun puan dağılımı eşit miydi 30 ve 40 mıydı hatırlayan var mı?
-
Beyler bu kompozisyonun hükmü ne bu sınav için yani puanlara nasil etki ediyor
-
@yavuzselim Boşver abi kompozisyonu muhasebede 65.700 ü 1.15 böldüysen acaip standart sapma olacak:)))
-
@KNUT-Wicksell bölme işlemi yapamayan arkadaşlar faiz karşılama oranı mı nedir öyle garip bir oranı biliyorlarsa demekki
-
Dikkat ettim de sınava girmeyenler ve girip de sınavı geçme konusunda ümidi olmayanlar hep kolay demiş sınava,bu ne yaman çelişki... herkesin hakkında hayırlısı olsun,klasik sınav sonuçta ne olacağı belli olmaz..
-
@KNUT-Wicksell muhasebeyi hic yapamadm kardesim ya digerleri iyide ondan soruyorum
-
35-35 şeklindeydi ilk iki sorunun puanları
-
@yavuzselim kompozisyonda bişiler yazdıysan geçersin ben kimsenin kompozisyondan kalacağını düşünmüyorum
-
@KNUT-Wicksell biseyler yazdm kardesi. Muhasebeyi karistirmisim ya digerlerini gayet iyi yapmistm
-
@yavuzselim ben ticarete girdim muhasebe de kolay diolardı çıkışta bikaç kişi ama değilmiş
-
@KNUT-Wicksell digerleri nasildi senin
-
@yavuzselim Okuyan zalimce okumazsa geçeriz heralde
-
@KNUT-Wicksell insallah gecersin birader Allah gönlüje göre versin
-
peki o bölünemeyen sorunun a şıkkındaki kaydı gelecek aylara ve yıllara ait gider şeklinde mi olacaktı? belki üniversite hocaları mantığı gibi kayıt doğruysa bir miktar puan verebilirler
-
@yavuzselim İnş dostum aynı dilekler senin için.
-
ha birde kompozisyon sorusunda uygulanan politika karması neymiş? internette makaleler çok uzun net bir cevap bulamadım
-
@sdf Abi politika karmasını öğrenebilmen için mahfi eğilmez le ayaküstü 10 dk muhabbet etmen gerekio internette bulamazsın bombala die karma demiş soruda
-
@KNUT-Wicksell abla desen daha makbule geçerdi yine de teşekkürler
-
Iki ayri politikanin birlikte birbirini destekleyici sekilde kullanilmasi degil mi politika karmasi
-
@frustration aynen öyle