SAYIŞTAY ÇIKMIŞ KLASİK SINAV SORULARI.
-
@KNUT-Wicksell test ile klasiğin ortalmasımu alıncak yani
-
@tsc1 yani mantıken öyle olması lazım deil mi
-
@KNUT-Wicksell valla mantık dediğin gibi de mevzuat ne diyo ona bakmak lazım:)
-
sınav kitapçıgında nasıl hesaplanacagı yazıyor
-
@mk_38 nasıl?
-
Protokolde sadece yazılı sınav puanının baz alınacağı yazıyor arkadaşlar.Geçenlerde önceki yılların sonucu paylaşılmıştı burada sanırım.Ona göre nihai sınav puanı hesaplanırken eleme puanı da ortalamaya katılıyor.Yani üç puanın ortalaması alınarak kazananlar belirleniyor anladığım kadarıyla.
-
http://s2.dosya.tc/server3/hlnp5a/ayistay_Denetci_Yardimciligi_Seminer_Notu.pdf.html daha önce paylaşmıştım arkadaşlar faydası olur
-
@fiscaldrag O zaman bugünkü sonuç sadece yazılı sınav başarımızı gösterecek
-
@KNUT-Wicksell Evet, protokole de bakabilirsiniz.
-
@fiscaldrag Bu kötü oldu bence. Çünkü gerçek sıralamamızı göremicez.
-
@KNUT-Wicksell Artık hayırlısı olsun.Allah'a emanet her şey.Hep bir belirsizlik hâli mevcut.
-
Büyük gün geldi catti. Allah hepinizin hakkinda hayirlisini versin dostlar. Insallah gonlunuze gore sonuclar alirsiniz.
-
@paretowilfredo hocam belki pek sırası değil ama sizin birçok sınavın yapılma tarihini haber verdiğinizi biliyorum 2016 sayıştay sınavını da bir kaç ay önce siz söylemiştiniz acaba 2017 sayıştay sınavı ile bir duyumunuz var mı? protokol ile ilgili mesela. cevaplarsanız sevinirim
-
BENİM BİLDİĞİM KADARIYLA TEST İLE KLASİĞİN ORTALAMASI ALINMAYACAK. ŞU AN MÜLAKATA GİRMEYE HAK KAZANANLAR SADECE KLASİK SINAVIN PUANINA GÖRE SIRALANACAK. DAHA SONRA NİHAİ BAŞARI LİSTESİ AÇIKLANIRKEN TEST-KLASİK-MÜLAKAT NOT ORTALAMASI ALINACAK.
-
@machiavelli Öyleymiş
-
muhteşem heyecan yaptım yav
-
@kartal su an ses yok kardesim ama Sn. Seyit Ahmet Baş bizzat soyledi. Alima kesin gozuyle bakabiliriz bir olaganustuluk olmazsa. Gelisme oldukca haberdar ederiz kardesim
-
Bugün açıklanır değil mi ? Boşuna beklemeyelim
-
açıklanmak üzere.
-
Acaba neyi bekliyorlar, gerçekten çok merak ediyorum...