SAYIŞTAY ÇIKMIŞ KLASİK SINAV SORULARI.
-
pazartesiye ertelenmiş arkadaşlar ösym sınav kordinatörlüğü öyle diyor
-
Sistemlerinde sıkıntı varmış mışşş sorun çözülmezsee pazartesiyi bekleyecekmiş mişizzz
-
Nerde yazıyor ya dalga mı geçiyorlar
-
Telefonla aradık hocam dedikleri bu
-
Allah bildiği gibi yapsın bu ne ya 45 gün bekledik son güne niye bırakıyorsun iki üç gün önceden hazırla gün gelincede açıkla
-
Pazartesiye kalmış gibi görünüyor.
-
@fiscaldrag İlk kez osym ye ulaştım. Çıkan kişi bugün açıklanmayacak dedi
-
Cok merak ediyorum acaba sinavlarda bizden bilmemizi istedikleri seylerin ne kadarini biliyorlar ya da biliyorlarsa bunun ne kadarini uygulamak icin cabaliyorlar. Sistem sorunluymus. Duzenli idare, sürekli idare ve idari islemlerin belirliliği ve kesinliği... Kitaplardan öğrendiklerimizin hepsinin aslida laf oldugunu cok guzel gosteriyorlar bizi. Sinavi stresler heycanla bekleyen tüm arkadaslarim manevi tazminati haketmiyor mu? Peki bunun icin bi girisimde bulunsak mahkemeler acaba idareyi ne kadar haksiz bilur cok merak ediyirym. Dün geceden beri gozumuze uyku girmedi cektigimiz stresin sinirin haddi hesabi yok ama onlar tek bir cumleyle hayalerimziin beklentilerimizin icine ediyirlar.. Sistemde sorun var de geç. Hantalsiniz ve cogunuz oldyunuz yeri haketmiyorsunuz. Bahnelerler bürokrasi isledikce biz daha cok cekeriz. Allah hepimize sabir versin arkadaslar
-
@frustration Bence haftya açıklanır ama pazartesi felan açıklanmaz bekle babam bekle
-
@KNUT-Wicksell kardesim bugun acikanlayip ptesi deniliyorsa ptesi hayatta aciklanmaz. Ki insallah gercekten sistemde sorun varsa olur ancak ama ben inanmiyorum sistem sorununa
-
@frustration Ulan OSYM bizim sınavımı buldum sistem sorunu çıkaracak o kadar sınav varken 45 gün bekledik bi de bugünü
-
Uzaya roket göndermeyeceksiniz al üstü 225 kişinin sınav sonucunu yükleyeceksiniz sistem de problem varsa bile bunun düzelmesi günlerce sürmez
-
@frustration aynı şeyi düşünmüşüz.
-
vallahi linkleri görünce yazdım ösym beni de mahçup etti.
-
Ulan bir seyi de dogru yapin be..
-
ama çok iyi ya ülkenin teknolojik olarak en gelişmiş kurumlarından biri sistem sorunu yaşıyor açtıkları linke nazar değmiş herhalde
-
linke fetö girmiş
-
Listenin fotoğrafını çeksen, atsan internete. Ama öyle olursa ÖSYM'nin saygınlığı, güvenilirliği zedelenir. Bu kadar insanı bilgisayar başında bekletmenin bir mahsuru yok, zaten 45 gündür bekliyorlar; biraz daha beklesinler.
-
ydus sonuçları açıklandı bizimki de gelir şimdi hadi inşaAllah
-
@harmenihas kaçıncı link kaldı