SAYIŞTAY ÇIKMIŞ KLASİK SINAV SORULARI.
-
@KNUT-Wicksell eyvallah kardeşim.Allah gönlümüze göre versin inşallah
-
kaçla kapattı acaba 1. ile 135. arasında nasıl bir fark var benim de ilk sınav 95,5 falan ama ortalamalar önemli tabi
-
@harmenihas İlk 20dekiler 85 ve üzerinde işte. Beklediğimden düşük geldi kötü oldu bu mülakat için 79 da kaldık
-
Bir kişiyle kaçırmışım.Kazanan arkadaşlarımı tebrik ederim.
-
@fiscaldrag puanın kaç dostum
-
@KNUT-Wicksell 69.78408.
-
bn 134 puan 70 mülakatta eleniriz yüksek ihtimal
-
@mk_38 eleme sınavı puanın kaç
-
................
-
Benimde puan 89 sıralama 12
-
Hayırlı uğurlu olsun dostlar. Çok zorlu iki aşamayı atlattınız. Geçen arkadaşları tek tek tebrik ediyorum. Gerçekten ciddi bir başarı elde ettiniz. Olmayan arkadaşlar da inşallah belli bir kumaşa sahipler ve sonraki sınavlarda başarı elde edecek potansiyeldeler.
Son aşama mülakat. Allah yar ve yardımcınız olsun dostlar.
-
@KNUT-Wicksell 88.40
-
@paretowilfredo sayıstay mülakatı hakkında bilgin varmı üstad? ne soruyorlar ne kadar sürüyor vs
-
Kazanan tüm arkadaslarimi tebrik ederim. Maalesef benim olmadi. Siralamam 162, puan 66. Hayirlisini dilemekten baska bisey diyemiyorum..
-
@arthur-smithes Kardeşim çok bir şey söyleyemem açıkçası.
-
72 puan 106 sıralama ya Hak ya Allah. Mülakat süreci için bi yazı yazılacak mı? Bilgilendirme amaçlı? @paretowilfredo
-
@Harun-Resid SAYIŞTAY ÇIKMIŞ KLASİK SINAV SORULARI. içinde söyledi:
72 puan 106 sıralama ya Hak ya Allah. Mülakat süreci için bi yazı yazılacak mı? Bilgilendirme amaçlı? @paretowilfredo
Kendini patlatma kardeş.
-
@Persephone patlatma derken hacı abi?
-
@Harun-Resid "..ya Hak ya Allah..."
-
Dostlar kazananları tekrar tebrik ederim. Dediğim gibi 135'in 135'i de bu sınavı hakederek kazanmış kardeşlerimizdir. Mülakat konusunda bir kaç 'okunabilecekler' listesi sunayım istiyorum. işin küçük bir kısmını kapsıyor bu çalışma işin açığı;
Evvela Denetim mekanizmasının temelindeki 5018 Sayılı Kamu Mali Yönetimi ve Kontrol Kanunu
Sayıştay Kanunu
Sayıştay'ın özellikle yetkileri. 2010'da neler verilmişti, 2011'de neler geri alındı. Mevcut durumda nasıl bir denetim yapılıyor.
Sayıştay'ın denetim kapsamı'kurumlar bazında'
Başkan kimdir necidir vs. Bunlara da bakın.Ek olarak alan bilgisinden ne sorulsa zaten yapacak düzeydesiniz dostlar. Ama dediğim gibi bu yazdıklarım mülakatın küçük bir etkeni sadece.
Allah yardımcınız olsun.