Milli Savunma Bakanlığı 15 Uzman Yardımcısı Alıyor
-
bence soruşturma meselesi bitmiştir artık. avuç içi kadar insanız şurada ve neredeyse üç ay olacak. kaldı ki güvenlik soruşturması evrakları çok önceden teslim edildi. yani üç ay olacak olan ikinci seferde evrak teslim edenlerinki. ilk ilanda evrak teslim edenlerinki 3 ayı çoktan doldurmuştur. başka bir sebep var bence.
-
@ümitvâr uzun zamandır bunu anlatmaya çalışıyorum kardeşim kimse prim vermedi
-
bir ben mi sabırsızlanıyorum yahu : ) yok mu bir haberi duyumu olan?
-
Arkadaşlar kurumu aradım ama ulaşamadım bilgi alan var mı
-
@oguzhan24 hangi numarayı aradınız hocam bir de ben deneyeyim? Kuruma ulaşabileceğimiz bir telefon numarası bilen başka arkadaşlar da varsa yeşillendirirlerse seviniriz
-
@giantsbane bakanlığın sayfasındaki numarayı aradım. Yönlendirme oldu ama açan olmadı.
-
@oguzhan24 (0312) 562 05 43 'ü mü aradınız hocam?
-
@giantsbane evet
-
@oguzhan24 ben de orayı arıyorum ama sürekli meşgul
-
@giantsbane biraz önce emniyete gittim belgem temmuz 21 de gönderilmiş. İstanbul da yaşıyorum genelde büyük şehirler uzun sürdüğüne göre herkesin gitmiştir diye düşünüyorum. Bu kadar gecikmesi pek mantıklı gelmiyor hala.
-
@oguzhan24 emniyetten öğrenildiğini bilmiyordum hocam. Ben küçük bir yerdeyim Soma'da, bizim muhtara Mayıs'ta ve Haziran'da gelmişler güvenlik soruşturması için ama hangi kurumlar adına geldiklerini o da bilmiyor. O şekilde muhtardan haber almıştım ben de.
-
@giantsbane bana ilk askeri birim diye gelmiştiler polisler kapıya o zaman anladım msb olduğunu. Ama diğer kurumlar için gelen giden olmadı sadece komşulara yöneticiye vs soranlar olmuş ki onlar msb için mi yoksa diğer kurumlar için mi bilemem. Ama msb için 21 temmuz da gönderilmiş büyük ihtimal herkesin bitmiştir belki mit vs de bakıyorsa onları bekliyorlardır. Ama mit de nasıl gelip bilgi alacak meraktayım açıkçası ancak telefon vs dinler o da bu kadar sürmez diye düşünüyorum zaten hepi topu 20-25 kişi ya var ya yok.
-
almaktan vazgeçtiler herhalde. bu nasıl iş..
-
@paretowilfredo hocam selamun aleykum, yok mudur bir bilginiz nedendir bu kadar uzaması sürecin
-
@ümitvâr Malesef bir malûmatım yok dostum MSB ile alakalı olarak.
-
Milli savunma ne oldu ya kurum kapandı mı nedir durum. Hiç ses seda yok bu kadar uzaması pek hayra alamet değil. Bir de bugün haberlerde msb ye 50 kişi alınacak diye bir yazı vardı. Anlamadım bir türlü ne oluyor.
-
Güvenlik soruşturması devam ediyordur ya da kurumun çok daha öncelikli işleri vardır. Ben artık takibi bıraktım. Hevesim kalmadı zira.
-
@ümitvâr isminize pek yakışmadı ama daha önemli zaten işi vardır da önem sırasına göre iş yapılmaz ki tek bakan mı çalışıyor? Güvenlik soruşturması belgeleri verileli de 5-6 ay oldu mülakat yapalı 4 ay.
-
Hala ümidim var tabii : ) ama bugün yarın açıklanır modunda da değilim. tahmin edemiyor insan bu kadar uzayınca.
-
daha önce arayıp ulaşabilen oldu mu ? ben arıyorum devamlı meşgul çalıyor