Milli Savunma Bakanlığı 15 Uzman Yardımcısı Alıyor
-
Nasip deyip bekleyelim kimsenin nasibine kimse engel olamaz..
-
Burada da çok bekletirler mi acaba... Bir duyumu yahut tahmini olan?
-
Bir ay bitti umarım fazla beklemeyiz.. güvenlik soruşturmalarını göz önünde bulundurmak da gerekir
-
Milii savunma 2014 alımlarını bile liste halinde göremiyoruz.P47 puan türünde 5 kişi alıyo 20 katı sözlüye çağırılmış liste yok sadece kapattığı puan var.Bu bile şüpheli şeyler bana göre.Zaten sözlü sınav yapan kurumlar liste halinde açıklıyo ama açın bakın 2014ü göremedim.Kafamda soru işareti olarak kaldı.Bu konularda torpile inanmıyorum ama düşünsenize liste yok sadece kapattığı puan var araya 100 kişiden kaynayıp girenlee belkide 5 kişilik listede isimleri var.Bu niye dikkatimi çekti çünkü o zman maliye yüklü alımlar yapınca aklıma takılmıştı.Bu konuda fikri olan varsa yazabilir mi?
-
Artık sonuçları bekleyebilmek için yeteri kadar zaman geçti sanırım.Ben mi acele ediyorum?
-
@ümitvâr Evet o yüzden acele etmeyin. Soruşturmaların yoğunluğundan ötürü 15 Temmuz sonrası kamudaki tüm alımlarda mülakat sonrası 2 ya da 3 ay beklemek ritüel haline geldi. Sabredip diğer ilanları kovalayın, bir kulağınız da burada olsun. Her gün ne zaman açılacak diye kafaya takmayın ve bu süreçten sinirleri sağlam, sağlıklı bir biçimde çıkın...
-
Arkadaslar mulakat olalalı 2 ayı gecti. haber ya da duyumu olan var mı acaba
-
@Uzmann bence bizi unuttular : )
-
-
@giantsbane arkadaşlar daha gerçekten erken ama bu erkenlik durumu mantıklı olduğu için değil işler ilginçleştiği için. 8 ay boyunca soruşturma sonucu beklenmez daha doğrusu 8 ay soruşturma olmaz bir insanla 2 hafta zaman geçirin ya da iş yapın tanırsınız zaten ben korkmaya başladım acaba kimseyi almasak da nasıl almasak diye mi düşünülüyor veyahut ileriye dönük ülkede beklenen sıkıntılar varda infial oluşmasın diye mi netleşmiyor anlamadım. Allah sonumuzu hayır etsin.
-
Arkadaşlar vakıflar genel müdürlüğü de 15 kişilik müfettiş almıştı 2,5 ayda sonuçlandırdı. Milli savunmanın da benzer bir süreç izleyeceğini düşünüyorum ama tabi kurumlar arası çok fark edebiliyor.
-
Arkadaslar MSB naklen uzman alımı yaptı sonuçlar açıklandı belki duymussunuzdur.bu acaba o kadro ile ayni mi? Birde uzman Yard. Ne iş yapacaklar bilgisi olan arkadaşlar yardimci olursa sevinirim...
-
Ben çok da erken olduğunu düşünmüyorum. İsyanda da değilim tabii ki süreçleri biliyoruz. Ama 2 buçuk ay bence yeterli bi süre. O yüzden önümüzdeki hafta ve sonrasında umutla bekliyorum : )
-
@ümitvâr bence de gayet yeterli ona kimsenin itirazı yoktur herhalde ayrıca bence mülakat tarihlerini değil de Nisan başındaki belge teslimini başlangıç almak lazım güvenlik soruşturmalarının başladığı tarih olarak. O yüzden dediğiniz gibi bu hafta açıklansa sürpriz olmaz. Ama keşke bu kurumda bu işler ortalama ne kadar sürüyor bilebilseydik en son ne zaman böyle bir alım yaptılar bilmiyorum
-
@giantsbane arkadaşlar hepiniz haklısınız ancak unutmayın diğer kurumlar 2 ya da 3 soruşturma belgesi isterken msb 4 tane istedi.Zannımca bunlar jandarma istihb.,mit,emniyet genel ve emniyet istihb. için ayrı ayrı alındı.Yani kurumlar arası en detaylı süreç burada işleyecektir bununla birlikte yaşananların askeri düzeyde olduğu düşünülürse daha temkinli ve detaylı yaklaşmak zorundalar.Unutmayın msb çalışanları askeri statü sayılıyor yani burada işe başlarsak bir nevi asker sayılacağız.
-
@oguzhan24 ben bu 4 soruşturma işini hiç düşünmemiştim. aklımda iki tane diye kalmış. haklısın. öyleyse daha zamanı vardır.
-
@ceronimo evet bu kadro o kadro ile ayni.naklen uzman alımı ile girenler milli savunma uzmanı olarak alındı.
-
Arkadaşlar bakan yeni değişti şimdi süreç ne olur sizce
-
@oguzhan24 bakan bu alımla doğrudan ilgilenmez o yüzden pek etkilemeyecektir.
-
Nurettin Canikli gibi adı bylockçu vekiller listesinde olan birisine Milli Savunma Bakanlığı'nı emanet etmek... yani söylecek söz bulamıyorum hadi bakanlık verildi diyelim de burası olmak zorunda mıydı, daha önce personel daire başkanının fetö bağlantısıyla ilgili haberi paylaşmıştım üstüne bu da eklenince en hafif tabirle 15 Temmuz'dan hiç ders çıkarmamışız diyorum. Yazık bu ülkeye, yazık bu orduya, yazık bu millete.