Milli Savunma Bakanlığı 15 Uzman Yardımcısı Alıyor
-
4 mayısta bddk mülakati da varmış sanırım, iki listede de olan var mıdır acaba. Varsa nasil bir yol izlemeyi planlıyor adaylar?
-
Msb sitesinde herhangi bir duyuru yok mülakat hakkında. 4 ve 5 mayısta mülakat var mi yok mu . Bilgisi olan var mi?
-
@lisbeth personel temin faaliyetleri kısmına tıklarsanız orda görürsünüz️
-
@lisbeth biraz yukarıda linkleri paylaşmıştım hocam bakabilirsiniz
-
Mülakatta ne sorulacağı konusunda fikri olan var mı? Uluslararası ilişkiler mezunuyum ve güncel olaylar ile kendi alanımla ilgili bir kitap var ona çalışıyorum umarım yeterli olur
-
Arkadaşlar sadece kimlikle mi giriyoruz yoksa alınacak bir giriş belgesi vs var mı?
-
Hangi bölüm kaçla kapattı bilemiyoruz galiba di mi mesela endüstri mühendisliğinden sıralamaya giren arkadaşlar varsa kaç puan aldığınızı yazabilir misiniz ???
-
Bugün sinava giren arkadaslar izlenimlerini paylasabilir mi acaba? Komisyonun sayisi, tavirlari kisaca mulakat ortami hakkinda bilgi verebilir misiniz
-
Beni en çok ingilizce kısmı zorladı ab ile ilgiliydi ingilizce sorum. Onun dışında gayet keyifliydi gündem ve alan sorulari soruldu. Bölümle alakali da soru vardi spontane gelisti soru cevap kısmı. askeriye işte cok mu ciddiyet hakimdi derseniz hayır derim. İngilizce yüzünden elenirim bugunkunden muhtemelen, yarına hayırlısı artık.
-
@lisbeth Allah gönlüne göre versin canım
-
ben uluslararası ilişkiler mezunuyum zorlayıcı bi mülakattı benim için. Basat Bey ile baya bi ingilizce ve fransizca olarak ab konuştuk onun haricinde çok spesifik sorularda tökezledim. "Smart defence" ve "hybrid warfare" terimlerini direkt tanımlamamı istediler yuvarlak cevaplar verince kızdılar teşkilat kanununu okumamış olmamı baya ayıpladılar. Anayasa'nın 16.maddesi ve 2.kısmını anlatmamı istediler bunlarda da bocaladım. Gündemle ilgili hiçbir şey konuşmadık. Benim de yabancı dil sayesinde olursa olur başka türlü zor.
-
ek olarak şunu da söyleyebilirim Basat Bey spesifik soruları bilememem üzerine genel bilgin iyi ama biz burada eksperlerle çalışmak istiyoruz dedi. bu listeden 8 tane eksper çıkar mı bilmiyorum ama o mertebeye benim daha uzun yıllar erişemeyeceğim kesin
-
@Anabellee hepimizin gönlüne göre
-
@giantsbane ben ingilizce kısmında epey tokezleyince boşuna uğraşmayalim dediler galiba
-
@lisbeth Estağfurullah hocam sizinki daha iyi geçmiş gibi zaten keyifliydi demişsiniz ben mülakatın sonuna doğru imdat diye bağırıp çıkmak istedim yani amiralimiz ve Büyükelçimizi tenzih ediyorum komisyonun tavırları da gayet irite ediciydi bana karşı. Sen bunu bilmiyosun eve gidince anayasayı oku filan dediler. Dediğim gibi dil avantajım olmasa asla olmaz derdim
-
@giantsbane Amiral, büyükelçi eyvah eyvah Nasıl bir komisyon vardı merak ettim.
-
@ErTuGS yoo komisyon normaldi de ben onlara layık olamadım müsteşar bey oradaydı ama diğer 2 kişiyi tanımıyorum. her kimseler güzel anayasa ezberi yapmışlar kendilerini tebrik ediyorum ab uzman yardımcılığı mülakatında daha mantıklı ne yapılabilirdi ki zaten. O beyefendileri tanıyan varsa yeşillendirirlerse sevinirim merak ettim kim olduklarını
-
@giantsbane ingilizce kısmında da ben terk etmeyi düşünmedim degil expert istiyoruz demisler ama istedikleri duzeyde 8 kisiyi bulabileceklerini hiç sanmıyorum bozmayin moralinizi.
-
@lisbeth yok zaten onu duyduğumda gülmemek için zor tuttum kendimi eksper arayışınızda kolaylıklar büyükelçim diyesim geldi "peki efendim" demekle yetindim tabi
-
Bu büyükelçi sadece AB uzman yardımcılığı için mi vardı yoksa yarın da olur mu sizce