Milli Savunma Bakanlığı 15 Uzman Yardımcısı Alıyor
-
....................
-
@autumn hocam ben sadece e devlet mezuniyet çıktısını ve diploma fotokopisini gönderdim NŞA da e devlet mezuniyet belgesi resmi bir belge ama aslını istemesi ilginç tabi.Çünkü bununla alakalı net bilgi paylaşımı olmadı. Zaten asıl amaç mezuniyet ispatlamak ise sistemden o kadar şahsi bilgi ile sorgulayabilirler. Ama yine de söyliyeyim benim belgeleri kabul etmezlerse diğer arkadaşlar hazır olsun kamu bu belli olmaz pek mantık aramamak lazım.
-
Arkadaşlar hem savunma uzman yardımcılığı hem de AB uzman yardımcılığı mülakatına girmeye hak kazanmıştım ve evrakları teslim etmiştim. Dün SGK açıklandı ve kazandım şükür. Bugün kurumu aradım ve her iki sınavdan da vazgeçtiğimi belirttim dilekçe istediler onu şimdi yolladım. Hepinize başarılar diliyorum iki kişilik yer açıldı :))
-
@Aristo ben de çsgb nin sonucunu bekliyorum.kazanırsam ben de senin gibi yapacağım.bugün açıklansa çok iyi olacak.
-
@Aristo Allah razı olsun kardeş. sayende biri daha umutlarını devam ettirecek. umarım diğer arkadaşlara da örnek olur
-
listeler gelmiş yalnız benim anladığım bu yayımlanan listelerdeki arkadaşlardan da belge teslim etmeyen olursa bir liste daha, o listede de aynı durum olursa bir liste daha.. şeklinde bir loop'a girildiği. ki detaylı bilmesem de bu son listede de tanıdık isimler görüyorum o yüzden dediğim şey bir senaryo olmaktan öte gerçekleşmesi mümkün bir durum.
bence yedek listeden de eksikler çıkarsa 3.listedeki arkadaşlardan mülakat günü veya mülakattan bir gün önce filan belge teslim etmeleri istensin yoksa bu gidişle her şey 2 hafta ara ile açıklanırsa, Mayıs'ı geçtim Haziran'da bile olabilir mülakat.
-
hayırlı sabahlar herkese...bayan arkadaşlar askerlik kısmına ne yaptılar başvuru formunda ? bayan yazıyor orada kutucukta ama işaretleme yaptılar mı tekrardan kalemle çarpı gibi falan? bi de dostlar,bu form elektronik ortamda gönderilecekmiş e-mail adresine. bunu imzalayıp tarayıcıdan geçirerek mi gönderdiniz ? çok soru sordum biliyorum ama kusuruma bakmayın kafam karıştı.
-
@giantsbane hocam listede başka yerlere yerleşenler var o yüzden yeni liste hazırlanması mümkün, ama belge teslim süresini kısa tutmuş olmaları gerekir bunun için.
-
@giantsbane aslında başvururken mail telefon vs hepsini yazıyoruz listeyi oluşturmadan mail atılabilir katılacak mısınız diye? Tübitak mail atıyor mesela mülakata katılacak mısınız şeklinde.
-
@ümitvâr bayan yazısının yanına x koymuştum. Çıktı alip imza atip taratip yolladim belgeyi de.
-
@NnN dediğiniz mantıklı mail ya da telefonla herkese ulaşmaları mümkün. Kaldı ki bazı mülakat sonuçları belge tesliminden sonra açıklandığı için belge teslim edip de mülakata gelmeyecek olanlar da olacaktır diye düşünüyorum. Ama sonuç olarak bunun önüne geçmenin 32/32 yapmanın çok zor olduğu kanaatindeyim. Uluslararası ilişkiler mezunları açısından en prestijli mülakat olan Dışişleri MM mülakatına bile ilk 50'den 4 kişi gelmemişti.
-
@giantsbane aynen katılıyorum münkün değil tamamlamaları
-
@lisbeth müteşekkirim
-
@ümitvâr rica ederim
-
@giantsbane Milli Savunma Bakanlığı 15 Uzman Yardımcısı Alıyor içinde söyledi:
@NnN dediğiniz mantıklı mail ya da telefonla herkese ulaşmaları mümkün. Kaldı ki bazı mülakat sonuçları belge tesliminden sonra açıklandığı için belge teslim edip de mülakata gelmeyecek olanlar da olacaktır diye düşünüyorum. Ama sonuç olarak bunun önüne geçmenin 32/32 yapmanın çok zor olduğu kanaatindeyim. Uluslararası ilişkiler mezunları açısından en prestijli mülakat olan Dışişleri MM mülakatına bile ilk 50'den 4 kişi gelmemişti.
Böyle bir olasılık dahilinde bile 87'ye düşme ihtimali yoktur herhalde hocam?
-
@hobbes84 puan hesabını bilemicem hocam bu tarz tahminleri hiç yapamam, göreceğiz.
-
arkadaşlar mülakat tarihleri ne zaman açıklanacak?bilgisi olan var mı?belge teslim süreleri de bitti.
-
bu hafta açıklamamaları beni çok şaşırttı açıkçası. yalnızca mülakata çağrılacak kişileri belirleme işi - ki birçok kurumun aksine yazılı sınavla değil direkt kpss puanıyla yapılmasına rağmen- 2 ay gibi absürt bir zaman alıyorsa ne zaman yapılacağı hâlâ belli olmayan mülakatların açıklanma süresini düşünmek bile istemiyorum. devletin bu kadar önemli bir kurumunun hantallığa ve keyfiyete teslim olduğunu görmek çok üzücü.
-
Arkadaşlar acaba kurumdan bilgi alan oldu mu hiç acaba başvurulara bakmayı düşünüyorlar mı neredeyse başlangıçtan beri 2 ay oldu belki de fazla hala hareket yok. Ben ilk aradığımda bilgi vermemişlerdi.
-
galiba bakanlık bizi unuttu