Askerlik tecili için yüksek lisans
-
bakaya kalma durumunda ilan gelirse basvuru ypabiliriz degil mi? atanana kadar sıkıntı olmaz diye biliyorum ama..
-
@davetsiz bende o şekilde biliyorum, sorun yaşayan duymadım.
-
@hgrotius Askerlik tecili için yüksek lisans içinde söyledi:
@davetsiz bende o şekilde biliyorum, sorun yaşayan duymadım.
peki hoçam yazın yuksek yapıp uzataçagım zaten şimdiden teçil tarihi olarak 2020 falan yazsam mantıklı mı basvuru yaparken guy ılanına
-
@davetsiz bence olanı yaz hocam yanlış bilgi vermen hoş olmaz.
-
arkadaşlar merhaba benım yüksek lisans devlette tezli tecil 2018 mart
ki atilma durumu var 4 dönem olduğu için özelde falan tezsiz yapsak dahada uzatabilirmiyiz. yardımlarınız için teşekkürler -
@jasonkidd Hocam yukarıda yazılardan da ulaşıabileceğin senin durumun yasal kısmı hakkında var olan durum şu : Tezsiz yüksek lisansın tecil süresi daha kısa olduğu için yasalarla sınırlı kısımda yeni bir tezsiz yüksek lisans tecil hakkı kazandırmayabilir. Fakat dediğim gibi bu yasal konu, senin yaş durumunun veya askerlik şubesinin inisiyatifleri de söz konusu oluyor bu gibi durumlarda. Yaşamış biri varsa fikir versin ama direk bu olayı yaşamamış biri olarak sana önerim askerlik şubesinden fikir alman, eğer çok absürt bir personel ile karşılaşmaz isen genelde onlar işleri kolaylaştırmaya yardımcı oluyor.
-
@Agor eyw hocam bakalım bıraz daha araştıralım bakalım ne olucak bir şey oğrenirsem mutlaka haber veririm
-
Arkadaşlar bu arada net ve kesin bir şekilde şubeden artı milli savunma bakanlığını aradim öğrendim tecili haziran ayinda bitenler 30 eylüle kadar yüksek lisansa kayit olabiliyor tecil bitiş tarihinin tek espirisi şu mesela haziran da tecil bitti ağustosta kayit oldun yeni tecil tarihin kaydolma degil tecil bitis tarihinden başlamaktadır benim gibi içi rahat etmeyen arkadaşlar için yazdım. Universite askerlik islemleri yönünden sakıncası yoktir tarihini baz almaktadır haberiniz olsun
-
merhabalar benim şuanda 21/03/2018 tarihine kadar tecil yönünden sıkıntım yok tezsiz yüksek lisans yapıyorum yalnız şöyle bir durum söz konusu 2. dönem harç parasını yatırmadım ve ders kaydı yapmadım okul kaydımı silip tecilimi bozdurabilir mi böyle bir hakları var mı yardımcı olursanız sevinirim @Agor @texsas12 @Antimülakat
-
arkadaşlar uzaktan eğitim yüksek lisans askerlik tecilinde tezli tezsiz yüksek lisans gibi tecili uzatır mı?
-
@bsquare uzattırır hocam bilgisayar mühendisliği üzerine bir arkadaşım uzaktan başlatıp aldığı belgeyle tecil yaptırdı.
-
@bsquare bir sonraki celp dönemi gelmeden bir proğrama kaydolmaya çalışın.
-
@kml inş birader yoksa çalıştıgımız sınavda emeklerimizde zai olacak sağolasın cevabın için
-
@bsquare sizde saolun
-
arkadaşlar benim kayıt tarihim. 2016 eylül. hiçbir derse gitmedim. kayıt olurken memur 2yy sonunda atılırsın demişti diye hatırlıyorum ama hiçbir yerde öyle bir yazı göremedim. ben ne zaman okuldan atılırım? atılırsam askerlik durumu ne olur bakaya mı kalırım hemen?
-
şu durumu bir netleştirsek?
@Agor @texsas12 @Antimülakat@SR Askerlik tecili için yüksek lisans içinde söyledi:
arkadaşlar benim kayıt tarihim. 2016 eylül. hiçbir derse gitmedim. kayıt olurken memur 2yy sonunda atılırsın demişti diye hatırlıyorum ama hiçbir yerde öyle bir yazı göremedim. ben ne zaman okuldan atılırım? atılırsam askerlik durumu ne olur bakaya mı kalırım hemen?
-
@SR Hocam kalbiniz temiz sanırım tam size yazmak üzereydim, siz kaç yaşındasınız şu an, yüksek lisansınız tezli mi tezsiz mi? Tecil tarihini şube ne zamana kadar vermişti?
-
@Agor Askerlik tecili için yüksek lisans içinde söyledi:
@SR Hocam kalbiniz temiz sanırım tam size yazmak üzereydim, siz kaç yaşındasınız şu an, yüksek lisansınız tezli mi tezsiz mi? Tecil tarihini şube ne zamana kadar vermişti?
hocam yaşla ilgili sıkıntı yok. lisans mezuniyet 2015 haziran. YL kayıt 2016 eylül. Yani normalde lisans tecil erteleme bitiş tarihim 17/06/2017 sevk tarihim 30/09/2017. Ben bu sene başında YL kaydı yaptırdığım için 2019 temmuza kadar tecilim gözüküyor. Ama hiçbir derse gitmedim. Atılma durumu nasıl oluyor bu dönem atma gibi bir ihtimal var mı? Her yerde 4yy yazıyor ama ben kayıt olurken memur 2yy demişti. 2 yıl diyeceğine yanlışlıkla yy mı dedi acaba. Atılırsam tecil durumum eylül'e kadar devam eder sanırım. Bakaya kalma gibi bir durum olmaz diye düşünüyorum.
-
@SR yukarıda bir kaç kez arkadaşlar durumlarını anlattı, sevk tarihi esas alınıyor diye biliyorum, atılırsanız sevk tarihine kadar bir şey olmaz, anında bakaya kalmazsınız bunun yanı sıra zaten 2 yarıyıl diye bir duruma hiç bir konuşmada denk gelmedim ben, memur yanlış aktarmış olabilir, derse gitmeseniz bile küt diye kaydınız silmezler. Bunlar benim edinebildiğim bilgilere göre yorumlarım ama size önerim eğer okul ile aynı şehirdeyseniz okula gidip bilgi alın, farklı şehirdeyseniz de telefon edin, kurumlardan bilgi almak her zaman daha iç rahatlatıcı olur.
-
@Agor Askerlik tecili için yüksek lisans içinde söyledi:
@SR yukarıda bir kaç kez arkadaşlar durumlarını anlattı, sevk tarihi esas alınıyor diye biliyorum, atılırsanız sevk tarihine kadar bir şey olmaz, anında bakaya kalmazsınız bunun yanı sıra zaten 2 yarıyıl diye bir duruma hiç bir konuşmada denk gelmedim ben, memur yanlış aktarmış olabilir, derse gitmeseniz bile küt diye kaydınız silmezler. Bunlar benim edinebildiğim bilgilere göre yorumlarım ama size önerim eğer okul ile aynı şehirdeyseniz okula gidip bilgi alın, farklı şehirdeyseniz de telefon edin, kurumlardan bilgi almak her zaman daha iç rahatlatıcı olur.
maaalesef okul ile aynı şehirde değilim. 2yy olayı bana da saçma geliyor açıkçası hiçbir yerde okumadım böyle bir şey. herhalde hiçbir şey demeden 2 dönem gelmedin atıyoruz biz seni gibi bir durum oluşmaz. yarın okulu milli savunma bakanlığını falan bir arayayım ben en iyisi.