Askerlik tecili için yüksek lisans
-
ben 2016 güz döneminde tezsiz yüksek lisansa kaydımı yaptırdım. Askerliğim 2018 ocak ayına kadar tecilli gözüküyo şu ana kadar derslere hiç gitmedim bu dönemin bitmesiyle beraber 1 yılı doldurmuş olucam .2017 güz döneminde de dersleri geçemezsem tecilim iptal olur mu?Yoksa 3 senelik hakkım devam eder mi?
-
@predator bende 2016 güz dönemi tezsiz yüksek lisans kaydı yaptirdim. Ağustos ayında kayitlarimiz siliniyor . 1.5 yarıyıl doluyor. Üniversite bildirim yapicak sanirim tecilrimiz geri çekilecek . Sen kaç dogumlusun . Ben 89 doğumluyum.2019 mayısa kadar tecil vermişti.
-
@predator hocam dersleri verip vermemekle ilgilenmiyorlar. Tezsizde 1.5 yarıyıl sonunda mezun musun değil misin ona bakıyorlar. Değilsen öğrencilik siliniyor.
-
arkadaşlar en yakın tarihli ''Uzaktan Öğretim Tezsiz Yüksek Lisans'' hangi üniversitededir bakıyorum fakat tarihler uygun değil benim için var mı bildiğiniz ? 29/06/2017 tecil bitiş tarihim ....
-
@leonosm sanırım bakaya kalacaksın. Basvurular ağustosta . Bakaya kalincada üniversite kabul etmiyor diye biliyorum.
-
Şu çileye bak yaa hepimiz şurada nelerle uğraşıyorz bi bedelli çıksada rahatlasak artık yaaa
-
@iyimser16 vallahi sorma 2016 da kayıt yaptırdım. 2019 tecil verdi.
Bir yönetmelik çıkardılar . 1.5 yaryilmis .... Ağustosta kaydimi silecekler. Kimbilir tecilimii ne kadar geri çekerler . Yıl sonunda da hakimlik sınavı var ya pofffffffffffffff.. -
@Adrenalin yumuşama var gbi hayırlı haberler yakındır http:// m.bedelliaskerlikplatformu. com/Haber/bedelli-askerlik-platformu-tbmm-de/129
-
@iyimser16 6 ay için gider vatanı görevimi yaparım Yaw okadarda değil .
Su tecil islemlerini yumusatsinlar yeter valla -
@Adrenalin Askerlik tecili için yüksek lisans içinde söyledi:
@predator bende 2016 güz dönemi tezsiz yüksek lisans kaydı yaptirdim. Ağustos ayında kayitlarimiz siliniyor . 1.5 yarıyıl doluyor. Üniversite bildirim yapicak sanirim tecilrimiz geri çekilecek . Sen kaç dogumlusun . Ben 89 doğumluyum.2019 mayısa kadar tecil vermişti.
ben 92liyim bu dönemle birlikte 1 yılı doldurmuş oluyorum.üniversitenin sisteminde yüksek lisansın süresi minimum 3 yarıyıl maksimum 6 yarıyıl .benim 2 yarıyıl dolmuş oluyo bu dönemle sen 2016 bahar döneminde mi kayıt oldun?
-
@predator bende 89 luyum. 2016 ocak tezsiz kayıt oldum. 29 yaşına tecil verdi.
2019 mayıs . Fakat bu ağustosta öğrenciliğim silincek . Dün nette okudum . 29 yaşa kadar zaten tecil ettirbiliyorsun . İnşaallah tecilimii geri cekmezler. -
@predator seninle ben farkliyiz. Senin ogrnciligini zamanı geldiğinde kaldırsalar Eger. Tecilini geri çekerler . Şuanda 29 yaşına kadar tecilin var mı ? 29 yaşı son çünkü . Mevzu orda .
-
@leonosm sanırım bakaya kalacaksın. Basvurular ağustosta . Bakaya kalincada üniversite kabul etmiyor diye biliyorum.
hayır kabul ediyor
-
@predator seninle ben farkliyiz. Senin ogrnciligini zamanı geldiğinde kaldırsalar Eger. Tecilini geri çekerler . Şuanda 29 yaşına kadar tecilin var mı ? 29 yaşı son çünkü . Mevzu orda .
bu son değişikliklerden çok haberdar olmadığım için nasıl kaç sene tecil ettiriliyo bilmiyorum.şu anda e-devlette 2018 ocak ayına kadar tecilli gözüküyo ama benim okulu 6 yarıyılda bitirme hakkım var mı yoksa son yapılan değişiklikle 3 yarıyılda öğrenciliğim bitirsem de bitirmesem de sona mı eriyo onu merak ediyorum
-
Sbshhddnd
-
@predator şimdi askerlik şubesinden geldim . Onlarda diyor ki yönetmelikten önce kayıt yaptırıp tecil hakkı kazanan ile yönetmelikten sonra kayıt yaptıran arasında fark olur. Kazanılmış haklar korunur diyor .
-
@predator universiteyi aradım . Benim ogrenciligimi 2018 ocakta siliceklermis. Kasımda ales yapıcam başka çare kalmadı ..
-
Arkadaşlar Temmuzda e-Ales varmış . Normal alestennn farkı yokmuş.Giren varmı bu sınava ocak ayında ?
-
1,5 yılı doldurduktan sonra başka bir yüksek lisansa başvursam başarısız olduğumdan kabul görürmüyüm yoksa önümüzdeki dönem kaydımı aldırıp mı başka bir üniversiteye başvursam
hangisi daha mantıklı?
-
@Adrenalin ben okulu aradığımda yönetmelikten önce sonra kazanılmış kazanılmamaış hak farketmez, şayet 2 yıl boyunca ders aşamasına geçemediyseniz, eylül ayında okulla ilişiğiniz kesilir dedi, msb askerlik işlemlerini aradığımda ise 3 yıl 4 ay tecil hakkınız var, okul yazı göndersin 1 yıl 4 ay daha tecil edilir dedi, arkadaş ne garip iş herkes farklı bişey söylüyor