Askerlik tecili için yüksek lisans
-
@köykorucusu sdu sosyal bilimlere bakin mutlaka.
-
Başvuran adayların kesin kayıt hakkı kazanmaları halinde; adı geçen programda 3 yarıyıl ve toplam 60 AKTS’lik ders almaları gerekmekte olup, her dönem için alınacak ücret Enstitü Yönetim Kurulu kararıyla belirlenir. 2017-2018 Eğitim Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı için 840 TL ücret alınacaktır.
SDÜ tezsiz için böyle bi ibare var konu hiç bilgim yok 840 tl yatırıp kayıt olduktan sonra bidaha ücret yatırmasam nasıl olur tecil yaptırabilirim değil mi? -
@gag her dönem 840 TL yatırmanız yeterli tecil için.
-
@haykoki hocam size özel bir mesaj göndermiştim ulaştı mı bilmiyorum ama sdu da sizce hangi programı seçersem asil kayıt kazanma şansım daha fazla olur maalesef benim diploma puanımda o kadar iyi değil hatta sınırda desek yeridir benim için uzaktan eğitim de uygun olabilir 1200 lira dönemlik ücret belirlenmiş makul yani bunu sorma sebebim başvuru kılavuzunda birden fazla programa başvuruda bulunamayacağımız yazıyor o yüzden neresi bizim için uygun olabilir sorusunun cevabını arayış içindeyim
-
Merhaba arkadaslar benim diploma notum 2.28 askerlik tescili icin tezsiz,uzaktan egitim yuksek lisans programina kayit yaptirmak istiyorum.Sizce bu puana gelebilecek universite var mi?lutfen yardim edermisiniz.Birkac yere basvurdum ama pek umidim yok onerilebileceginiz yer varsa cok memnun olurum.
-
Bakaya durumunda olanlar yüksek lisans kaydi yapabilir mi?
-
@zenginmemur geçen askerlik yeri belli olan bir dostumuz yüksek lisans kaydı yaptı ancak sizin sevk işleminiz başladığı için tecil yapamayız cevabı aldı.
-
@aliveli yok daha baslatmadan askerlik islemerini yapabilir miyiz?
-
@zenginmemur Yapar
-
@maliyeci07 dostum yaparsa askeeligide kesin tecil olur mu?
-
@zenginmemur Elbette.Süreçten bahsetmek gerekirse önce şubede sevk işlemleri başlatırsın.Bu askere gitmek istiyorum,hazırım anlamına gelir.Topu devlete atarsın.Devlet yerini açıklar ve 7-8 gün sonra gider başlarsın.Bu süreç 1 ayı bulur.Eğer sevk işlemi başlatmadıysan ve tecil hakkın varsa devlet sana şu hakkı tanımış.Ben şu an hazır değilim tecil hakkımı kullanmak istiyorum diyebilirsin.Bakaya kalman tecil hakkını düşürmez.Bir süre daha beklersen kaçak duruma düşersin ve borçlarına yeni bir para cezası daha eklersin.Tecil hakkını kullanınca bakayalıkta,kaçaklıkta ortadan kalkar.
-
@maliyeci07 dostum cok tesekkur ederim
-
Ne meşakatli işmiş. Arkadaşlar nacizane bir kaç sorum var bilgi sahibi arkadaşlar engin bilgilerine dayanarak yardımcı olabilirler ise çok sevinirim.Tecil tarihim ön,e çekildi 13.06.2018'de tecilim bitiyor. KPSS Temmuz sonunda ve sonraki süreç malum ne kadar geriye erteletebilirsem o kadar iyi. Ales'e gireceğim artık kurtarmıyor sanırım takvime göre Haziranda sonuçları açıklanacak. Biraz daha bekleyeyim mi yoksa SDÜ'ye tezsiz olarak başvuruda mı bulunayım veya bunların dışarısında farklı bir alternatifim var mıdır konuya pek vakıf olmadığım için soruyorum yardımcı olabilseniz çok sevinirim.
-
@emr3 ben maliye bölümüne ek listeden girebilmiştim. Diploma ortalamam 2.38 idi. İşletme bölümünü tavsiye etmiyorum. Çok tercih ediliyor
-
@zenginmemur kesin kayıt esnasında askerlik durum belgesi sunabiliyorsanız (xx.xx.xxxx tarihine kadar askerlik işlemleri yönünden bir sakıncası yoktur) yazısı sorunsuz şekilde kayıt yaptırıp, tecil işlemlerini gerçekleştirebilirsiniz.
-
merhaba arkadaşlar askerlik tecilim şubat ayında bitiyor. Ales 77 agno 3.10, yds inşaat mühendisliği mezunuyum puanım yok sadece askerlik tecil ettirmek istiyorum. Bi kaç üniversite buldum ama istanbul dışı olması ve çalıştığım yerde izin alamadığımdan dolayı şahsen müracat edip sözlü sınavlarına gidememe durumum var. Bana önerebileceğiniz bir yüksek lisans bölümü var mı sadece askerlik ertelemek istiyorum.
-
@albek, içinde söyledi: Askerlik tecili için yüksek lisans
merhaba arkadaşlar askerlik tecilim şubat ayında bitiyor. Ales 77 agno 3.10, yds inşaat mühendisliği mezunuyum puanım yok sadece askerlik tecil ettirmek istiyorum. Bi kaç üniversite buldum ama istanbul dışı olması ve çalıştığım yerde izin alamadığımdan dolayı şahsen müracat edip sözlü sınavlarına gidememe durumum var. Bana önerebileceğiniz bir yüksek lisans bölümü var mı sadece askerlik ertelemek istiyorum.
edit: yds puanım yok
-
Arkadaşlar ben 2017 güz döneminde tezsiz yüksek lisansa basladım. tecilim 25 şubat 2019 yazıyor e-devlette ikinci dönem yatıracak param yok yatırmazsam okul kaydımı siler tecilim BOZULUR MU? cevremde yatrmayıp kaydı silinmeyenler var.
-
@swezy1919 Bozulmaz hocam. Ben de sizinle aynı durumdayım kayıt olurken özellikle sordum görevli memura bozulmuyormuş tecil.
-
@kilici sagolasın hocam verdiğin bilgi için. sende mı yatırmayacksın?