Askerlik tecili için yüksek lisans
-
@burcuburcu Çok teşekkür ederim. öğrenci işlerine sorayım yarın o zaman inşallah Gazidede oluyodur
-
@haykoki Hocam benim de 2.38.Yedek listede yokum Siz başvurduğunuzda 2. kez yedek aldılar mı maliye bölümüne?
-
@tysbyno-hi Ben de aynı dertten müzdaribim. Stres yaptım iyice. Tezsiz uzaktan ne varsa göm hocam.İlanlar var hala.
-
@onuktekin umarım gelir bulursunuz
-
@tysbyno-hi İnşallah hocam siz de.
-
@nairu24 hocam gazi için ben okul kaydımı yaptırdıktan sonra ders kaydımı yaptırmayacağım Askerlik için aciliyetiniz yoksa sizde bu şekil yapabilirsiniz ve sonbahar döneminde ders seçimi yapabilirsiniz
-
@maricinal Dediğiniz gibi yapıldığı taktirde askerlik tecil ettirilemiyor galiba, doğru mudur ? Bana askerlik için de lazım aslında
-
@nairu24 askerlik dönemin yakın ise görevliden bilgi talep et ben geçen yıl bahar döneminde tezsiz yüksek lisansa başladım ağustos döneminde askere gitmem gerekiyordu ilk dönem harç yatırdım diğer dönemler harç yatırmadım 2018 ekimde askere gitmem gerekiyor şuan ilk kayıt yaptırdığım yüksek lisansa bu dönemde harç yatırmayacağım 2. yüksek lisansımada harç yatırmayacağım. Görevliden bu konuda bilgi bende talep edeceğim elbette son baharda yatırsam harcı askerliğim uzar mı diye
-
Arkadaşlar sakarya üniversitesinde harç parasını yatırmamamız durumunda askerlik tecili sıkıntıya düşüyüyor mu bilgisi olan var mı ?
-
Ders kaydi yapilmassa ogrenci oldugun gerekli yerlere intikal etmeyebilir
-
@albek Hiç affetmiyorlar hocam. Tecrübeyle sabit.
-
@maricinal dostum bu gaziye özel bir durum mu ?
-
@tysbyno-hi gazide 2 dönem ders kaydı yapmadığında kaydını otomatik siliyorlar ama tecilinde bir silinme olmuyor bugün Gazi Sosyal Bilimler Enstitüsü duyuru yapmış okul kaydına gelmeden harçları yatırın diye normalde ilk kaydı yaptırdıktan sonra ders seçeceğin zaman harcı yatırıyordun sanırım enstitü harçların büyük oranda yatırılmadığını görünce böyle bir uygulama seçti.
-
@maricinal
ilk tezsiz yüksek lisans ile 03.02.2018 e kadar uzadı tecilim. tekrar tecil için kayıt silinmesine dair dilekçe gönderip bugün üni.yi aradım ve kaydımı sildirdim.- sorum : 03.02.2018 den önce tezsiz yüksek lisansa kayıt yaptırsam 2.kez tecil olmuş olur mu ?
2.sorum : 03.02.2018 den sonra kayıt olursam yine de tecil olur muyum ?
- sorum : 03.02.2018 den önce tezsiz yüksek lisansa kayıt yaptırsam 2.kez tecil olmuş olur mu ?
-
@16-77 hocam benim bu konuda bilgim yok ben 1 kez yüksek lisans ile tecil ettirdim 2018 ekimde bitiyor 18 19 ocak tarihleri gazide kayıt tarihiydi perşembe günü biraz işlerim var ama cuma günü enstitüye gidersem tam bilgi alacağım .
-
@16-77 Tezsizde 1,5 yıl tezlide 3 yıl tecil hakkı kazanırsınız. Kayıt yaptırmazsanız bahsettiğiniz tarihte teciliniz biter. Tarihlere çok hakim değilim ama haziran dönemine kalırsınız. O dönemde de yüksek lisans ilanı büyük ihtimal olmaz. Şimdi fırsatınız, imkanınız varsa kaydınızı yapmanız daha iyi olur.
-
@onuktekin hocam ben eylül ayında tezsiz yüksek lisansa başladım şu anda 19.01.2019a kadar tecilim var. 2. Dönem için harc yatırmasam tecili etkiler mi acaba bir bilginiz var mı
-
@serhats Sakarya Üni.'de etkiledi. Etkilemeyen yerlerde varmış.İyi bakmak lazım. Bir defa bozulunca problem oluyor.
-
Benim bir sorum olacak. Hacettepe üniversitesinde tezli yüksek lisans yapıyorum 4. dönemim hiç bir ders vermedim. Askerlik tecil için bu dönem başka tezli yüksek lisans bölümlerine başvurularımı yaptım ama önceki tezli programdan kaydımı ne zaman sildirmeliyim acaba? Yenisine kabul alındıktan sonra mı yoksa hemen mi? Çok farklı bilgiler var kafam karıştı açıkcası.
-
@onuktekin cevabınız için çok teş. ederim. yani 03/02/2018 den önce 2.kez tezsize kayıt yaptırırsam her halükarda uzuyor tecilim. doğrumu anladım.