Askerlik tecili için yüksek lisans
-
@davetsiz belli olsada bişey farketmez diye biliyorum. Bizim bi arkadaşın belli olmuştu ama yinede bi sonraki celp döneminde gitti. Askeriyenin eskisi gibi katı olduğunu sanmıyorum. Sen yinede askerlik şuben yakınsa git sor
-
İnönü üniversitesinin tezsiz fiyatlarını bilen var mı? 2 gündür hatları meşgul ne kadar da yoğunlar
-
@pozitifdışsallık @Antimülakat abi senden gelen açıklamaya baglı olarak tezsize kayıt olucam bu hafta içi. Guy olursam askere gitmek istemiyorum
-
@pozitifdışsallık hangi soruya cevap bekliyorsun. Eğer şu önümüzdeki süreçte guy ol, kimse seni askere alamaz. Sen kazan, tecil bitiyor, sevk tarihi geliyor, celp dönemi geliyor kafana takma. Sen guy mülakatına odaklan.
-
@Antimülakat teşekkürler hocam. insan kaynaklarını aradım hocam onlarda böyle dediler askerde olmadıgın sürece uzar dediler.
-
@pozitifdışsallık hocam tezsiz neresi var şuan bildiğiniz başvurulabilecek?
-
@Rybczynski-59 sivas ve konya selçuk olması gerekiyor bide Kastamonu var bildigim. Keşke 1 2 hafta önce sorsaydın baya vardı açan ucuzlarından
-
Tezsiz yüksek lisansta bazı okullarda harç ücretini 3 taksit halinde ödeyebilirsiniz diyor. Acaba 3 taksiti de ödeyeceğimize dair bir sözleşme veya taahhüt istiyorlar mı bizden? Malum amaç askerliği tecil ettirmek olduğu için tek taksidi ödemeyi düşünüyoruz sadece:)
-
beyler şuan bildiğim kadarıyla gaziantep ayın 24 ünde bitiyor sivas yeni başladı 1500 lira kastamonu var şahsen müracat gerekiyor 1850 lira harc ücreti ama kastamonu tezsiz yl kontenjanında bir sınırlama yok sanırım 'başvuru sayısı kadar' kontenjan yazmışlar çünkü. diploma notu düşük olanlar için kaçırılmicak bi fırsat haberiniz olsun.
-
@kilici hayır öyle bişey yok devlet üniversitesilerinde
-
@pozitifdışsallık teşekkürler hocam keşke ya ne bileyim kaçırdık bir dünya bazılarına kesin kayıtta şahsen gitmek gerekio da bazıları posta yoluylada oluyormuş sanırım onlarda. Denk getirsek süper olcak
-
@slytherin hocam antep ve sivasa gitmek gerekiyormu yoksa posta yolu ile kayıt olunabiliyormu acaba
-
Selçuk üniveristesi için de şahsen başvuru gerekiyor ne dersiniz çok başvuru olur mu sizce
-
Peki guy mülakatını gectik diyelim askerlik 30 eylulde son diyo guyda ekimin 10unda falan acıklansa askere gitmessek para cezasına raziyimda güvenlik sorusturmasında sıkıntı olur mu
-
Kurum mülakatlarına askerdeyken girebiliyoruz değil mi bunda hemfikiriz. Askere gitsek daha iyi olmaz mı? Hem aradan çıkmış olur ne dersiniz ben kararsız kaldım gitsem mi diye..
-
@zenginmemur 1 aydır bu konuyu araştırıyorum gerek burdan gerek gib insan kaynakları ve istanbul vergi dairesi başkanlıgından aldıgım bilgilere göre sadece mülakatı geçelim gerisine karışmayalım
-
arkadaşlar bi sorum olacaktı;
1987 doğumluyum 29 yaş doluyor.
2015-2016 Bahar döneminde tezsiz yüksek lisans kayıt oldum ve 2019 kadar askerlik yönünden sakıncası yoktur şeklinde tecilliyim. fakat yüksek lisans bitmedi. araştırmalarıma göre internetten tezsiz ylisans 3 yarı-dönem tecil ettiriyor deniliyor. ancak benim 3 yarı dönem bitti. askerlik tecil kaydım ise halen aynı görünmekte.
özetle; benim bu 2019'a kadar yani 32 yaşına kadar tecil sürem geçerli mi? -
Merhaba arkadaslar. Benim de askerlik şubesinden aldigim belgede 30.09.2017 tarihine kadar askerlik islemleri yönündeb sıkıntı yoktur yazıyordu. Bu agustos ayının 21'inde İstanbul üniversitene tezli yüksek lisans kaydi yaptirdim yeni oluyor. Merak ettigim bu 25ine kadar kayıtlar devam ediyor ve sonra 10 günlük resmi tatil oluyor ve kurumlar kapalı. 5 eylülde açılıyor resmi kurumlar acaba üniversite benin tecili 30 eylule kadar yapabilir mi not: Askerlik Şubem Erzurum yani cok uzak ve belge alip kendim de yapamam aday memurum ( uzman yrd ) iznim de yok kullandim mazeret iznimi de bu kayıtlarda ve başvurulurda.
önemli olan benim 21 agustos olan kayıt tarihim mi oldu ki üniversite sarkitti veya unuttu geciktirdi beni Kasimda askere alırlar mi yoksa 5 eylulden 30 eylule kadar hallederler mi
-
@pozitifdışsallık 30 eylul son gün.Mülakatlar 10 ekimde aciklansa ise baslama aralik ocagi bulur sorun olur mu?
-
yüksek lisans yapanlar gss prim borcu ödüyormu? yaş 25 in üstündeyse ?