Askerlik tecili için yüksek lisans
-
Tezsiz yüksek lisans yapmış/yapıyor olan arkadaşlara sorum olacak. Kaydı yaptıktan sonra ne kadar süre tecil edildiniz? İnternetten araştırdığımda 1.5 yıl görüyorum fakat kayıt olduğum üniversitenin enstitü görevlisi 1 yıl tecil verilecek, dersten kalırsan 6 ay da ek olarak verilecek dedi. Doğrudan 1.5 yıl tecil hakkı elde edenleri duyuyorum. Ben de böyle olmasını istiyorum. Önerisi olan var mı?
-
@leonosm bi iletisim numarasi atarmisiniz kastamonu uni icin
-
İyi günler benim kredi borcu ödeme si ekim de başlayacak bu arada da yüksek lisans a başlayacağı m bu yıl burs veya kredi hangisi olursa alacağım eğer kredi çıkarsa alirsam geçmişte ki kredi borcu nu da odeyebilir mıyım ikisi birlikte olur mu
-
Saçma bir soru olacak ama tezsiz başvuruları hala devam eden herhangi bi üni kaldı mı acaba?
-
2015 yilinda temmuz ayinda yuksek lisansa kayit oldum. Ilk sene bütün dersleri verdim. Ama daha tezimi yazmadim. 2018 temmuzda tecil doluyor. Tecilin uzamasi icin neler yapabilirim? Ayrica bu sene tez yazmazsam kaydim siliniyor mu? Yardimci olabilecek biri var mi?
-
Bu dönem TEZLİ yüksek lisansa kaydolan arkadaşlar ne kadar tecil aldı acaba?
-
@0626 Bilecik Şeyh Edebali Üni 18-29 Eylül içinde evrakları topluyor, ben de yeni kayıt yaptırdım, tecilim 09/09/2017 itibariyle doldu ve e-devlet'te 30/09/2017 tarihine kadar ertelenmiş olarak SINIF VE TERTİBAT BEKLİYOR açıklamalı şekilde sorguluyorum. Bakalım evrak süreci bittiğinde tecilim ne kadar uzayacak buradan size bildiririm.
-
Denedim oldu
-
Uludağ Üniversitesi tezli yüksek lisans programına kaydoldum ders seçimi yaptım. Askerlik tecilim temmuz 2020. İstememe rağmen dersleri takip edemiyorum. İstanbul'da işe başlama ihtimalim var. Kayıt dondurma işlemi gerçekleştirirsem tecili nasıl etkiliyor ya da hiçbir işlem yapmazsam ne kadar sürede atılırım, tecilimi öne çekerler mi bilgisi olan var mı arkadaşlar?
-
Arkadaşlar bana verilen belgede 1-30 eylül arası askerlik şubesine gitmem gerektiği yazıyo. Ben rapor alarak şubata ertelemek istiyorum guy ve sgk mülakatı belli olsun öyle giderim diye düşünüyorum. 2 tane sorum var şimdi
1)Hangi tarihleri kapsayan rapor almam lazım?
2)Özel hastane raporu kabul ediliyo mu? -
bende benzer bir durumdan dolayı inşaat mühendisliği yüksek lisans beklemekteydim ancak tecil tarihi haziranda sona erdi bakaya durumunda olduğum için de mecburen işlemleri yaptırmak durumunda kaldım, projeleri ile ilgilendiğim firmadan da bu sebeple ayrılmak durumunda kalacağım sanırım, bilmiyorum belki de bir an evvel askerlik hizmetini yerine getirip mesleki kariyere odaklanmak gerekiyor. her seferinde karşıma askerlik engelinin çıkmasından gerçekten bunalmış durumdayım çünkü. yaş da artık otuza merdiven dayamış durumda.
-
Arkadaşlar 30 Eylül 2018 e kadar teslim var. Bahar dönemi değilde güz döneminde kayıt yaptırsam herhangi bir sıkıntı olur mu? 10 ay daha tecilim varken şimdi kaydolmak istemiyorum
-
@ouzakbas öyle yaptırın zaten, benim askerlik yeri belli olduktan sonra yaptırdım ben
-
Arkadaşlar tezsiz yüksek lisans 2018 itibariyle askerliği kaç yıl erteliyor?
-
@burcuburcu, içinde söyledi: Askerlik tecili için yüksek lisans
Arkadaşlar tezsiz yüksek lisans 2018 itibariyle askerliği kaç yıl erteliyor?
1.5 yıl eğer zamanında yüksek lisansını tamamlarsan 1 yıl daha yani 2.5 yıl erteliyor diye biliyorum.
-
@paca08 tamamlayamazsanız 1 yıl daha erteliyor şeklinde değil mi?
-
@aliveli, içinde söyledi: Askerlik tecili için yüksek lisans
@paca08 tamamlayamazsanız 1 yıl daha erteliyor şeklinde değil mi?
Hocam arkadaş tezsiz yüksek lisans yapıyor. Kendisi bana böyle söyledi bende şaşırdım ama bir daha sorarım yine buraya yazarım söylediğini. Birde uzman yardımcısı veya müfettiş yardımcılığı yapan varsa zamanında uzman yardımcılığını veremezseniz 3 ay erteleniyormuş. Hemde iki defa erteleme şansınız var.
-
Arkadaşlar merhaba, benimde aklımda bir soru var. 02.02.2018 de benim tecilim bitiyor. Şu and tezsiz yüksek lisans sebebiyle tecilli durumda. Ama bir ay sonra bitirmem gerek okulu. Diyelimki kaldım ve bitiremedim. Tarih olsunki 03.02.2018. Şimdi sistemden benim tecilim düşmüş olacak. Bende hemen gidip bir tane daha yüksek lisansa kayıt olsam tecil edilir mi? Yaşım 27. Lütfen bana birileri akıl versin lütfeenn
-
@homersapihen Hocam merhaba, sizinle hemen hemen aynı durumdaydım. 9/9/2017 tarihinde tecilim dolmuştu. ( Aslında yüksek lisans kaydım 20/08/2017 de gerçekleşmişti fakat tecil yazışması sonradan oldu.) 10/09/2017 e-devlet'te sorgumda 30/09/2017 tarihine kadar SINIF VE TERTİBAT BEKLİYOR açıklamalı olarak ertelenmişti.
Sanırım 02/02/2018de dolacak teciliniz için siz de 28/02/2018e kadar e-devlette tecilli görüneceksiniz. Bu süre zarfında yaptıracağınız yeni bir YL kaydı askerliğinizi otomatik olarak yeniden tecil edecektir. -
@köyündelisi hocam bu hafta tezli yüksek lisansa kayıt oldum ve 90 dogumluyum tecil yaşımdan dolayı 31 aralık 2019 Mu oluyor