Askerlik tecili için yüksek lisans
-
@yorgun-_iibfli dostum ne ara kayit oldun hemen hangi universite basvurular daha yeni basladi
-
@yorgun-_iibfli Hocam beni 20/8/2020ye kadar tecil ettiler, bence sizin 2019 değil de okul kayıt tarihini esas alıp 2021 başı olarak tecil etmeleri gerekiyor.
-
@köyündelisi 29 yaş sınırı ne için peki hocam ?
-
@zenginmemur Bartın üniversitesine kayıt oldum dün
-
@yorgun-_iibfli Ben de 89luyum hocam, 2020den yana bi sıkıntı olmadı, hatta askerlik şubesinde tanıdığım 35 yaşa kadar tecilde sorun yaşamayacağımı söyledi, bu da bu yl tecili bittiği zaman bi tecil daha hakkım olduğunu gösteriyor, teyidini verdi askerlik şb çalışanı.
29 yaş sınırı ders kaydınızı yenileyip yenilememekle ilgili diye biliyorum.
-
@yorgun-_iibfli bende dün bartına kayıt oldum işletmeye. sen hangi bölüme kayıt oldun
-
@galaxyy bende iktisat a kayıt oldum hocam
-
@köyündelisi tamam iyi haber bu ozaman 2021 yılına kadar tecil yaparlar
-
@galaxyy derslere gitçek misiniz siz ?
-
@yorgun-_iibfli kardesim kayit olduktan sonra hemen askerlik tecil oluyomu?
-
@zenginmemur evet kayıt tarihinden itibaren tecil oluyor ama evrakları biraz geç gönderiyorlar askeriyeye
-
merhaba arkadaşlar benimde yl için bir sorum var. 2017 bahar döneminde bir tezsiz yüksek lisansa başladım. Tecilim temmuz 2018 de sona erecek. Suan 2.yy bitmek üzere acaba bu yarıyıl gidip kaydımı sildirsem ve bahar döneminde tekrar yeni bir tezsiz programa kayıt olsam Tecilim uzar mi?
-
@köyündelisi çok teşekkür ederim fakat ben şu an zaten yüksek lisans yapıyorum. Yüksek lisans ile son tecilim 02.02.2018 de bitiyor. Diyelimki bitiremedim ve kaldım, sisteme de SINIF ve Tertibat bekliyor düştü. O zaman ikinci bir yüksek lisans ile yine tecil edebilir miyim? Siz de mi bu şekilde yapmıştınız?
-
@homersapihen Benim de aynen öyle oldu hocam, tezsiz devam ederken bitiremedim, yeni bir tezliye başvurup kaydoldum ve tecilim uzadı
-
@köyündelisi peki kayıt sildirme yaptın mı? Yoksa süresi dolunca yüksek lisans kendiliğinden iptal mi oldu? Sonra yeni bir yüksek lisans ile yeniden tecil ettin değil mi?
Herkes olmaz, eğer olsa herkes böyle yapar falan diyor. Aklım inanılmaz karıştı. Şimdi ozaman ben sınavlardan kalırsam bekleyeceğim ve okuldan atılacağım. Sonra e-devlette askerlik alanında sınıf ve tertibat bekliyor denen yazıyı görünce hemen bir tane daha yüksek lisans patlatacağım ve olacak mı? Eğer doğruysa son zamanlarda aldığım en güzel haber bu:)) -
@homersapihen Süre doldu ve okul beni attı. Yeni yüksek lisans ile yeniden tecil ettirdim, doğrudur.
-
@köyündelisi son sorum var:) tezli tezsiz fark edermi peki? şimdi siz ilk olarak tezsiz yapıp tezliye geçmişssiniz. acaba fark eder mi? ben tezsizden atılıp tekrar tezsiz yapsamda tecil olur muyum?
-
hiç sıkıntı olmaz hocam, tezsizden tezsize erteletmişliğim de var, Mersin Üni. uzaktan öğretim işletmeye kayıt olmuştum 2013te, 2015te Eskişehir Osmangazi Maliye tezsize kayıt yaptırdım, sorun yaşamadım, tezli olduğundan ya okulu bitirmeden yeni bi tezli/tezsiz ilana kaydolmam gerekiyor yada bitirip doktora için hakettiğim tecili kullanmam gerekiyor.
-
@köyündelisi ikinci bir yüksek lisans olmaz diyor herkes...nasıl oluyor anlamadım...ya da hiç denememişler!
-
arkadaşlar, 29 ocakta tecilim bitiyor,ankarada ve yakın çevrede başvurabileceğim tezsiz yüksek lisans var mı,alesim yok alessiz alan bir yer var mı?