2017 SGK Müfettiş Yardımcılığı Alımı
-
@2525 zaten kazananlar hep hakeder dimi. onlar ve yakınları kimseyle konuşmamıştır.tamamen liyakatla girmiştir. sen neye göre hakettiğini söylüyorsun mesela.buna nasıl karar veriyorsun
-
@oshea kardeşim ben de 14 şubatta girdim mülakata kalkıp geldiğim yeri söylesem şaşırırsınız bi de deli gibi hasta girdim o halde 5 sorudan 3 ünü bildim birine de yarım yamalak ama doğru cevap verdim 87.5 puanla kazanamadım kısmette yokmuş ne diyelim bu sene kurum malesef yüksek puanlı olanları patır patır eledi hakedip de kazananlara lafımız zaten yok ama neden kpssden yüksek alıyoruz bi anlamı yok malesef
-
@alpagu işte kardesim bende onu diorum. 3 yıldır bu işin içindeyim. kimsenin kndisi veya yakınlarının birileriyle konuşmadan kazandıklarına inanmıyorum .mülakatlarda referans aramayan bzmgbi saflar en altta yer alır. arayanlar arasındada bulduklarının gücüne göre sıralama yapılır..kimse kimseyi kandrmasın artk yter.
-
@oshea senin inanıp veya inanmaman beni enterese dahi etmiyor, içinin kirini insanlara akıtmaya kalkışma. Hak ettim çünkü olduğum komisyonda ilk sıralarda mülakata girdim, Türkiye'de derece yaparak girdim. Her saatinde alın terim var bunu biliyorum. Ha bu yedek veya başarısız olanların emek vermediği anlamına gelmiyor ben be kadar emek verdiysem başarısız olanlarda bir bu kadar emek vermiştir farkındayım. Çünkü empati yapabiliyorum Sevincimi bile itidalli yaşaya çalıştım yanıbaşımda mülakatı geçemeyen arkadaşlarım var çünkü.Neyse bu iletiyi yazan birinin bu söylediklerimi anlayabileceğini düşünmüyorum da içimde kalmasın dedim. İyi forumlar
-
@oshea her kazananın hak ettiğini düşünmüyorum sen ne kadar farkındaysan ben de o kadar farkındayım. Bir kendiniz muhakeme yapabiliyorsunuz gibi geliyor size heralde.
-
@2525 hak ettim çünkü ilk sıralarda girdim yazmışsın. türkiye derecesi yapmışsın eyv. bende ilk sıralarda girdim.bnde türkiye derecesi yaptm. isteyen her arkdasa gndereblrm snuc belgemi. senin hak etme anlayısına göre benmde girmem lazım dmi. ama giremedm.çnkü sbebebni biliyrum. bnde dsneblrdm puanm çok iyi nası olsa hakettim referans bulsamda hak ettigmi almak için yapıorum içim raat die ama yapmdm.peki sen bnu dieblrmsn ben ve hcbr yaknm kmseyle iletşm kurmadı die?
-
@oshea üstte de belirttiğim gibi, her kim nasıl girmiş bilmiyorum derece yapmış veya son sıralarda girmiş ve neticesi olumlu ya da olumsuz olmuş. ben ilk sıralarda mülakata giripte kazanayanlara hep hayıflandım, kendi başıma gelmiş gibi üzüldüm. Herkes aynı değil anlayacağınız genelleme yapmayınız. İnşallah hak ettiğiniz yerde olursunuz. Sistemin savunucusu değilim benim mantığımda sınav başarı sırasına göre sıralarsın alırsın. Yine için rahatlayacaksa söyleyeyim yakından tanıdığımın sağlam bit referansı vardı sonuç açıklandı başarısız. Üfürükten teyyare değil söylediklerim. Herkes aynı değil bir de buradan bakınız olaya.
Sizin haketmediğimizle alakalı bir şey söyleyemem muhtemelen en az benim kadar emeğiniz vardır. Aynı süreçleri geçirdik göremeyecek kadar kör değilim. -
@2525 ben her kazanamayanın referansı yok demedim..demekki arkadasnın referansı kazanankilere göre daha güçsüz kalmş.bn her kazananın referansı olduğunu söledim..şimdi istisnalar çıkıp atlamasın.. 3 5 kişinin olması genelleme yapmama engel değil.göz göre göre yapılanları herkes gördü.. tşkkrlr iyi deileklerin için ama devlette hak ettgm yerde olmucam çnkü cekliyrum. szde konşmadk diemiyorsnz.bliyruz ikimzde cevabını. bnm gbi dsünen insanlar oldgnu biliorum her ne kdar az olsakta. o krdeslrmde bir an once ceklsnler bu yoldan bosuna üzlmesnler. bu kişilerinde ahı oldgnu torplle grenler unutmasn
-
@oshea ne söylersem söyleyeyim beni duymayacaksınız.Dolayılı verdiğim cevabı bile algılamamışsınız. Tek bir şey söyleyip kapatıyorum meseleyi. sanal alemlerin rabbi de Allah.
Umudu olmayanın yarını da olmaz. Sizi inandıracak başarılarınız olunca ve burada olursam, olursanız duymak isterim. O zaman bu meselenin Hep referans olmadığını anlarsınız.
Nokta.
Dua ile dönen bir dünyanın varlığına inanıyorum sonuna kadar, Allah yolunu açık etsin. -
@2525 duyamaycaksınız malesef. umut ede ede yıllar gitti. 3 yıl az değil. neyin ne olduğunu anlıyor insan. dini yonu hep öne çıkarp ole yasayn arkdslrmnda mulakat zamnı neler yaptgnı bliyorum. yani burda herkes kendine müslüman. çok sey yazmak istiyorda insan bosver...dedklrnze bnde inanyrm. sznde açık olsun.
-
Bu sınav vmy gibi belli bir yerde mi oluyor? Bilen var mıdır?
-
@geleceğinuzmanı ilanda acik adres var dostum.
-
Müfettişlik sınavlarında mülakat yapılmasına karşıyım zaten mülakatta soracakları soruları klasik sınavda soruyorlar hiç öyle muhakeme gücünü ölçme olayı falan demeyin... 50 kişi alacaklar diyelim, 250 kişi girdiyse ilk 50 kişiyi başarılı say , 10-12 kişi de 1 yıl opsiyonlu olarak yedek sayılsın hani kurumdan ayrılan olursa diye
-
@RootofAllEvil öyle olursa badem bıyıklılar kuruma giremez ki
-
@ultras ah tabi doğru ya unutmuşum bademlileri
-
87.575 le kapatmış twitterdan başkan açıkladı
-
@totti cok yuksek ya
-
-
bu oturumlardan hani gün hangi dersler bilen varmı arkadaşlar ben bulamadım da
-