2017 SGK Müfettiş Yardımcılığı Alımı
-
@2525 yani hukukta sorulara bakiyorum ne yazilir ki baska diyordum. alakasiz istenmeyen seyleri de yazmak istemedim. iste biraz yazilabilecek soru vardiysa da o da muteselsil borclulukla ilgilidir. katilim konusunda bence neredeyse yarisi gelmemisti. ust katta 35 40 kisi vardi. saydim. alt katta da 100 kisi yoktu diye tahmin ediyorum. ancak bunun cok da onemli olacagini dusunmuyorum eger son sinav gibi okurlarsa kagitlari. yarin bakalim artik maliyeyi kucumsemeyelim
-
@frustration ben de kendi kendime hep ütopyalardayım şey diyorum muhasebe kağıdını iyi verdim ona bakıp diğerlerine de güzel bişeyler yaparlar Evet az gibiydi katılım. Bencede yine 20 kişi alırsan kim bilir.
-
@2525 ben de benzer seyler yazdim iste dedigin gibi yorum yaptim biraz. para talebinin faize duyarliligi ne kadar yuksekse, yatirim faize ne kadar az duyarliysa, finansal piyasalarin isleyisi ne kadar kotuyse etkinlik azalir falan yazdim
-
@frustration hayırlısı hocam inşallah yarın başarılar diliyorum. İyi forumlar
-
@2525 ayni psikolojiye kapilmisiz hocam. ben de muhasebede ayni seyi dusundum. umarim hayirlisi olur. ben de basarilar diliyorum yarin icin.
-
@vmyveyagtbmy önemli olan çok puan almak değil bir şey yanlışsa söylemek lazım . Ben böyle bir inglizceyi mesleğe yakıstırmıyorum ya hiç sorulmasın ya da soruacaksa hakkı ile sorulsun
-
@arya bu meslekte ingilizceye hiç gerek yok kardeşim ona bakarsan sorunda bu değil zaten sorgulanması gereken çok farklı şeyler var
-
@arya tabi İngilizce olmazsa olmaz, teftişe gittiğimiz zaman bizle İngilizce konuşacaklar. Biz kurumda İngilizce konuşacağız bişeyler bişeyler. Sizin o insiyatif alarak yaptığınız fikir kuruma bişey kaybettirmez. Amacım kesinlikle polemik değil sadece anlamıyorum bu güne kadar çıkıp da İngilizcesi olmadan bu kuruma layık olmayan tarzında konuşan insanları.tamam İngilizceniz var bu bir artı gerçekten uygun, kullanılır kurumlarda ben hak dahi idda etmem İngilizce çalışan ekstra alan yanında bu derse de ağırlık veren herkese haksızlık olur ama bu kurumda uygulama alanı olmayan bir alan, bizzat müfettişlik yapan arkadaşlar da öyle diyor zaten.
-
Üniversite ve lisede öğretileyip öğrencilerin dersane kucağına atılmaması dileği ile bu şartın kaldırılması..
-
Kompozisyon
Insanin kendisini fethi zaferlerin en buyugudur. Eflatun
Maliye
Tam kamusal mallarin tanimi, ozellikleri nelerdir?
Butce kapatma usulleri nelerdir anlatin. Turkiyenin kullandigi hangi usuldur?
Verginin tanimi, verimlilik ilkesi haric 5 tane ilke yazin. Verimliligi tanimlayin.
Kamu gelirleri nelerdir siralayin. Serefiyenin tanimini yapin.
Enflasyonla mucadelede kullanilacak butce politiklarini anlatin.
-
Sınava 150 civarı katılım olmuş
-
Genel olarak sınava "öylesine gelinmiş havası" vardı pek isteksizdi sanki adaylar
Bu sınavda nasıl ekleyecekler onu da merak ediyorum sorular çok zor değil ve net cevaplardı çoğu, yoruma dayalı pek bir şey yoktu.
Yoksa son klasik sınav şerefine herkesi mülakata mı alacaklar -
@arya gitmeyecegi sinava niye basvurur bu insanlar bir turlu anlamiyorum. Listeye girip egosunu tatmin edenler! Mutlu oldunuz mu yeterince
-
Bu sınavı ilkinde 0.02 puan ile ikincisinde 0.04 ile kaçırmış biri olarak sınava keyfiyeten başvurup da gitmeyenlere bir çift sözüm var: umarım hayatınız boyunca hep çok istediğiniz şeyleri ucundan kıyısından kaçırırsınız
-
Kompozisyonu kisa yazdim sadece 1 sayfa. acaba kompoziyondan birakirlar mi? bir de benim yazim cirkindir, puanlamayi etkiler mi sizce
-
Bende 1 sayfa yazdım, hatta tam dolmadi bile.Bende tirsiyorum değilim, hepsini geçip kompozisyondan kalırsak çok kötü olur
-
@frustration 1 sayfa dediğiniz sayfanın sadece ön yüzü mü?
-
@2525 ön yüzü ve arka tarafa da 2 paragraf yazdim. yazi da kucuktu. ama ne yazdigimi bile hatirlamiyirum su anda icerigi de cok guclu degildi yani:) gecen sinavda kompozisyondan kaln var miydi
-
@frustration ooo yeter hocam okadar iyi yazmışsınız :))
Bilmiyorum onu var mıdır acaba? -
Ben sadece bi yüzünü doldurdum sayfanin