2017 SGK Müfettiş Yardımcılığı Alımı
-
Ingilizceden esnek davranmazlarsa geçen sinavdaki senaryo tekrarlanır
-
@erkan o zaman umarım esnek davranırlar
-
@hagihagihagi sende benim gibi 20'lik ydslisin heralde ama ben bile yaptığımı düşünüyorum kolaydı epey çünkü. Esnek davranılmaz sanırım. Ama umut edelim ki öyle olsun ️
-
Son sınavda da herkes çok kek diyordu ama 25 kişi geçti o yüzden sonuçlar açıklanana kadar hiçbir şey belli olmaz
-
@2525 doğru tahmin Kolaydı ama bilmeyince yine de zorlanıyor insan sınavdan sonra düşününce kolay hakkaten bakalım hayırlısı hepimiz için
-
@erkan doğru diyorsun hayırlısı hepimiz için
-
evet bi 4 hafta geçtiğine göre burayı yoklamakta fayda var tahmini ne zaman açıklanır
-
Yeni bir alım planlandığı için daha fazla bekleteceklerini sanmıyorum.. bu hafta acıklarlar bence
-
En sakin başlık burası tahmini ne zaman açklanır hocam @paretowilfredo bilginz var mı acaba ?
-
Ben 1 Ay'ı da gözden çıkardım açıkçası. Ağustos sonu kafamdaki tarih.
-
@paretowilfredo sağolun hocam umarız o kadar sürmez...
-
@SGul93 Sayın Başkan'a tweet attim ancak adim soyadim olmadan yanit veremeyecegini soyledi. Sizler deneyin dostlar bir de isterseniz.
-
@paretowilfredo gördüm ben senin yazdığını dostum ben de yazmak istemedim kabak gibi kendimi ifşa ederim
-
@alpagu Başkan yanitlamis. 10 gune kadar yetisecegini bekliyorlarmis. Hayirlisi bakalim dostlar.
-
@paretowilfredo ne güzel bir haber. Bende Eylül'e kadar ancak diyordum oysa ki
Vergiden önce açıklanacak demek ki.İyi oldu, güzel oldu, çok da güzel oldu bu haber
-
Sn. Başkan'ın isaret ettigi vakitlere geldik sanirim canlansin buralar:)
-
@paretowilfredo Üstad bu meslekte turne olayı ne kadar oluyor bilgin var mı olur da sınavı kazanıp mülakatı geçersek mutlu olur muyuz?:)
-
@arya Meskek tanıtımı hazirlamistim doatum ayrintilari gorebilirsin orda. Simdi tum ulke 3 grup baskanligi oldugunu dusunursek ozellikle yardimcilik doneminin yogun oldugunu soylemek mumkun.
-
Vmy ile aynı günde açıklayacaklar sanırım. ikisi de en geç çarşambaya açıklanacaktı.
-
@paretowilfredo teşekkür ederim yalnız yukarıdaki linki tıklayınca sayfa bulunamadı uyarısı veriyor:)