2017 SGK Müfettiş Yardımcılığı Alımı
-
Dostlar Teftiş Kurulu Başkanımız Sn. Mustafa APAYDIN dün atmıs olduğu twitte bu yıl 100 müfettiş yardımcısı alınacağını duyurdu. Şimdiden hayırlı uğurlu olsun herkese.
Mesleğe dair tüm bilgileri yazımızda bulabilirsiniz dostlar.
http://www.tercihiniyap.net/sosyal-guvenlik-mufettis-yardimciligi -
bu yıldan kasıt kpss öncesi mi sonrası mı ?
-
çalışma Bakanlığı bu yıl hep faaldi. darisi maliye Bakanlığına...
-
@arthur-smithes kurumlar planlamalarini kpss ye gore yapmaz kardesim onlar icin yil bir butune isarettir. Ogrenmeye calisacagiz. Ama sahsi fikrim kpss den sonraya kalma.ihtimalinin daha yuksek oldugudur. Yine de sorusturacagiz.
-
@paretowilfredo verdiğiniz linke baktım ama yabancı dil kısmında detay yoktu hocam kusura bakmayın telefondan girdiğim içinde detaylı bakamıyorum yabancı dili yds mi istiyor yoksa kurum göreve başladıktan sonra mı istiyor?
-
.........
-
Yazılı sınavı geçemeyince kurumca yapılmış sınavlarda başarısız olmuş sayılıyor muyuz?
-
@vmyveyagtbmy Evet.
-
Son yaptığı sınavda küsuratlarla kalmıştım..Bu sınavdan daha zor yazılı sınavlarda başarılı oldum sınavının bu kadar kolay olup bu kadar az kişiyi geçirmesi sinir bozsada çok karizma meslek içimde uhde kaldı tüm herkese hayırlı olsun..
-
@15-Temmuz bu kez o kadar katı olunmayacağı kanaatindeyim kardeşim. Çünkü 98 müfettiş ihraç edildi. Kurul çok ciddi şekilde sıkışmış halde. O yüzden olabildiğince yüksek oranda alım olacaktır bu kez. Buna dair olumlu bakış açısının en ciddi delili, adeti olmamasına rağmen Rehberlik ve Teftiş Kurulu Başkanı Sn. Apaydın'ın alımı bizzat duyurmasıdır.
-
..........
-
84,1 puanla şansım var mu acaba? Son alım kaçla kapattı?
-
@ATBKariyer sıralamam 1400.
-
-
Yds isteyebilir mi acaba şartlar değiştiğine göre
-
sgk baskanı sayın mehmet selim bağlı ve teftiş kurulu baskanı sayın mustafa apaydın'ın göstermiş oldukları tutum takdire şayan.kamu da böyle bürokratların oldugunu görmek gerçekten çok sevindirici.darısı maliyedeki bürokratlarımızın başına inşallah
-
bence 5 katı olan sayıyı değiştireceklerdir ya da iki farklı puan türünden alım olabilir. Kurumda bu kadar ihraç varken yds barajı koyacaklarını zannetmem
-
Kurumun sınavındaki ingilizce beginnerında beginnerıydı yds şartı koyarlarsa baya sert bir geçiş olacaktır hayırlısı inş bu yıla yetişirde biraz olsun 2016 kpss hayalkırıklığına ilaç olur..
-
Arkadaşlar, Mustafa Apaydın'a twit atalım. 2017 kpss gelmeden alım yapılması için. Herkesi okuyor,lütfen yapalım.
-
Başarılı olma puanlarının düşürüleceğini açıkladı başkan bu da lehimize bir gelişme hayırlı olsun..