2017 SGK Müfettiş Yardımcılığı Alımı
-
Kpss de hangi alanlardan cozmemiz gerekiyor puan icin.
-
@busus p118'den alıyordu. orada da genel yetenek ve kültür, yds, iktisat, hukuk, maliye ve muhasebe vardı.
-
@kamil tesekkurler
-
Bir öncekini 0.4 küsüratla kaçırdım. Umarım ilan sınav öncesi gelir..Hatta bir 50 sınav öncesi bir 50 sınav sonrası olsa ne güzel olur.
-
P113ten alım yapılırsa 800lü sıralamaya düşer mi
-
@paretowilfredo hocam bana göre bu alım haziranı bulur gbime geliyor, senin düşüncen nedir bu hususta
-
@iyimser16 Yönetmelik değişikliği ne kadar kısa zaman içerisinde gerçekleştirilirse, o kadar erken ilana çıkılır. Bunun için de değişikliğin Resmi Gazeteye düşmesini bekleyeceğiz
-
@joeblack16 abi bilmiyorum valla bizim oralarda devlet dairesine şapkan düşse 40 günde alamazsın derler her işleri çok ağır ilerliyor o sebebten öyle öngördüm ama umarım yanılırım.
-
Bakalım inşallah KPSS öncesine yetişecek gibi sistem. Yeni puan türleri de kapıda.
-
@paretowilfredo hocam sen ne diyosun ya hadi inşallah Sağlam bir duyum mu peki hocam sizin şahsi görüşünüz mü?
-
@Lex-fori su an ciddi bir calisma var kardesim. Yeni bir sistemle gelecek sinav;
Ders bazinda barajlar ve/veya ortalama baraji asagi cekilecek.
Kpss puanlarindan icinde calisma ekonomisi olan puanlar da ilana eklenecek.Yonetmeligin degistirilmesi yetistigi anda ilana cikilacak. Yetistirilmeye calisiliyor. Bi aksilik olmazsa kpss evvelinde bu haliyle bir ilan kapida insallah.
-
Yabancı dil ne durumda olur
-
@Harun-Resid kaldirilacagina dair bir bilgi gelmedi kardesim. Yinr ayni formatta kolay ceviriler seklinde devam eder bu durumda.
-
- Sıradayım sanırım yine sıra gelmez bana hayırlısı artık. Emeğine sağlık hocam @paretowilfredo
-
ilk ilana 91 le basvurmamıstım açık uçlu sınava hazır değilim diye inşallah bu kısmet olur
-
P118 iyiydi ya değiştirmeyın lütfen puan türünü
-
@Forza P118 kalacak kardesim ek olarak yeni puan turleri dusunuluyor.
-
umarım bu yönetmelik değişikliğiyle hem müfettiş alımı kpss öncesine yetişir hem de denetmenlerin özlük haklarında beklenen iyileştirme yapılır...
-
@arthur-smithes klasik sınava nasıl hazırlanıyorsun
-
@tarziktisat konu çalısarak kardeşim.yaklasık 4 aydır hiç soru çözmedim paso konu çalısıyorum mülaktlarda da faydası oluyor