2017 SGK Müfettiş Yardımcılığı Alımı
-
hala aranmayan var mı arkadaşlar ?
-
Sonuçların ortalama ne kadar sürede açıklandığı hakkında bilgisi olan var mı?
-
Bu grup neden bu kadar sessiz? Aradınız mı arkadaşlar @pow3rtech @teftiş .grup müdürlüğü olan illerdeki arkadaşları öngörüşmeye çağırdılar.bizim ilimizde olmadığı için bize ev ziyaretine geldi üstad.ancak yazdığımız 2kişi henüz aramadı benimde.nasıl gidiyor mülakat çalışmaları neler yapıyorsunuz arkadaşlar ?
-
Mülakatlar haftaya başlıyor.şimdiye kadar önmülakatlar bitti diye tahmin ediyordum ama sanırım hala hakkında bilgi alınacak kişileri aranmayanlar var.
-
Grup mudurlugu olsa da olmasada ev ziyaretine gelinmesi lazim, sadece vergide siz gidiyorsunuz, sayistayda bu durum var diye biliyorum. Ustad bize geldikten sonra ertesi gun referanslarimi aramis. Felaket tellalligi gibi olmasin ama bddk da referanslarim aranmamisti, benim gibi aranmayan 2 arkadasimi daha biliyorum, ise alinmadik. Gerci referanslarim arandigimda da ise alinmadim ama :d
-
@pow3rtech atlandi mi acaba ? Üzüldüm bddk olmamış gördüm hakkınızda hayırlısı . Sizi de aradılar yani kaldı mı başka?
-
@dododenizli bizimkileri aramadılar hocam bakalım @pow3rtech yoksa bizim adımızı çizdiler mi diyorsun
-
@deulukiz oyle birsey diyemem, belki aranirlar cunku bazilari sonra ariyor. Referanslarin aranmamasi konusunda basima boyle birsey gelmisti onu aktardim.
-
@pow3rtech takıldım size hocam hiçbirimiz bilemeyiz tabiki
-
@dododenizli haklısın bakalım mülakatta nasıl sorular sorulacak hepimize.daha önce kazananlar yazsa keşke .
-
@deulukiz evet gectigimiz hafta arandim ce ev ziyaretime gelindi
-
@teftiş hakkınızda hayırlısı hocam merak ettim de sorayım dedim.insallah olur
-
Mülakatla ilgili bilgisi olan var mı? Neler soruluyor, kaç dk sürüyor vs? Fazla sessiz burası
-
Bugün mülakata giren arkadaşlar nasıldı mülakat biraz bilgi verebilir misin soruları söylemek istemezseniz de komisyon nasıldı kaç dakika sürdü mülakat bilgi verirseniz büyük sevaba girersiniz...
-
@sgk0606, içinde söyledi: 2017 SGK Müfettiş Yardımcılığı Alımı
Bugün mülakata giren arkadaşlar nasıldı mülakat biraz bilgi verebilir misin soruları söylemek istemezseniz de komisyon nasıldı kaç dakika sürdü mülakat bilgi verirseniz büyük sevaba girersiniz...
Hocam yarın başlıyor mülakatlar
-
@sgk0606 Give me what you're drinking.
-
-
@dododenizli Hocam ders çalışmaktan kafa mı kaldı bari bugün bilgilendirseler giren arkadaşlar
-
forumda bugün giren yok mu arkadaşlar.bi bilgilendirse. ortam nasıl. komisyonun tavrı nasıl.
-
Hakkaten bu ne sessizlik arkadaşlar ? Girenler ne kadar sürdü mülakatları komisyon kaç kişi nasıl bir hava gözlemlendi bunları yazsalar faydalı olur.