2017 SGK Müfettiş Yardımcılığı Alımı
-
Son klasik yapılan sınavdı sanrim ve geçen arkadaşları tebrik ediyorum hayırlı olsun. Kompozisyon nasıl oldu acaba
-
@aroma En büyük zafer insanın kendini fethetmesidir. Bu sözle ilgili yazdırmışlardı.
-
Merhaba arkadaslar kazananlari tebrik ederim, sınavda başarılı olan arkadaslarin kurmuş olduğu whatsapp grubu var mı?
-
Grup varsa bende katılmak isterim
-
Kazanan arkadaşları tebrik ederim öncelikle.Yeni sınava hazırlanıyorum ancak bir konuyu anlamadım tecrübeli arkadaşlara sorayım dedim.İlan metninde yazan iş hukuku ve sosyal güvenlik hukuku sınavda ayrı bir bölüm olarak mı soruluyor yoksa hukuk sorularının içinde mi geliyor?Geçmiş yıllarda bu alandan kaç tane soru geldi?
-
@luthor soruna 1 soru da ben eklemek isterim kanundan mi calistiniz arkadaslar yoksa herhangi bir ceko kaynagindan mi
-
@luthor Dostum 4857 ve 5510 hukukta bir alan olarak soruluyor. Ya 5510 ve 4857'nin bir tanesinden soru geliyordu. 6/7 hukuk sorusundan bir soru yani.
-
@paretowilfredo Teşekkür ederik hocam.Sizce yeni test sistemde bu orana uyarlar mı?
-
@goodwill bize klasik soru soruldu 1tane geldi hukuk içinde.size test geleceği için kanunu bir kere okuyup çalışma sorunları kitabından çalışmanız fayda sağlar diye düşünüyorum .
-
@deulukiz tesekkur ediyorm hocam. calisma sorulari derken akadro ceko kitabi gibimi yoksa onerecegnz kitap varmi
-
@goodwill hocam adem kaya ve yasin kulaksiz üstadların kitabı çalışma sorunları test şeklinde çözümlü sorulardan oluşuyor kitap.hem yazılı sınavda hem de kpss ceko oturumunda çok faydalı olacağını düşünüyorum.
-
@deulukiz cok tesekkur ediyorm hocam allah razi olsun
-
@goodwill sizden de kardeşim ALLAH yardımcınız olsun başarılar dilerim
-
Atanan arkadaşlar evrakların teslimi için 02.03.2018 tarihini son gün olarak açıklamışlar . Gözden kaçıranlar için hatırlatmak istedim .
-
Arkadaşlar GSB UZMANLIKTA sınava girmeyecek olan varsa feragat edebilir mi görünüşe göre çok ufak küsüratlarla sınava giremiyorum Lütfen biraz duyarlı olalım Şimdiden teşekkürler️