2017 SGK Müfettiş Yardımcılığı Alımı
-
-
başarılar arkadaşlar sorular güzelmiş
-
Katılım nasıl dostlar? Cok fire var mi?
-
Geçmiş olsun dostlar Allah yüzümüzü güldürsün insallah özellikle denetmen yrd elenenler
-
@paretowilfredo başkan yemekhane kaç kişilik tüm masalar alt katta doluydu .bazı masalar tek kişi kaldı .sadece ordan fark eder tahminim gelmeyen az gibi.
-
@deulukiz dostum salon toplamda bi 1000 kisilik var alt ust kat beraber. 2 2 oturturlar her masaya herhalde. Oyle hesaplasan 250 masa eder. Bosluklari dusununce 50 kadar fire maksimum olur herhalde. Bu mumkun olmayan bir hesap midir simdi? (Devlet Bahceli)
Kumanya nasil iyiyse ugrayayim ben de
-
Katılım çok yüksek değil gibi. Ben üst kattaydım her masaya 1 kişi oturdu. En son çıkan 4 5 kişiden biriydim. Benim listenin yarısı yoktu nerdeyse. Kumanya olarak da sadviç ekmek ayran ve çay var
-
@ankara11 ayran mi. Dostum bence bu bir tuzak. Ogleden sonra sizi uyutma ve kuruma almama plani
-
Muhasebe icin ucret tahakkuku bakin dostlar. Sorulabilir bence. Onceki sinavda vardi bunda da gelebilir
-
@paretowilfredo aynen de öyle oldu ücret tahakkuku çıktı. Muhasebenin temel kavramlarından 10 tanesi yazılcak 10 puan Bir tane açılış bilançosu 25 puan
-
Sırf İngilizcem yok diye girmeyen arkadaş varsa üzülürüm gerçekten ben bile yaptım gibi 22,5 yds ile. Tabi doğru mu bilmiyorum ama
-
Bu nasıl ingilizce sınavı bu kadar basit sorulmaz ilkokul seviyesinde resmen hiç sormasalar daha iyi
-
@arya kardeşim alan derslerinde 70 in altında kalırsan ingilizceden kurtarırsın niye isyan ediyonuz anlamıyorum
-
Dostlar nedir bu sessizlik ogleden sonra yordu mu yoksa
-
sinav genel olarak hukuk ve iktisat zorlandim. hukukta hep kisa cevaplar verdim. iktiaatta king kanununu hic beklemedigim icin yapamadim. bu yuzden muhtemelen eger gecen sinav gibi kit okunursa iktisattan baraj alti kalirim. muhasebe cok iyiydi. ingilizce zaten kolaydi. yarin ne olur bilemem. bu arada merak ettim para politikasinin etkisini azaltan faktorlere, para talebinin faize duyarliginin yuksek olmasi falan mi yazacaktik ? bir de klasiklere gore krizin nedeni neydi bilen ?
-
Kısa bir değerlendirme yaparsam İngilizce 2016da yapılan sınava göre daha kolaydı. Muhasebe 2016 ya göre nispeten daha daha zordu. İktisat ve hukuk ise aynı seviyedeydi. Çok kolay sorular diyenler 2016 da yapılan sınavın sorularına bakabilir o sorularda kolaydı 60 kişi alınacaktı 25 kişi yazılı sınavda başarılı oldu 23 kişi mülakatı geçti. Kanımca ve beklentim kurumda müfettiş sayısı az olduğundan 2016 daki sınava göre biraz daha el insaf ederek değerlendirebilirler. Umarım başarılı olan sayısı artar. Yarın ki oturumlara gireceklere başarılar dilerim
-
@frustration reel ücretlerin yüksekliği diye hatırlıyorum. Ayrıca bende sınav sorularının kolay olduğunu düşünüyorum ama her klasik sınav sonucu gibi geçen sayısı fazla olmayacaktır. Pek yoruma yer verilmeyen soru tarzları olduğu için sınavda çeşitlendirip yazmak zordu. Net bilgiler neyse onları yazdım ama kıt okunacak yine belli.
Beni en çok sevindiren İngilizce oldu risk alarak gelmiştim ingilizceden yana. O da talihten midir kolay oldu -
@2525 eyvallah kardesim. ben sallayip para mal ve emek piyasalarda isleyisin bozulmasi yazdim soylediklerinde haklisin sorular yapolabilir seviyedeydi. ancak hukuk konusunda ben pek fazla yazacak birsey buladim sorulan sorulara. sorulanlari kisaca cevaplayip gectim. umarim yukarida arkadasin da yazdigi gibi bu sefer el insaf ederler
-
@frustration 2017 SGK Müfettiş Yardımcılığı Alımı içinde söyledi:
sinav genel olarak hukuk ve iktisat zorlandim. hukukta hep kisa cevaplar verdim. iktiaatta king kanununu hic beklemedigim icin yapamadim. bu yuzden muhtemelen eger gecen sinav gibi kit okunursa iktisattan baraj alti kalirim. muhasebe cok iyiydi. ingilizce zaten kolaydi. yarin ne olur bilemem. bu arada merak ettim para politikasinin etkisini azaltan faktorlere, para talebinin faize duyarliginin yuksek olmasi falan mi yazacaktik ? bir de klasiklere gore krizin nedeni neydi bilen ?
Bir neden para talebinin faiz esnekliğinin fazla olması dedim. 2. Olarak dolarizasyon dedim paranın işlem kabiliyetini kaybetmesi.3. Olarak da diğer maliye politikalarıyla testeklwnmemesi dedim. Tamamen yorum yaptım net cevabı bilmiyorum malesef bende.
-
@frustration
Hukukta benimde öyleydi hatta sınavda çok boş bıraktım kağıtları psikolojisi yaşadım